Arama sonuçları: *

1. S

Yazılım için bilgisayar önerisi

Yazılım mühendisliği için bi laptop almam gerekiyor 25k civarı bir bütçem var ekstra valorant vesaire de oynatabilecek saglam bişe lazım bütçeyi zorluyabilirim biraz önerileriniz nelerdir
  2. S

Hangi mouse almalıyım

Yeni mouse almayı düşünüyorum bu iki mouse u buldum bunlardan hangisini almalıyım aralarında 300 TL fark var sadece yardım ederseniz sevinirim Vgn f1 pro wirelles Vxe r1 pro wirelles
  3. S

Vgn f1 pro vs vxe r1 pro

Yeni mouse almayı düşünüyorum bu iki mouse u buldum bunlardan hangisini almalıyım aralarında 300 tl fark var sadece yardım ederseniz sevinirim
  4. S

Satılık logitech g pro superlight 2

Elimde sıfır açılmamış büssürü kutu logitech g pro superlight 2 bulunmaktadır Fiyat: 4600 tl olmaktadır Not; pazarlık payı vardır ilgilenen yazsın ınsta dm veya letgo üzerinden satışı yapalım Güvenilir olması için letgo veya sahibindenden yapılcaktır satışlar Ürünler siyah renkdir Şu anda...
  5. S

Satılık sıfır logitech g pro superlight 2

Elimde sıfır açılmamış büssürü kutu logitech g pro superlight 2 bulunmaktadır Fiyat: 4600 tl olmaktadır Not; pazarlık payı vardır ilgilenen yazsın ınsta dm veya letgo üzerinden satışı yapalım Güvenilir olması için letgo veya sahibindenden yapılcaktır satışlar Ürünler siyah renkdir Şu anda...
  6. S

Hangi mouse almalıyım

Merhaba yeni bir mouse almak kablosuz mouse almak istiyorum 2 tane çeşit buldum Razer Deathdader V3 pro kendi indirimlerimle bana 3000 tl ye denk geliyo sizce bunu mu almalıyım yoksa üstüne 1000tl koyup yakın bir arkadasım sıfır Logitech g pro superlight 2 satıyo onu mu almalıyım veya baska...
  7. S

dragonfly f1 alınır mı

g203 kullanıyorum degiştircem arastırdım dermoshark falan baktım kablolu da olu bu fiyat bandında bu alınır mı sizce.Wraith sitesi guvenli midir https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse?variant=42613557821633 1685279368 fps oyunu oynuyorum
  8. S

darmoshark m3 mini alınır mı

darmoshark m3 mini alınır mı .suanda g203 kullanıyorum 1000 tl civarı bütçem var kablolu da olur baska oneriniz varsa atabilir misiniz
  9. S

Razer deathadder mini v2 vs steelseries rival 3

Mouse umu değiştirmeyi düşünüyorum. Şuanda g203 kullanıyorum cok buyuk mouselar kullanamıyorum g203 tam oturuyo elime güzel ama değişiklik olsun istiyorumm sizce bu ikisinden hangisini almaliyim fps oyunlari oynuyorumm bütçe önemli değil hangisi daha iyiyse onu alicam
  10. S

Pc kapaniyor sebebi nedir yardım

Arkadaslar şimdi benim pc gtx 1660 super r5 2600x stok fan Pc durduk yerde kapaniyi yarim saat oynuyorum kapanip aciliyo valoranttayim tak oyundan atiyo geri giriyorum 1 kere mavi ekran verdi bunun sebebi nedir ekran karti güncelledim bide hala devam ediyor ısınmadan mi alakali bisey yoksa...
  11. S

Yardım lazim seri pc sıkıntılı mı

Arkadaslar şimdi benim pc gtx 1660 super r5 2600x stok fan Pc durduk yerde kapaniyi yarim saat oynuyorum kapanip aciliyo valoranttayim tak oyundan atiyo geri giriyorum 1 kere mavi ekran verdi bunun sebebi nedir ekran karti güncelledim bide hala devam ediyor ısınmadan mi alakali bisey yoksa...
  12. S

Coolermaster masterliquid 500 tl alinir mi

500 tl ye o sogutucu dan buldum temiz sistemim r5 2600x gtx 1660 super 16 ram alinir mi
  13. S

Gamepower ürün nasıl garantiye yollanır

Gamepower saberim bazı tuşları gec algiliyo garantiye gondermek istiyorum ne yapmaliyim ne kadar surede gelir bide
  14. S

Large 45x40 mousemad onerisi

Large mousepad ariyorum steelseries veya hyperx tarzi markalarininkiler stokta yok ne almaliyim link atabilirmisiniz
  15. S

Gamepower saber sorunu

Gamepower saber klavyeyi yaklasik 4 5 aydir kullaniyorum ama baya sıkıntılı 2.ayda boşluk tuşu calismamaya basladi bazen basiyo bazen basmiyo bir anda kendi kendine duzeldi calisiyor. simdide a tusum bozuldu o da ufledim biraz duzeldi suanda gecikme yapıyor baya bastigim tus 1 saniye sonra...
  16. S

Discord da konusmak için miktofon onerisi

Kulaklığın mikrofonundan cizirti gelmeye başladı 100 tl ye ladar bir mikrofon almak istiyorum masanin üstüne konacak önerileriniz nelerdir
  17. S

Logitech g300 s alinir mi

G300 s almayi düşünüyorum valorant csgo lol tarzi oyunlar oynuyorum sizce almali miyim
  18. S

Logitech g203 vs asus tuf m3 aura

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-m3-aura-sync-rgb-7000dpi-oyuncu-mouse-p-HBV00000PYCNN?magaza=Gameekstra&fbclid=PAAaYe9N_QhKUB1_fbI_kFK98usMFLp4Gi9edmcD-Ec9od4wR3HU_3FAi4wzk https://ty.gl/brs2rdr Sizce hangisi valorant lol cs falan oynuyorum
  19. S

Logitech g203 alinir mi

Farem bozuldugu için yeni fare alacagim da 200 tl civari butcem var bimdeki rival 3 u de alamadim bunu alayim diyorum sizce nasil https://ty.gl/7aj2zoq
  20. S

Bu pc psu yeterlimi?

Sistem R5 2600x Galax gtx 1660 super 2x8 xpg ram 512 gb ssd Kasa dark raider Bu sisteme ben aerocool 500w psu aldim sizce yeterlimi degistirmelimiyim
Geri