Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

Kalıcı Ücretsiz Tom Clancy’s Ghost Recon uPlay'de bedava!

Daha ne denilebilir ki? 2010 oyunu olabilir ama hazır bedavayken alıp deneyimlemenizi öneririm. PC için: https://register.ubisoft.com/ghostrecon-giveaway/tr-TR PS konsolu için: https://store.playstation.com/en-us/product/UP0001-CUSA02902_00-GRWDLCFALLEN0000/
  2. MotionlessINWhite

🔥İndirim ASUS ROG STRIX Z490-G Gaming 1349 TL!

https://www.qp.com.tr/asus-rog-strix-z490-g-gaming-lga1200-soket-intel-z490-anakart mATX sevenler ve ROG isteyenler için çok güzel fiyat. Şu anda Akakçe'de en düşük fiyat 1559 TL olarak gözüküyor, bence gayet güzel indirim.
  3. MotionlessINWhite

2700 TL telefon önerisi

Yurtdışından gelen ve IMEI kaydı malum yolla yapılan bir cihaz düşünüyorum, malumunuz ülkemizdeki telefon fiyatları belli. İstediğim başlıca (Sıralamaya göre) özellikler; Kamera performansı. Pil performansı. Oyun performansı. Tasarımı. İstanbul içinde GSM'lerde bulduğum modeller şu şekilde...
  4. MotionlessINWhite

Öneri 800 TL kulaklık önerisi

1 yıl 1 aydır XPG Precog kullanıyordum, ancak pedinin kronik sorunundan ötürü iade işlemi başlattım ve iadem kabul edildi. Birkaç güne para elime geçecek, ben de şimdiden konu açayım kafamda fikir oluşsun dedim. Bütçe duruma göre 850 TL'ye esneyebilir, tabii buna değmesi gerekiyor...
  5. MotionlessINWhite

İnceleme ID-Cooling SE-224-XT-R inceleme

Ürünü Morhipo üzerinden 219 TL'ye aldım. Cumartesi günü elime ulaştı ve o günden beri aktif olarak kullanıyorum. 10600KF işlemci ile kullanıyorum, 125W TDP'si var. İlk izlenimlerim: Kutu içeriği beni çok şaşırttı, bu fiyata aldığım bir soğutucu fan hariç neredeyse tamamen alüminyum. Soğutucuyu...
  6. MotionlessINWhite

1200 TL kablosuz kulaklık önerisi

Bütçemi 1300 TL'ye kadar çıkartabilirim. İstediğim özellikler: Konforlu olması ve mümkünse pedlerinin deri olmaması. Hava alan yapıda olursa güzel olur. Ses kalitesinin çok iyi olması. Mikrofonunun ENC özelliği olması. Kablosuz olması. Görünüşe de biraz önem veriyorum, gerçi o fiyattaki...
  7. MotionlessINWhite

1662 TL'ye GTX 1660S sistem alma hikayem

Evet, yanlış duymadınız. Benim cebimden çıkan para sadece 1662 TL ve 1660S sistem aldım. Şimdi alım ile alakalı hikayemi anlatayım: 2020 yılına yeni girmiştik ve RX 570 ekran kartımı satacaktım, o sırada piyasa çok durgundu ve piyasada 500 TL civarına bulunuyordu. Neyse ben konular açıp...
  8. MotionlessINWhite

RTX 3060 tahmin edilen fiyatta olmayacak

Evet arkadaşlar, yanlış duymadınız. Kartların fiyatı piyasaya göre belirlenecek! Yani ne kur ne de ETH'nin etkisi olmayacak, her şey mining patlaması ile stokların azalması yüzünden. GameGaraj ile görüştüğüm zaman kendileri resmen söyleyiverdi, birde hazır sistemde bu fiyat olacağı için tekli...
  9. MotionlessINWhite

İnceleme Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı

Kulaklığı GameGaraj karne kampanyasından 249 TL'ye satın aldım. Sanırım Türkiye'de ilk inceleyen kişiyim, Cumartesi sabahından beri kullanıyorum ve olumlu - olumsuz görüşlerimi belirteceğim. İndirimli ürün linki: https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-h2002d-mikrofonlu-gaming-kulaklik-2/...
  10. MotionlessINWhite

İnceleme Gametech Freezer HD3.0

Ürünü N11 üzerinden 190 TL'ye satın aldım, bugün elime ulaştı. Soğutucu hakkında konu bulamayınca hemen inceleme yapayım dedim. Öncelikle, Gametech ismini duyunca tedirginleşebilirsiniz, ben de öyleydim. Ancak inanın bana bu soğutucu için geçerli değil, ön yargıları geride bırakmalıyız...
  11. MotionlessINWhite

Cyberpunk 2077 - Night City Wire: Episode 4

Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz :) İnanılmaz bir şey, özellikle 1:05 - 4:20 arası... Büyülendim, demek ki özgür bırakacaklarını söyleyince ciddilermiş. Benim beklentilerimi daha da arşa çıkardılar. Son 33 gün!
  12. MotionlessINWhite

Sisteminizi ve fotoğrafını paylaşın

Sistem: R5 3600. (4.2GHz, stok fan) B450M Pro4. Corsair LPX 2x8 3000MHz. (3400MHz OC) A2000 250G M.2 SSD. Patriot Burst 480G SATA SSD. WD Blue 2TB HDD. Toshiba 500G HDD. Seagate Expansion 1TB taşınabilir HDD. MSI Reference Vega 56. (64 BIOS + OC) (Eğer bir sorun olmaz ise 3070 veya 3060 ile...
  13. MotionlessINWhite

Cyberpunk 2077'den beklentileriniz neler?

Benim beklentilerimi karşılayıp, üstüne üstük çok güzel harmanlanmış bir oyun. Çoktandır satın aldım ve hazırda bekliyorum, peki ya siz neler olmasını isterdiniz? Eleştirdiğiniz bir şeyler var mı? (Bu arada bu forumda yeniyim, bi' hoşgeldininizi alırım) :)
  14. MotionlessINWhite

Öneri Bütçeye göre sıfır ve ikinci el ekran kartı önerileri - Haziran 2020

Öncelikle herkese selamlar dostlarım. Aklımdan geçti, ekran kartlarının piyasasına göre sıralamasını yapayım ve her bütçeye uygun olsun diye. Hem sıfır hem de ikinci el ürünlerin listesini yapmak istedim, tabii piyasa değişebilir ancak konumun altına sorunuzu veya bütçenizi yazar iseniz en...
Top Bottom