Arama sonuçları: *

• Users: vegeta06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

ALDIĞIM ÜRÜN BOZUK ÇIKTI

2.el aldığım ürün bozuk çıktı letgodan almıstım anakart ve islemci denemeden adam tekrar almıyor. onu almak zorunda mı
  2. V

Yardım MEKANİK KLAVYE ALICAM KARARSIZ KALDIM

2 ÜRÜN ARASINDA KARARSIZ KALDIM FİYAT FARKI DA PEK YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ÜRÜNLER; https://www.itopya.com/gamebooster-g5-defender-rainbow-blue-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ 250tl...
  3. V

Öneri MEKANİK KLAVYE TAVSİYESİ

250 TL LİK BÜTÇEM VAR FP OLARAK EN İYİ HANGİSİ VAR MEKANİK KLAVYE OLARAK (BLUE)
  4. V

mekanik klavye tavsiyesi

200-280tl arası mekanik klavye 280 max
  5. V

Çözüldü✓ 2.el ürün sattım sorun çıktı

2.el anakart ve işlemci sattım satarken sorunsuz çalışıyordu 120tl ye satıldı eski tip birşeydi para ihtiyacım olduğu için sattım alan arkadaş çalışmadığını söyledi(denemeden aldı). onu geri almak zorunda mıyım bende engelledim onu wpdan
  6. V

telefon kulaklığını masaüstünde kullanma

elimde iphone telefon kulaklığı var bu kulaklıktan ses alabiliyorum kulaklık olarak masaüstü bilgisayarımın önünde ki jak girişine takarak ama ben discord da fln da konusmak istiyorum arkadaslarımla bunu hem mikrofon hem kulaklık dönüştürücek bi aparat varmı ?
  7. V

kulak içi kulaklık KZ ED12

KZ ED12 alacağım model bu arkadaşlar sipariş edeceğim yarın. kullananlar tavsiye eder mi 105 TL'lik bir fiyatı var. mantıklı mı sizce ?
  8. V

kasamın ses giriş jakları !

kasamı bilgisayarcıya toplatmıştım oda arkaya vermiş mikrofon ile kulaklık jakını onu nasıl ön tarafa alabilirim kulak içi kulaklık jakını takmam gerekiyor(bilgisayar toplamayı öğrendim) arkaya dolanmıyor. bilgisi olan varsa yazsın lütfen. Teşekkürler
  9. V

Öneri kulak içi kulaklık önerisi

max 100 tl'lik oyunlarda güzel performans veren mikrofonu kaliteli discord'da sohbet ederken sorun çıkarmıcak pubg gibi oyunlar oynuyorum bu tarz bildiğiniz kulaklık varsa önerirseniz sevinirim.
  10. V

Yardım işlemci seçmem gerek önerileri bekliyorum

h110m-s2v ddr4 2400mhz anakartım var. i3 6100 kullanıyorum gtx750ti'ile beraber fivem gibi oyunlarda sıkıntı çekiyorum işlemci olarak içerisinde grafik işlemcisi bulunmayan (apu olmayan) bir işlemci önerir misiniz 7.nesil desteklediği için i5-i7 istiyorum 8gb 2133mhz ddr4 cl15 ram'im var bunun...
  11. V

Öneri ANAKARTIMA UYGUN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

h110m-s2v ddr4 2400mhz anakartım var. i3 6100 kullanıyorum gtx750ti'ile beraber fivem gibi oyunlarda sıkıntı çekiyorum işlemci olarak içerisinde grafik işlemcisi bulunmayan (apu olmayan) bir işlemci önerir misiniz 7.nesil desteklediği için i5-i7 istiyorum 8gb 2133mhz ddr4 cl15 ram'im var...
  12. V

AMOZONDAN ALDIĞIM ÜRÜN

amazondan aldığım ürün kaç günde elime ulaşır acaba ortalama ?
  13. V

Yardım ekran kartı önerisi işlemcime uygun

q6600 işlemcim var hangi ekran kartını önerirsiniz 400 tl bütcem var 2.el ekran kartı arıyorum
  14. V

Yardım anakartımda dual ram yapmak istiyorum

8gb 2133mhz ram var elimde +4gb ram daha eklemeyi düşünüyorum yarın sipariş edeceğim 8+4gb ram dual performansı verir mi ? (paranı biriktir 8gb ram al demezseniz sevinirim konu dışına çıkmayın lütfen)
  15. V

190TL'YE MEKANİK KLAVYE BULUNUR MU

190 tl bütçem var max mekanik klavye varmıdır marka model fark etmez
  16. V

Öneri ANAKART VE SİSTEMİME UYUMLU RAM TAVSİYESİ

Merhaba dostlar. Sorum şu 8gb 2133mhz cl15 ram'im single var bütçem 150TL civarı olduğu için 4gb ram almaya karar verdim toparlamak gerekirse 8+4 ram yapıp 12gb ram yapmayı düşünüyorum fiveM oynarken 7.9gb ram tüketiyor yetersiz kalıyor 8 gb pubg de aynı şekilde ancak alacağım ramin linki...
  17. V

Öneri H110M S2V model anakart için işlemci önerisi.

h110m-s2v gigabyte ddr4 1151 pin anakartım var 7.nesil işlemcileri destekliyor en fazla i5-i7 işlemci önerisi varmı güçlü olucak 750ti var rahatlıkla beslemesini istiyorum. başka işlemciler de olur anakartıma uyan bütçe 2.el olarak 750-1000 sırıf olarak-2000 civarı.
  18. V

Oyuna sistemim yeter mi gereksiz olan nedir.

merhaba dostlar elimde ki sistem ile fivem oynamak istiyorum ama 20-30 fps droplu şekilde oynatıyor zevk alamıyorum rp'de acaba eksik olan yetersiz kalan parçam hangisi sistem özellikleri ; i3 6100 3.7ghz 2çekirdek ama 4 gözüküyor gtx 750ti 2 gb msi oc ekran kartı 8gb corrsair 2133mhz tek kanal...
  19. V

ELİMDE Kİ ANAKARTA EN İYİ İŞLEMCİ ÖNERİSİ

ELİMDE H110M-S2V ANAKART VAR DDR4 1151 PİN BUNA UYGUN EN İYİ HANGİ İŞLEMCİ TAKABİLİRİM
  20. V

FİVEM DUSUK FPS SORUNU

Merhaba öncelikle elimde sistem var flvem oynamak istiyorum ancak cok düşük fps veriyor mesela normal gta 5 de high ayarlarda fln 1080p de 60 fps alırken fivem da 10-20-30 fln alıyorum oynanmayacak şekilde droplar vs sunucu da çok kapabalık ya da modlu araç pek yok neden oluyor acaba bilgisi...
Geri