Arama sonuçları: *

• Users: Juan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Juan

React Native Mac Mini 2012 bilgisayarıma kuramıyorum

Merhaba Arkadaşlar, react native mac mini 2012 late macOS Catalina bilgisayarıma hiçbir şekilde kuramıyorum, lütfen yardımcı olur musunuz? XCode 12.4 kurdum Homebrew kurulu (Ama homebrew üzerinden bir paket kurmak istediğimde "formula..." beneri bir hata veriyor) Cocoapods bir şekilde kuruldu...
  2. Juan

Mikrofon kalitesi iyi olan bir bluetooth kulaklık önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Mikrofon kalitesi iyi olan bir bluetooth kulaklık önerir misiniz? Bu kulaklığı günlük kullanımda ve video kayıtlarında ses kaydetmek için kullanacağım. Maks. Bütçe 300 TL, şimdiden teşekkür ederim.
  3. Juan

Buyrun 3.7K Laptop önerisi

Merhaba dostlarım, 3700TL bandında bir laptop arıyorsanız, güzel bir laptop bıraktım aşağıya... https://www.hepsiburada.com/hp-15-db1051nt-ryzen-5-3500u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7dq47ea-p-HBV00000Q2CFP?magaza=Teknorya
  4. Juan

Android için uygulama geliştirmek istiyorum, hangi dilin eğitimini almalıyım?

Merhaba Dostlarım, Android için uygulama geliştirmek istiyorum. Kodlama bilgim hiç yok, öğrenmeye hevesliyim. Disiplinli bir şekilde derslerime çalışacağım. Hangi programlama dilini, uygulamasını kullanmalıyım? Şimdiden desteğiniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla...
  5. Juan

İncehesap 19.06.2020 22:00 Sistem indirimi

Merhaba Dostlarım, İnce hesapta bu akşam saat 10'da indirim olacak. Mutlu edecek bir seviyede mi göreceğiz. Sistem toplamaya çalışan dostlarımız var, akşam 10'da kontrol edelim. Not: Bafır Kanalı ile iş ortaklığı var, inş güzel bir indirim olur alacak arkadaşlar için...
  6. Juan

Orta seviye laptop arayan arkadaşlar, Buyrun...

Merhaba Dostlar, Orta seviye laptop arayan arkadaşlar aşağıda linkini bıraktığım laptop'a bakabilirler. 4 GB ram ve İşletim sistemi için 1.150 TL fazla vermek saçmalık olsa gerek :) 4 GB DDR4 2400 MHZ ram 250-350 lira arası İşletim sistemi mahalle bilgisayarcısı 20 liraya yapar :)...
  7. Juan

Ülkeye ürün gelmiyor. Dolar ne olacak?

Merhaba Dostlar. Dikkat ettiyseniz. Cep telefonu ve Dizüstü bilgisayar fiyatları ciddi düzeyde arttı. Ekonomiyi takip eden arkadaşlar bir öngörü paylaşabilir mi? Önümüzde 4-5 ay içerisinde son durum ne olacak?
  8. Juan

Ekran kartı bilgisayarı dondurur mu?

Merhaba arkadaşlar Tatlı tatlı kullandığım bilgisayarım son 1 haftadır, seste bozulma, aşırı donma, reset atma, kitlenme gibi hatalar verdi. Sürücülerimi güncelledim. Bios güncelledim. Harddiskten yaptığını düşünüp SSD aldım. Fakat hata devam etti. Ekran kartını çıkarıp onboard kullandığımda bu...
  9. Juan

Windows 10 ses takılıyor ve bilgisayar yavaşlıyor.

Merhaba Arkadaşlar öncelikle sistem özelliklerini aşağıya ekliyorum. Kasa + PSU : EVEREST RHINO 432 600W Anakart : MSI H110m GAMİNG İşlemci : İntel i5 6402p Ekran Kartı : Zotac 1050ti OC Ram : Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz SSD : James Donkey 240 GB Harddisk : Seagete 500 GB 7200...
Geri