Arama sonuçları: *

1. G

1500-1800 arası kasa tavsiyesi

Arkadaşlar belirtilen fiyat aralığında hava giriş çıkışı güzel olan bir kasa arıyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  2. G

işlemci Soğutucu Tavsiyesi

Arkadaşlar herkese iyi geceler. Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Ryzen 5 3600 işlemcim radeon rx 5600 xt ekran kartım var. 16 gb ram ve maalesef kötü olduğunu düşündüğüm hava akışı pek iyi olmayan bir kasam var. Şimdi sorum hem iyi bir kasa önerisi hem de soğutuculardan hangisini alırsam...
  3. G

Format sonrası eksik uzantı

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilgisayara format attıktan sonra cs go da config dosyasını okumuyor. muhtemel eksik uzantım mevcut. Hangi uzantı olduğunu bilen ya da sorunu nasıl çözeceğimi bilen var mı acaba ?
  4. G

RTX 2060 İLE WİNDFORCE 2060

Arkadaşlar rtx 2060 ile windforce 2060 arasında ki fark nedir ? Arada ki fiyat farkına değer mi ? Hangisi tercih edilmeli ? Şimdiden teşekkür ederim.
  5. G

144 hz olmuyor

MSİ G241 monitör aldı arkadaşım.Kurduk ekran geliyor fakat 144 hz seçeneği çıkmıyor.Sadece 64 hz seçeneği mevcut. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  6. G

DA-2 SİSTEM EKRAN KARTI FAN DÖNMEMESİ

arkadaşlar da-2 sistem hakkında işlemci sıcaklıgına kadar çok fazla soru sordum ama bilgim olmadığı için tekrar tekrar sorma ihtiyacı hissediyorum. Benim işlemci sıcaklıgım cs:go da 88 e kadar bile cıkıyor ama ekran kartım 60 dereceyi çok nadir görüyor. Cs:go girmediğim zaman diliminde ise ekran...
  7. G

Faceit Anticheat Sorunu

Arkadaşlar faceitte bugün ilk maçımı attım sorun çıkmadı. Fakat tekrardan girmek istediğimde anticheat devre dışı bırakıldı sorunu alıyorum.Nedenini araştırdım ama bulamadım.Yardımcı olabilecek var mı ?
  8. G

DA-2 SİSTEM CS GO İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Arkadaşlar Da-2 sistemi aldım kullanalı 3 gün olacak. Cs go da CPU kullanım değeri genel olarak %25-30 arası fakat sıcaklık değeri 75 ten aşağı düşmüyor.82-83 gördüğü de oluyor. Sistem tanıtım videosunda 66 yı geçmiyordu oysaki.Çok nadiren de olsa 2 saniyelik takılmalar da yapıyor. Thermaltake...
  9. G

Cs go da ani takılmalar

Arkadaşlar da-2 sistemi aldım fakat ilk defa böyle kaliteli bir sistem alıyorum o yüzden sorularımı mazur görün lütfen.Stres testine soktum 1 gün boyunca herhangi bir sorun çıkmadı. Baska oyunlarda yaptığını görmedim fakat cs go da ani olarak 2-3 saniyelik takılmalar gerçekleşiyor. Önceki...
  10. G

Anakart güç sorunu

Arkadaşlar merhaba. DA-2 sistem elime bugün ulaştı. Bütün parçaları taktım fakat kasa ilk başta çalışmadı. Daha sonra şans eseri anakarta giden kablolarda oynadıgımda anakarta güç gittiğini gördüm.Güç gittikten sonra bilgisayar çalışmaya başladı. Fakat eğer kablolar biraz aşağı doğru kalırsa...
  11. G

Montaj Hazır Sistemde Windows sistemi

Arkadaşlar da2 sistemi aldım fakat gelirken (sanırsam) windows kurulu gelmiyor değil mi ? elimde şuan kurulum cd/flash bulunmuyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Birde ekran kartı vs güncellemeleri yapılışı kolay mı tüm parçaların. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri