Arama sonuçları: *

• Users: CİHANN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CİHANN

50-60K Bütçe Sistem Önerisi

Merhaba, 50-60K civarı Çevre birimleri dahil bir sistem almak istiyorum, bu hazır bir sistem de olabilir toplama da fiyat avantajı konusunda hazır sistemler daha iyi ama kullanılan markalar veya modeller de kalite pek iyi değil gibi sistem önerileriniz nedir. Monitör 2K olacak şekilde...
  2. CİHANN

Mevcut sistemimi yükseltmek istiyorum.

Merhaba, mevcutta bulunan sistemin aşağıda ki gibidir ama ben işlemci ve ekran kartını yükseltmek istiyorum fiyat olarak 13bin tl param var, mevcut işlemci yerine Ryzen 5 5600x ve ekran kartı yerine Gıgabyte Geforce Rtx 3060 Gamıng Oc V2.0 12GB Gddr6 192 Bit Ekran Kartı düşündüm fikirleriniz...
  3. CİHANN

Evga GTX 1080 FTW UEFİ Boot Sorunu

Merhaba, Windows 11 e geçtikten sonra uzun süre oyun oynamadım, bugün valorant’a girmek istedim TPM 2.0 açmam gerekiyormuş, bunun için araştırma yaptım ve adımları uygulamaya geçtim fakat Boot kısmında CSM’i kapatmak istediğim de uyarı aldım sebebi de anladığım kadarıyla UEFİ kısmında GOP...
  4. CİHANN

4000TL Monitör dahil sistem tavsiyesi

Merhaba, Bütçem 4000TL ve üstüne çıkamıyorum bana oyunlarda ve ilerisi için çok üzmeyecek bir sistem tavsiye eder misiniz ? Şimdiden teşekkürler.
  5. CİHANN

27'' İnç Monitör Tavsiyesi

AOC 27" 27G2U/BK 144Hz IPS 1ms FreeSync Full HD modelini kullanıyorum 2. bir ekran daha almak istiyorum buradaki aradığım asıl özellik yukarı,aşağı ve dik pozisyona geliyor olması örnek ektedir. Fiyat performans bir ürün olması tercihim. Teşekkürler.
  6. CİHANN

Ryzen 5 3600 İşlemci Sıcaklığı Normal mi?

Merhaba, Ryzen 5 3600 OC ile 4.2Ghz de çalıştırıyorum ve Kullandığım soğutucu Thermaltake UX200 (https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-ux200-120mm-argb-fanlii-amd4-Intel-uyumlu-islemci-sogutucu.html) soğutucu ve kasa fanları tam hızda çalıştırıyorum doğal olarak sesli çalışıyorlar AIDA64...
  7. CİHANN

3600 Mhz Ram tavsiyesi

Merhaba, https://www.qp.com.tr/xpg-spectrix-d41-8gb-3200mhz-ddr4-cl16-rgb-tungsten-gri-ram bu rami kullanıyorum ama 3600 Mhz ye geçmek istiyorum önereceğiniz ramler neler 1200tl yi geçmeyecek şekilde ben bu ram i buldum...
  8. CİHANN

Kulak İçi Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba herkese, Fiyat/Performans ürünü olan ve parasını hak eden ses kalitesi oyun ve müzik dinleme de iyi olan mikrofonu olan kullandığınız yada önerebileceğiniz modeller nelerdir? Ergonomi açısından da iyi olması gerekli yani uzun kullanımlarda rahatsız etmeyecek bir model de yardımcı...
  9. CİHANN

Bilgisayarın ani kapanma sorunu

Merhaba, Sistemim; İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci Anakart: MSI B450 Gaming Plus MAX 4133mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakart Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı Ram: Adata XPG 2x8GB Spectrix D41 RGB 3200mhz CL16...
Geri