Arama sonuçları: *

• Users: Uygâr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Uygâr

17000 Tl Bütçe Sistem Önerisi?

Arkadaşım 17000 tl bütçeyle toplama bir bilgisayar almak istiyor. Daha çok oyun oynanacak. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
  2. Uygâr

10k bütçeye sistem tavsiyesi

Dayım uzaktan eğitim için bir bilgisayar toplamak istiyor. Özellik olarak bilgisayarın hızlı ve sessiz çalışmasını istediğini söyledi. Kasanın ışıklı olmasını istemiyor ve çok pahalı ekran kartlarına vs. ihtiyaç duymuyor. Bütçe belli değil ama bu dediğim özelliklerde maks 10k olarak düşünüyoruz...
  3. Uygâr

Bilgisayarım Kaç Tl eder?

Topladığım bilgisayarımı aciliyetten satacağım ama fiyat konusunda karar kılamıyorum. Özellikleri bunlar: Ryzen 3 3100, Gigabayte B450M S2H, Gigabayte 1660 Super OC 6GB, Samsung 860 EVO 250GB, Cooler Master MB511, Gskill Ripjaws 2X8 16GB 3200MHZ Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
  4. Uygâr

Samsung 860 EVO 250GB %93 Sağlık!

6 Eylül 2020 den beri kullandığım ssdnin sağlık sonuçlarını bırakıyorum buraya. Ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım açıkcası. Garantiye fln göndermeyeceğim 1-2 yıla yenisini alırım.
  5. Uygâr

900 Tl Klavye Önerisi

Üzerine ekleme olmayacak maks 900 tl şeklinde bir klavye arıyorum. Switch fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. Uygâr

Logitech G432 Mikrofonum Çalışmıyor.

Dün akşam öncesine kadar hiçbir sorun yoktu fakat şimdi açtığımda sesimin gelmediğini fark ettim. Laptopta mikrofon çalışıyor ama bilgisayarımda çalışmıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? 1620919681 Şimdi aklıma geldi, sabah windows güncellemesi yapmıştım ondan olmuş olabilir mi ki tahminimce...
  7. Uygâr

CS:GO Maç Bulma Süresi ve Rank Sorunu

CS:GO gireyim dedim ve rekabetçi rankımın olmadığını sadece yoldaş rankımın olduğunu gördüm. Üstüne üstlük rekabetçi rankımı açmam için 10 maç atmam lazımmış. Bu benimle alakalı bir sorun mu yoksa başka bir şey mi. Ayrıca oyun bulma süreleri de 14-15dk. Şimdiden yanıtlayan arkadaşlara teşekkür...
  8. Uygâr

7000 TL Sistem Toplama

Uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum. Nasıl bir pc gelecek onu da bilmiyorum, bir arkadaşım için arıyorum. Hep oyun oynuyor rekabetçi oyunlar. Önerilerinizi bekliyorum.
  9. Uygâr

Bu Videodaki Crosshair Nedir?

Edit video küfürlüdür. Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
  10. Uygâr

500 TL Mekanik Klavye Önerisi

400-500 Tl mekanik klavye arıyoruz arkadaşıma. Bütçe maks 50 tl esneyebilir. Fps oyunları oynuyor genellikle ama switch farketmez. Şimdiden teşekkür ederim.
  11. Uygâr

Hiçbir Origin Oyununa Giremiyorum!

Geçenlerde Battlefront 2 girmiştim ilk başta giriliyordu, oyun açıldıktan 30 saniye sonra atıyordu. Battlefield 1 indirdim bugün bunda da aynısı oluyor. Ne yapmam lazım?
  12. Uygâr

Battlefront 2 Oyundan Atıyor

Dün Battlefront 2 indirdim ve her şey normaldi hatta bu sabah ta oynadım her şey normaldi. Ne oldu bilmiyorum ama şimdi oyundan atıyor. Oyunu açıyorum tam başlama ekranında 5-10 sn sonra atıyor. Bunun sebebi nedir acaba?
  13. Uygâr

Pcyi Kapattıktan Sonra Mouse ve Klavye Işığım Yanmaya Devam Ediyor

Bilgisayarımı kapattıktan sonra hiçbir sorun olmuyor ama klavyeye bastığım zaman ışıkları yanıyor ve kapatmak için pc yi tekrar açmak zorunda kalıyorum, aynı şey mouse için de geçerli. Anakartım B450M S2H klavyem Saber RGB mousem Asus TUF M3. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
  14. Uygâr

Bilgisayarın Açılmama Sorunu

Şöyle daha demin elektrikler kesildi pc ye bastım açıldı sonra kullandım tekrar kapattım tekrar açtım ve ışık çok kısa süreli geliyor pc açılmıyor 2-3 kere basıyorum yine açılmıyor prizden çıkarıyorum fişi tekrar takıyorum açılıyor. Ne yapmam lazım? 1610484166 Yani ışık yarım saniyeliğine...
  15. Uygâr

Gta V İndirirken Epic Gameste 206 GB Gözüküyor!

Gta 5 indirmeye karar verdim 124 gb de alanım vardı. Elektrikler gitti geldi sonra indirmeye devam ettim ve ne göreyim oyun 206 gb olmuş. Bu bug mudur yoksa gerçek midir? Ayrıca indirmeye devam ediyor.
  16. Uygâr

7200 RPM Harddisk Önerisi

500 gb harddisk arıyorum 7200 rpm olacak. Yani en ucuzuna ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
  17. Uygâr

400 Tl Civarı Kulaklık Önerisi

Arkadaşım daha çok fps oyunları oynuyor ve bir kulaklık istiyor. 400 tl yi çok geçmeyecek şekilde öneri istiyorum. Max 50 lira oynayabilir. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
  18. Uygâr

Oyunda Küfüre Karşı Dava

Arkadaşım oyun oynuyordu ve takımımızda ki bir adam Allah’a küfür etmeye başladı. Sonra benim arkadaşım da küfür etti adam dava etmek için avukatına mesaj attı konuşmayı da arkadaşıma attı. Oyun kayıtlarından adamın Allah’a küfür ettiğini bulsak dava düşer mi? Arkadaşım 18 yaşının altında bir...
  19. Uygâr

Erdoğan’ın Yaptırımlar Hakkında Açıklaması!

Erdoğan: Asıl amaç ülkemizin savunma sanayisinde başlattığı atılımların önünü keserek bizi bağımlı hale getirmektir. Evet arkadaşlar ABD yaptırımlarıyla alakalı Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu söyledi neler düşünüyorsunuz. Bence haklı gibi. Kaynak...
  20. Uygâr

Akp’li Vekilden Dalga Geçercesine Açıklama!

Chp’li Engin Atalay: Millet aç. Evet herkesin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor! Akp’li vekil: O zaman aç değiller. Evet arkadaşlar bu açıklamayı nasıl buldunuz? Mecliste ki video: https://www.instagram.com/p/CIyp6zdn1ld/?igshid=eojbwzg7cpwv
Geri