Arama sonuçları: *

• Users: HYPERION
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yurtiçi Kargo teslimat zamanında bile hala kargom bulunduğum şehire gelmedi.

Yurtiçi Kargo teslimat zamanında bile hala kargom bulunduğum şehire gelmedi, Taşıma durumunda diyor. Bu normal midir?
  2. H

MemTest86 bu hatalar ne anlama geliyor?

Belleklerimden zaten şüpheleniyordum, son birkaç günde olsun arada gayet normal çalışan bilgisayar bir anda oyun çöküyor veyahut Google Chrome, olur açarken bazen donuyor vesaire ve atıyorum bu açarken donduğunda Windows hata verip bellek ile ilgili bir şey söylüyordu. Bende MemTest86 yaptım 2...
  3. H

SATA SSD'yi kasanın arka tarafına ve sabitlemeden koymak ısınma yapar mı?

SATA SSD'yi kasanın arka tarafına ve sabitlemeden koysam ısınma vb gibi bir sorun olur mu? Arka tarafta bir sürü kablo vs var, ve hava hiç almaz gibi geldi. Kasam Spec-Delta aslında SSD yerleri kasanın arkasında var, ama oraya uygun vidam yok.
  4. H

STEAM Gta San Andreas %100 save yapıp girince en baştan alıyor.

Geçen gün steamden gta san andreas aldım. %100 save yapmak istedim, fakat olmadı. %100 save yapıyorum sıkıntı yok, oyuna girip load kısmına giriş yapıyorum. Save olmuş gayet güzel. Giriyorum, yükleniyor en baştan alıyor.
  5. H

Yardım NVIDIA Experience deki bu ayarı yaparsam sıkıntı olur mu?

Herkese merhaba, arkadaşlar NVIDIA Experience ayarlarına bakarken böyle bir ayar gördüm. Bunun monitörüme, ekran kartıma v.b zarar verip veremeyeceğine dair bir fikrim yoktu. Bende buraya konu açmaya karar verdim. Arkadaşlar ekran alıntısında gördüğüm ayarı açsam zararı olurmu? Arkadaşlar o...
  6. H

Uzaktan eğitimde 7.sınıf konularımı işliyeceğiz?

Herkese merhaba öncelikle konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum. O yüzden admin bey düzeltmesini rica ediyorum. Arkadaşlar bu sene 7.sınıfa geçtim. Uzaktan eğitimde 6.sınıf mı? 7.sınıf mı işliyeceğiz?
  7. H

Bu sistemle premiere pro kullansam ne sıkıntısı yaşarım?

Herkese merhaba aşağıdaki sistem ile Premier Pro ile montaj yapıcam. Zaten hard bir montaj yapmıycam. Sizce ne sorun yaşarım? GTX 1050Ti. Ryzen 3 1300X. 8GB 3000mhz. GA-AB350M-DS2. 500w +80. 7200RPM HDD
  8. H

SysMain ve telemetry disk sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar canımı feci derecede sıkan bir sorun var. Arkadaşlar açtım bilgisayarı 20 dakika bir yere gittim. Sonra geçtim bilgisayar başına. Bilgisayar yavaş. Zaten 7200RPM HDD sahibiyim. Ne kadar hızlı olabilir en fazla? Ama olması gerekenden de yavaşdı. Girdim görev...
  9. H

Dafont virüs tehlikesi var mı?

Öncelikle admin bey doğru konu türünümü seçtim bilmiyorum. Kendimce en mantıklı geleni seçtim. Yanlışsa eğer lütfen değiştirin. Arkadaşlar Photoshop programı kullanmaya başladım. Photoshoptaki fontlar bana güzel gelmedi. Dafont sitesinden font indireceğim. Fakat ben yine bir virüs var mıdır...
  10. H

Ryzen Master kurulumunda error 2753 hatası

Ryzen Master programını kurarken error 2753 hatası alıyorum. Resimdede gördüğünüz gibi.
  11. H

Çözüldü✓ Ryzen 3 1300X için kaç derece fazla? Kaç derece az?

Herkese merhaba Ryzen 3 1300X işlemciye sahibim. Bu gün çok merak ettiğim bir durum olduğu için konu açtım. Benim sıcaklığım oyun oynarken bazen 70 görüyor. Ve deliriyorum. Ama bu zamana kadar bunun risk edilecek bir sıcaklık olup olmadığını bilmiyordum. 70 derece eskiden Intel kullandığım için...
  12. H

Ryzen 3 1300X 3.50GHz işlemci 3.50 GHz üstüne çıkıyor. Bilgisayar tekleme yapıyor.

Öncelikle başlık biraz saçma fakat çok acil bir sorunum var. Benim işlemcim Ryzen 3 1300X işlemcim 3.50GHz. Yük altında değilken sadece %14 kullanırken kendi kendine 3.50 GHz değerinin üzerine çıkıyor. Ardından bilgisayar tekliyor. Bir donuyor. Bir geri geliyor. Ama bu donma çok çok kısa süre...
  13. H

Yardım Windows 10 bazen tekliyor.

Herkese merhaba 2004 güncellemesinden sonra Windows bazen tekliyor. Oyunda 200 FPS alırken bir anda 40 olup tekrar 200'e çıkıyor. Bir kere olmuyor. Defalarca FPS'in çık yapıyor. Fakat sadece oyunda değil. Bunu PC boştayken yapıyor. Görev yöneticisinden baktığımda kullanan bir şey yok. Seslerde...
  14. H

Yardım GameLoop virüs mü?

Herkese merhaba ben bilgisayardan çeşitli PUBG Mobile, Clash Royale vs. gibi şeyler oynamak istiyorum. Bunun için GameLoop tercih ettim fakat virüs programı GameLoop emulatorunu virüs algıladı. Sizce virüs mü? Bir de son olarak doğru yerimi seçtim bilmiyorum? Emulatorler hakkında bir yer...
  15. H

Windows Search Google çıkıyor. Nasıl kapatılır?

Herkese merhaba Windows 2004 güncellemesini 3 gün önce yaptım. Ama bu gün bilgisayarı yeniden başlatmak istedim. Yeniden başlatırken güncelleme yaptı. Ve fotoğrafda gördüğünüz ismini bilmediğim Google gibi bir şey geldi. Bu virüsmü yoksa başka bir şey mi? Dün böyle bir şey yoktu. O yeniden...
  16. H

İçimde bir rahatsızlık var.

Herkese merhaba içimde çok kötü bir piskoljik bir rahatsızlık var.Nedenini anlayamadım neden olabilir?
  17. H

Yardım Crysis 1 Siyah ekran sorunu.

Herkese merhaba bugün steam'den indirimde diye Crysis 1 adlı oyunu satın aldım.Bilgisayarım oyun için gayet yeterli fakat bir türlü çalıştıramadım.Herşeyi denedim.Bulamadım.Benim bilgisayarım 64 bit.Fakat oyun 32Bit çalıştırıyor.Oyun'un kurulu olduğu yerde sadece Bin32 var.Bin64 yok.Oyun...
Geri