Arama sonuçları: *

• Users: albono
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Anker r50i r50i nc çok fark var mı

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle kulakiçi kulaklık bakıyorum 1000-1500 aralığında en aklıma yatan bu iki model oldu r50i 1200 civarına var nc modelide 1500 civarı sorum bu aradaki farkı vermeye değer mi çok fark var mı son olarak normal modelin nc modele göre şarjının daha iyi gittiğini...
  2. A

Pc parçalar zamanla toplanırsa bir zararı olur mu

Arkadaşlar merhaba bir PC toplamak istiyorum ama elimde toplu para yok bu yüzden şöyle bir sorum var örnek veriyorum 2bin biriktirebildim işlemci aldım 2 ay sonra 2daha biriktirdim anakart aldım 3ay sonra 6 daha biriktirdim ekran kartı aldım…. Böyle toplamamın parçalara vs bir zararı olur mu...
  3. A

Eski üniversite dersleri yeni üniversiteyi etkiler mi

Arkadaşlar merhaba bir üniye kayıt olmuştum ama pek bana göre değil gibi geldi yeniden hazırlanıyorum bu 2.yıl geçen yıl kırıktı olmadı bu yıl düşünüyorum sorum şimdi gitmediğim için ff dersler bunun kayıt olursam yeni üniye bir zararı olur mu herhangi bir şekilde birde kayıtlıyken tercih...
  4. A

Üniversite ders seçildiğinde obpye etkisi olur mu

Arkadaşlar merhaba 2024 te ünite yerleştim ama bölümün bana göre olmadığına karar verdim ders kaydı yenileyip gitmedim Yks 2025 için sınava girdim ama kırık obp çok geri attığı için tercih yapmadım 2026 yks için çalışacağım ve bir yıl daha ders kaydı yapip gitmeyeceğim muhtemelen sorum bu ders...
  5. A

Yandex 3 aylık tod kampanyası nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba yandex 3 aylık tod kampanyası tam olarak nasıl yapılmalı linke girdim varsayılan tarayıcı yaptım bonus kazandınız kısmı geldi telefonu girdim 6 gün arama yaptım ama olmadı mobil veri ile yapılmalı diye okudum bazı yerlerde öyle yaptım o da olmadı yandex hesabı falan mı...
  6. A

Xr ekranda rahatsız edici takılmalar oluyor sebebi nedir

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar son günlerde Xr cihazımda rahatsız edici takılmalar oluyor örnek klavyede,denetim merkezini açıp kapatırken(kapatırken 2sn falan gecikmeli kapatıyor),ana ekranı kaydırırken vs vs şuanki sürüm 17.7 acaba sürümden dolayı mı bilenler yazarsa sevinirim son olarakta...
  7. A

Üniversite devamsızlıktan kalınırsa kayıt silinir mi

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar 2024 yılında kayıt oldum üniye ama yksye tekrar hazırlanmaya karar verdim 2025 de ama obp yüzünden olmadı bu yılda son kez deneyeceğim şansımı sorum geçen yılda hiç gitmedim bu yılda gitmeyeceğim devamsızlıktan kalacağım normal olarak sınavlara falan...
  8. A

2.el 5-6k arası ekran kartı önerisi

Arkadaşlar merhaba bütçe maks 6 bin sorun çıkarmayacak performanslı 2,el ekran kartı önerilerinizi bekliyorum birde işlemci için amd 5500 3600 arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  9. A

Üni gidilmezse kayıt silinir mi

Arkadaşlar merhaba üniversiteye gidilmezse kayıt silinir mi
  10. A

Obp bu durumda kırılır mı

Herkese günaydın birkaç sorum var bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 2024 te tercih yaptım ve bir üniye yerleştim 2025yılında da girdim ama tercih yapmayacağım 2026 da obp normale döner mi ikinci sorumda üni pek hoşuma gitmedi o yüzden yeniden hazırlanıyorum üniye de sadece ders...
  11. A

Üni yerleşilen yıldan sonraki yılında sınava girilirse obp yine kırılır mı

Merhaba iyi akşamlar 2024 te üniversiteye yerleştim 2025 te de girdim ama tercih yapmayacağım 2026 da normale dönüyor mu obp birde son olarak bu yıl sınava girmemin 2026 da normale dönmesi konusunda bir zararı oluyor mu yani bu yıl girdim diye kırılmaz değil mi
  12. A

Obp kırılır mı normale döner mi

Arkadaşlar merhaba ağustos 2024 te bir üniversiteye yerleştim bu yıl yksye girdim ama tercih yapmayacağım 2026da normale döner mi obp
  13. A

Xfx swft 210 vs Asus dual rx 6600

arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar forumlardan okuduğum kadarıyla galiba en iyi modellerden biri.bu 2 model sizce hangisi genel olarak daha iyi yada daha iyi bir model var mıdır hangi 6600 alınmalı görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim iyi akşamlar(fiyatlar genel olarak aynı)...
  14. A

Rx6600 alınır mı çok sorunlu mu

Arkadaşlar merhaba PC toplayacağım ekran kartı için bütçem kısıtlı ilk başta Nvidia düşündüm ama bu bütçedeki ekran kartlarında pek performans alamayacağımı düşündüm rx6600 cidden çok sorunlu mu sorunların çözümü var mı alınabilir mi 2025 de teşekkürler (bütçe 5k civarı)
  15. A

F1 ve valo için ekran kartı tavsiye

Arkadaşlar merhaba günaydın PC toplayacağım oynayacağım oyunlar f1 valo ve olursa hikayeli oyunlar kafam karışık amd den biraz gözüm korktu açıkçası amd düşünmüyorum bütçemde çok yok 2060 4-5 civarı 2060 süperler 5-6 civarı 3060 7 civarına bulunabiliyor 3060 çok zorluyor bütçemi PC yi Max 12 13...
  16. A

Sahibinden vergi mükellefiyeti nedir

Arkadaşlar merhaba arada bişeyler oldukça evimde eski oyuncaklarım falan sahibindene koyuyorum param güvendeye ama ticari vergi mükellefiyeti diye bir şey gördüm kendi halinde bir öğrenciyim bu konuda ticari vergi mükellefiyim kısmını mi değilim kısmını mı seçmeliyim sonra vergi vs başım...
  17. A

Adidas runfalcon 3 tr kalıbı daha mı küçük

Arkadaşlar merhaba runfalcon 3 tr aldım 46 no şimdi sorum şuan hummel 45 no giyiyorum ucunda birazcık boşluk var adidas küçük mü olur yeterli mi bilenler bilgilendirirse çok sevinirim teşekkürler(duruma göre iptal edeceğim)
  18. A

Üni

Arkadaşlar merhaba
  19. A

Üniversiteye gitmezsek

Arkadaşlar merhaba şimdi hiç gitmezsem okula 1-tecil düşer mi Teşekkürler
  20. A

iPhone XR 17.7 geçmeli miyim

Merhaba arkadaşlar XR da 17.6 dan 17.7 ye geçmeli miyim fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim teşekkürler
Geri