Arama sonuçları: *

• Users: Mukempty
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

7-8K arasında telefon önerisi

Selamlar arkadaşlar telefonum bozuldu bütçe 7-8bin TL acaba hangi telefonu önerirsiniz bu fiyata? Şimdiden teşekkürler
  2. M

Çözüldü✓ Çok acil hangi mouse arkadaşlar yardım

500tl altı aklımda asus tuf gaming m3 veya lenovo legion m300s var sizce hangisini almalıyım arkadaşlar?
  3. M

500 tl bütçem var mouse önerisi?

Selam arkadaşlar benim aklımda lenovo legion m300s var bütçeme uygun olarak. Siz ne önerirsiniz var mıdır bu mouseden daha iyisi bu fiyat bandında?
  4. M

discord video sesi gitme sorunu

discord da arkada izlediğim videonun sesi direkt olarak karşıya gidiyor, kulaklıktan mikrofonu kapatıyorum benim sesim gitmiyor ama videonun sesi hala gidiyor nasıl çözerim?
  5. M

max 600tlye kulaklık

Herkese selam bütçem maks 600 tl bu bütçede en iyi önerebileceğiniz kulaklık nedir?
  6. M

8k lık telefon önerisi

arkadaşlar bir telefona ihtiyacım var ve maksimum bütçem 8 bin tl. Bu bütçe de en uygun telefon öneriniz ne olur?
  7. M

Discord ve pc'de ses gitmiyor

Arkadaşlar ben her zaman olduğu gibi discorduma girerken ara ara çıkan '' Nvidia yeni bir ses aygıtı bulundu geçmek ister misiniz'' yazısına evete bastım ve ondan sonra sesim hiçbir şekilde karşı tarafa gitmiyor. Başka kulaklık takıyorum yine gitmiyor, heryerde kulaklık seçili ama yok hala daha...
  8. M

Instagram couldn't refresh feed hatası

Arkadaşlar instagram da couldn't refresh feed hatası alıyorum, hiçbir yer yüklenmiyor hep beyaz ekran ve yükleme hatası veriyor. Youtubeden çözümlere baktım ama bir işe yaramadı. Var mıdır sebebini, çözümünü bilen?
  9. M

bios güncelleme hatası

selamlar bende gigabyte b450m s2h var bios 2 seneden beri güncellenmemiş ve şimdi en son sürümüne güncellemek istiyorum ama 'invalid bios image' hatası alıyorum. Sebebi nedir kaç gündür bios ile uğraşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  10. M

Lütfen yardım, bios sanallaştırmayı açamıyorum

Selamlar bende gigabyte b450m s2h anakart var benim sanallaştırmayı açmam lazım ama bios a girdiğim de advanced ayarları yok videoda vs. Bakıyorum onlarda daha çok ayar var ama bende o ayarlar yok o yüzden açamıyorum. Neden bende o ayarlar yok ne yapmam lazım.
  11. M

Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

Merhaba arkadaşlar oyun oynadıktan sonra operaya felan girmeye çalıştım ama girmiyordu ve hata veriyordu bende pcye reset attım ama siyah ekranda kaldı. Pcyi başlatırken yükleme ekranından sonra direkt siyah ekrana düşüyor ve ekranda sadece Maus imleci var. Nasıl düzeltebilirim sorun ne olabilir?
  12. M

200-300 tl arası kulaklık önerir misiniz

bütçem kısıtlı biliyorum ama 200-300 tl bandında güzel bir f/p oyuncu kulaklığı varmıdır . Yardımcı olursanız sevinirim
  13. M

Gta 5 te anlamsız droplar

Arkadaşlar GTA5 te anormal drop yiyorum sistemle alakası yok en yüksek ayarlarda açabiliyordum eskiden ama şimdi mediuma aldım drop geçmedi ve bu droplar bazen 15 sn bile olabiliyor donuyor oyun. Sizce neden olabilir? 1050ti 8gb ram ryzen 2200g sistemim
  14. M

Bilgisayar kapanmama, yeniden başlatma

Arkadaşlar dün gece bilgisayarı kapattım ama kendi kendine yeniden açıldı ve kendini yeniden başlattı, kendim kapatamadım sizce neden oldu?
  15. M

GTA5 anlamsız kasma sorunu

Arkadaşlar ben gta 5 i silip tekrar yükledim ama anlamsız bir şekilde oyun içinde 5 10 saniyelere varan donmalar yaşıyorum. Önceden hiçbir sıkıntı yoktu, ayarları düşürdüm alakası yok yine aynı. Sizce neden oluyor olabilir
  16. M

mhz aynı ama farklı marka ram?

selamlar bende adata nın 8gb 2400mhz rami var. Aynı modeli satışta bulamadım tükenmiş ve ben başka bir marka 2400mhz 8gb ram alırsam herhangi bir sorun çıkarmı? xpgnin yanına corsair gibi ?
  17. M

Eski ssd den yenisine dosyaları taşıma

Arkadaşlar yeni ssd aldım eski ssd nin içindekileri yenisine taşıyabiliyormuyuz? Oluyorsa nasıl oluyor ya da videosu varmı? (Windows felan ssd ye kurulu)
  18. M

ssd önerir misiniz

arkadaşlar 300-500 tl arası minumum 240 gb ssd önerir misiniz ?
  19. M

C de nasıl yer açabilirim

Arkadaşlar c klasöründe 2 gb boş yer kaldı (120 gb ssd) nasıl yer açabilirim gereksiz şeyleri silme felan?
  20. M

Forza takılma geç algılama sorunu!

Arkadaşlar gamepass den forza horizon 4 aldım oynarken bastıgım tuş 5 sn sonra geliyor çok geç algılıyor ve sonrasında oyun tamamen donuyor ve kapatıp baştan açmak zorunda kalıyorum. Yardım edermisiniz nasıl düzeltebilirim ?
Geri