Arama sonuçları: *

• Users: Bukr3j
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bukr3j

Game Garaj Slayer X7T ile dual boot nasıl yapabilirim?

Çift diskim var, birisine windows kuruluyken diğerine fedora workstation 43 kurdum lakin bios'dan birini görürken diğerini görmüyor. İlk dendğimde grub'dan windows'a bootlayamıyordum bile. BIOS üzerinden yapabileceğim bir dual boot istiyorum.
  2. Bukr3j

5-6K'ya sıfır yada ikinci el telefon?

Şehzade hazretlerimiz bir hafta önce bütçe 14.4k demişti şimdi ise 6k diyor :) (abim) İkinci el 1080p f/p kamerası fena olmayan bir telefon önerebilir misiniz?
  3. Bukr3j

14569₺ max F/P telefon önerebilir misniz?

Yeni telefon alacağım, daha doğrusu bana abim alacak :). Redmi Note 14 Pro alıcam dedi, bende dur bi foruma sorayım dedim. Bütçeyi net belirledi, 14569. Siz genede 15000 bandına dayanam telefonlarıda ekstra olarak önerin dostlar. Bir şekilde ikna ederim.
  4. Bukr3j

Google Gemini Pro Öğrenci Programını nereden alabilirim?

Gemin'ın sayfasında ücretsiz plan gördüm ve direkt olarak abone oldum lakin öğrenci olduğumu hiçbir yerden doğrulamadım. Hala yıllık ücretsiz öğrenci planından yararlanabiliyor muyum? Yararlanabiliyorsam nereden aboneliğimi o şekilde değiştireceğim? gemini.google/students/ linkinden...
  5. Bukr3j

Film/Dizi önerebilir misiniz?

Yurtda kalıyorum, laptop da yaklaşık 600GB boş alan var ve film/dizi ile doldurmaya çalışıyorum. Önerebileceğiniz film yada dizi var mı? Kategori fark etmez.
  6. Bukr3j

F/P 1TB M2 önerebilir misiniz?

Oyun oynamak amaçlı M2 arıyorum dostlar. Kesin bir bütçe yok lakin uygun fiyatlı ve fiyatına göre performansı iyi olsun yeter. Kronik sorunlu olmasın yeter.
  7. Bukr3j

Laptop servise gittikten sonra ekran kartı görmüyor.

Gamegaraj Slayer X7T-5060 model laptop sahibiyim, daha önce açtığım "Laptop BIOS şifresini unuttum 🤡" adlı konuda belirttiğim gibi bios şifresini unuttuğum için servise gönderim. Sağolsunlar müşteri memnuniyeti için bir ücret talep etmediler. Laptop servisten geleli iki gün oldu, oyun vs...
  8. Bukr3j

Gamegaraj laptoplarda ekstra M2 takmak garanti dışı işlem mi?

"Laptop BIOS şifresini unuttum 🤡" adlı konuda bahsettiğim gibi Gamegaraj laptopumun BIOS şifresini unuttum, cıhazı bozabilecek hiçbir işlem yapmadım ve cihaz bütün bağlantılar yapıldığında çalışıyor, BIOS şifre ekranı geliyor, lakin daha önceden eski M2'mi laptop kapağını açıp takmıştım...
  9. Bukr3j

Laptop BIOS şifresini unuttum 🤡

Laptop marka modeli Gamegaraj Slayer-X7-5060, yurta yerleştiğim için bios'unu kilitlemek istedim lakin gerek B12 eksikliği olsun gerek ADHD gibi sağlık sorunları olsun nasıl bir şifre konbinasyonu yaptığımı hatırlamıyorum. Laptop'da bios pişi bulunmuyor, bundan dolayı pili çıkart sıfırla...
  10. Bukr3j

Samsung 970 EVO Plus 1TB M2 SSD sıcaklığı normal mi?

CrystalDiskMark testi yaptım ve maksimum sıcaklık 52 derecelere çıkıyor. Bu M2 SSD'yi laptop'uma takacağım ve kullanacağım.
  11. Bukr3j

2XL eşofmanlar arıyorum.

Üniversiteye gideceğim ve eski eşofmanlarımın durumu iyi değil. Bu yüzden dolayı 5 adet daha eşofman almaya karar verdim. Bildiğiniz kaliteli ve rahat eşofman modelleri varsa ve uygun fiyatlılarsa link paylaşabilir misiniz?
  12. Bukr3j

GameGaraj Slayer X7-5060 windows da donuyor.

Laptop'u yeni aldım, ilk başta windows 10 kurmuştum lakin cihazın tamamen windows 11 baz alınarak tasarlandığını göze alarak windows 11 kurmaya karar verdim ve kurdum. Windows 10 kuruduğumda fazla bir şey yapmadım, bir kaç dakika sonra windows 11 kurulumuna başladım zaten. Şu anda Windows...
  13. Bukr3j

Laptop soğutucusu önerebilir misiniz?

Gamegaraj Slayer X7-5060 model laptop'ı aldım ve şu anda hava alabilmesi için bir laptop soğutucusu arıyorum. Önerebileceğiniz bir soğutucu var mı?
  14. Bukr3j

Samsung 970 Evo Plus 1TB ikinci el ne kadar eder?

Üniversite için laptop aldım ve maddi olarak birazcık rahatlayabilmek için eski masaüstü bilgisayarımı satmak istiyorum lakin M2 ssd'imden çok memnunum. Temiz kullanılmış bir M2 ssd ve sağlığı %97-%100 arasında.
  15. Bukr3j

128GB üstü flaş bellek önerebilir misiniz?

Kaliteli lakin uygun fiyatlı bir flaş bellek arıyorum, USB 3.1 üstü olması benim için yeterli olacaktır. Bütçe yaklaşık 500₺. Harici taşınabilir Hard-Disk vs. de olabilir.
  16. Bukr3j

Keepro PCIe 3.0 X4 M2 Kartı ne kadar iyi?

İki M2'yi aynı anda kullanmak için alacağım, Donanım Haber'in forumunda açtığım konuda https://www.amazon.com.tr/dp/B0DSLZZ1JX?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_3TMH68HS2NXANGA6RKEF&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_3TMH68HS2NXANGA6RKEF&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR bu kartı...
  17. Bukr3j

Corsair MP600 CORE XT Kalitesinde daha uygun M2

MP600 CORE XT sadece 1TB modeli var ve 3100₺ civarlarında. Bana 240GB bir depolama lazım, internet kafedeki ccboot sisteminde kullanmak için alacağım.
  18. Bukr3j

Sağlam, hızlı M2 SSD önerebilir misiniz?

Çalıştığım internet kafenin sunucusunu yeniliyoruz ve yeni M2'ler almamız gerekiyor. İki tane alınacak, bütçe bir tanesi için geçerli. 240GB'lık bir M2 SSD yetiyor lakin zorunlu değil. Sağlam, hızlı ve uzun vaadeli bir M2 SSD arıyorum. Sunucuda sadece oyunlar olacak, Cache ve Image için...
  19. Bukr3j

PCIe M2 kartı arıyorum.

Anakartım Gigabyte Z390 D ve tek bir M2 slotu var. İki tane daha M2'ye ihtiyacım var, önerebileceğiniz sağlam M2 PCIe kartları var mı?
  20. Bukr3j

Harici Diskimi bilgisayarım okuyor lakin göstermiyor.

Harici diski bilgisayarıma taktığımda bağlantı sesi geliyor, Windows cihazı okuyor lakin "Bu Bilgisayar" bölümünde "Cihazlar ve sürücüler" kısmında diski göstermiyor.
Geri