Arama sonuçları: *

• Users: john
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. john

Öneri Gigabyte GeForce RTX 3070 8GB OC için Thermal pad önerisi

Merhaba, ekran kartını 2. el aldım fakat güzel bir bakıma ihtiyacı var. thermal macun olarak mx6 süreceğim fakat padlerinide değişmek istiyorum. duyduğum kadarıyla bu modelde 2mm pad varmış ama kesin değil. Aklımda bu 2 ürün var hangisini tavsiye edersiniz. ve 2mm yerine 2.5-3 mm takarsak bi...
  2. john

Tlpaketyukleme.com güvenilir mi ?

Merhabalar, bu site sizce güvenilir mi ? turkcelden daha ucuz fiyat veriyor. ve hiç güven vermiyor...
  3. john

Yardım Turuncu motosiklet takip cihazı kullanan var mı ?

Arkadaşlar birkaç sorum olucak kullanan varsa cevap verebilirse sevinirim.
  4. john

Öneri Seat Leon 1.0 eTSI Style istanbul içi kullanımda yakıt tüketimi nedir ?

Merhabalar, Şuanda pejo 3008 1.6 puretech var, arabanın yakıtından ve cüssesinden yana şikayetciyiz. bunu satıp Leon 1.0 eTSI Style almayı düşünüyoruz 15.000 km civarında. 1.300-350 lira arası. Bizim bu aracı düşünmemizdeki sebeb 1.0 motor ve güzel bir görünüşünün olması donanım olarakta...
  5. john

Öneri TT GPON VAR, Sağlayıcı ne önerirsiniz ?

Merhaba, türk telekom 1 gp var şuan 512 lira fakat bu ay bitiyor, yeni teklifleri 819 lira 15 ay sabit. Fakat bana pahalı geliyor. turknet 100 mbps veriyor, comnet bitti zaten ona geçmeyi düşünüyordum oysaki. 1gp ve fiyat olarak en sağlam hangi firmayı önerirsiniz.
  6. john

Öneri Milestone Ride 5 En ucuz nasıl alabilirim (kendi hesabıma)

Evet arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum ama 1k fiyatı çok pahalı buluyorum şahsen. epicte indirime giriyor mu ve indirime girince fiyatı ne kadar oluyor ?
  7. john

Google One da uygulamaların çoğu yedeklenmiyor.

Evet yaşadığım sorun başlıkta şu google one uygulması çıktığından beri böyle bir sorun yaşıyorum. nasıl bütün uygulamaları yedekleyebilirim ?
  8. john

Çözüldü✓ ASUS PROART RTX 4060 Tİ COİL WHİNE

Evet arkadaşlar bu 3. ekran kartı deniyişim ve bundada colorfula göre biraz daha kısık seslisi var. Sanırım bunuda iade edip burda ekran kartı serüvenimi bitireceğim. video : 1702925583 ve şuan ses biraz daha da yükseldi. 1702925646 ürünü incehesaptan aldım buraya giderek iade edeblir miyim ...
  9. john

❌İndirim Bitti! Asus ProArt GeForce RTX 4060 Ti 16GB 19.000 TL

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ne diyorsunuz akakçe en ucuz fiyatı 21k arada 3.700 lira fark var.. link : https://www.incehesap.com/asus-proart-rtx4060ti-16g-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-67611/ 1702667865 ama bir sorun çıkarsa incehesapla uğraşmak istemiyorum sizce alınır mı ?
  10. john

Çözüldü✓ UĞRAŞTIRMİCAK RTX 4060 Tİ 16GB EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Evet arkadaşlar daha önceki yaşadığım olayı çoğunuz biliyorsunuz coloful marka 2 ekran kartı geçti elime 2 side arızalı en sonunda iadesini istedim. tabi 2 hafta önce 17-19k olan kartlar şuan 22k civarına çıktı. bu resimdekilerden 1 ini düşünüyorum. 6 taksitle alacağım. gainward 20.180TL ye...
  11. john

Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u...
  12. john

Çözüldü✓ COLORFUL RTX 4060 Ti OC 16GB VS GAINWARD RTX 4060Ti PHANTER 16GB

Arkadaşlar sizce hangisi mantıklı ? nedeniyle yazarsanız sevinirim. COLORFUL RTX 4060 Ti OC 16GB : https://www.incehesap.com/colorful-rtx-4060-ti-16gb-gddr6-128bit-nb-ex-oc-16gb-v-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-67578/ GAINWARD RTX 4060Ti PHANTER 16GB ...
  13. john

Öneri Hangi RTX 4060 Tİ 16GB ı almalıyım ?

Beyler çok düşündüm ettim en mantıklısı şuanki indirimlerde bu diye düşünüyorum ısınma yok ses yok ve 3 fanlı mükkemel bi kart sizce ? öneriniz nedir ? işlemciyi R5 5600 alıcam inşallah bidahaki ay. 1080p de oynicam çoğu oyunu baktım 1080p ultra 120 fps üstü oynatıyor. (anakartım pcı 3.0)...
  14. john

Yardım Klasse PRO B.E. ile Klasse CLASSİC arasında yüzey akışkanlığı farkı var mı ?

Evet arkadaşlar soru başlıkta daha önceden clasic aldım ama yüzeyi hiç kaygan değildi iade ettim, şimdi ise pro black i düşünüyorum , cidden yüzeysel bi akışkanlık var mı ? ( genellikle cs oynadığımdan çok önemli benim için ) birde en son seçenek başka bir öneriniz var mı bu fiyat bandında...
  15. john

GarantiPay'le ilk harcamanızın yarısı kadar bonus (max 50 TL)

Kampanya bonus flaş uygulamasında görüntülenmektedir sadece link : https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&parameterId=I000061327 garanti pay kullanım videosu : ve birsürü kampanya var uygulamadan bakmanızı öneririm. web kampanyaları link ...
  16. john

❌İndirim Bitti! Lumberjack Frog 3pr K.gri Erkek Outdoor Ayakkabı 765 TL

https://www.hepsiburada.com/lumberjack-frog-3pr-k-gri-erkek-outdoor-ayakkabi-p-HBCV00004VX7H4?magaza=FLO fiyat neredeyse yarı fiyatına yakın çok iyi aldım bende birtane.
  17. john

Çözüldü✓ İtopya.com 502 hatası siteye giremiyorum.

siteye girilmiyor mobil veri ile telefonumdan denedim yine aynı ?
  18. john

Çözüldü✓ nzxt fanı nasıl kasaya sabitleyebilirim ?

Merhaba indirimdeyken bu fanı aldım fakat vida gelmedi eski fanlarımın vidasını denedim oda tutmuyor. ben bunu nasıl sabitleyebilirim ? 1696620320
  19. john

Audio görüntülü diafon içindeki bu mekanizma nedir ?

İyi günler. Bu mekanizma nedir tuşlar ne işe yarıyor yukarı aşağı yapılınca, bilgisi olan var mı ? Birde zil sesi değiştirme gibi bir seçeneğimiz yok mu bu cihazda ?
Geri