Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

Levent ülgen ve onur şan akasya durağı'na yıllar sonra geri döndü

Nerede kalmıştık sinan kaya ve seyit resmen geri döndü. Metin akpınar = nuri baba. Levent ülgen = sinan kaya. Onur şan = seyit. Şu anda güncel olarak geri dönen ve diziye katılan isimler bunlar.
  2. Bursalı_Genç16

Akasya Durağı yıllar sonra geri dönüyor

Osman Aga'yı yıllar sonra yeniden izleyeceğiz
  3. Bursalı_Genç16

Sosyal medya hesaplarına kimlik zorunluluğu getirilecek.

Sizce bu olay sosyal medya'yı nasıl etkiler?
  4. Bursalı_Genç16

Martı Tag benzeri uygulama Nes Yol Arkadaşım çıktı

Uygulamayı tamamen ben yaptım uygulamamız tamamen ücretsizdir tek gayemiz halkımızın kolay ulaşım sağlamasıdır https://gleeful-travesseiro-10938a.netlify.app/#iletisim-alani
  5. Bursalı_Genç16

Günümüzde Youtube'ye başlamaya değer mi sizce?

Arkadaşlar sizce günümüz şartlarında Youtube'ye başlamaya değer mi Artık Youtube için de vergi var buna rağmen Youtube'ye başlamaya değer mi sizce
  6. Bursalı_Genç16

TROY kart reziliği ve Sorunları

Maalesef ki 6 ay önce Mastercard olan Ziraat Bankası kartımı bankamatiğin yutması sonucu TROY kart kullanmak zorunda kaldım başıma böyle bir olay ilk defa geldiği için yeniden Mastercard gönderirler diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef ki Zarf'ı açtığımda gelen maalesef ki TROY karttı o günden...
  7. Bursalı_Genç16

PKK Destekçilerinin Her Hamlesinin Ters Tepmesi

Önce Esat Oktay Yıldıran için 14 Temmuz filmini çektiler; adamı kötülemek istediler ama film ters tepti, her yer Esat Oktay editleriyle doldu.Şimdi Bursaspor mevzusundan dolayı Uludağ'a boykot dediler, herkes inadına Uludağ alıyor.Bunlar ne yapsa bir şekilde ters tepiyor. Sadece ters tepmeyen...
  8. Bursalı_Genç16

Gazeteci Saygı Öztürk Kod adı Yeşil ile telefonda konuştuğunu iddia etti

Haber doğruysa Kod Yeşil yaşıyor demektir
  9. Bursalı_Genç16

TRT'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT Spor yerine Tabii'de vermesi

"9 tane maç var, adamlar 1 tanesini bile TRT'de vermiyor. Tabii platformu 99 TL, aslında pahalı değil ama insan birkaç tane maçı TRT üzerinden ücretsiz verir. En azından milli oyuncumuz Kenan Yıldız'ın maçı ücretli platformda olmayabilirdi."
  10. Bursalı_Genç16

CHP'nin, Zafer Partisi, İYİ Parti ve merkez sağ partilerle ittifak arayışı var.

Barış Yarkadaş'a göre CHP, Zafer Partisi, İYİ Parti ve diğer merkez sağ partilerle ittifak görüşüyor. Bu ittifak tutar mı sizce?
  11. Bursalı_Genç16

Telefon anakart değişimi sonrasında WhatsApp Web'e bağlanmıyor

Telefonum Tecno Camon 20 Pro telefonu elime ulaştıktan sonra WhatsApp'ı geri yükledim ve yedekleme ile mesajları mı geri getirdim ancak WhatsApp Web ve WhatsApp masaüstü uygulamasına telefondan bağlanamıyorum telefondan WhatsApp'a girdiğimde ise mesaj bekleniyor bu zaman alabilir hatası geliyor...
  12. Bursalı_Genç16

Tecno Camon 20 Pro anakart değişimi sonrası veriler silinir mi?

"Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki telefonumu KVK'ya göndermiştim. KVK yetkilileri telefonumun alt kartını (sub-board) ve anakartını değiştirmiş. Anakart değişiminden sonra telefondaki veriler silinir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Telefonum: Tecno Camon 20 Pro."
  13. Bursalı_Genç16

Adolf Hitler yıllar sonra geri döndü

Adolf Hitler yeni bir kimlik yeni bir yüz yeni bir ses yeni bir bedenle yıllar sonra geri döndü
  14. Bursalı_Genç16

Yusuf tekin: Bundan sonra yüksek öğretmen ataması olmayacak

Yusuf tekin öğretmenleri ve öğretmen adaylarını bitirdi.
  15. Bursalı_Genç16

CMP- Yeniden Kurtuluş ve Kalkınma Programı

İlk vaadler çok eleştiri almıştı bu sebeple gelen eleştirileri dikkate alarak vaadleri daha realist hâle getirdik parti logosunuda değiştirdik [H4 id='B1.+Adalet+ve+Devlet+Ynetimi+Liyakat+EsastrB']1. Adalet ve Devlet Yönetimi (Liyakat Esastır)[/H4] Mülakata Son: Kamuda işe alımlarda...
  16. Bursalı_Genç16

Beyaz Kurt haklı(Eren ve Özge videosu)

Beyaz Kurt çok haklı Tiktok hesabınız olmasa bile Eren ve Özge twitter da önünüze düşüyor bir şekilde yok Eren ve Özge ayrıldı yok Eren ve Özge barıştı yok ne oldu inceller kıskanmayın yanmayın vb bir ton böyle tweet atılıyor yok Eren yeni sevgili yapmış bunlardan bize ayrıca kim niye bunları...
  17. Bursalı_Genç16

Toplu taşımada oturan kişiyi başkası otursun diye kalkmaya zorlamak

Sinir bozucu bir olay bence bir kendileri için değil başkaları için yer istiyorlar bu veya buna benzer olaylar yaşadınız mı hiç? Toplu taşımalarda yaşanan bu gibi durumlarda ne yapılmalı sizce?
  18. Bursalı_Genç16

Şehirler arası motosiklet taşıyan otobüs firması var mı?

"Merhaba arkadaşlar. Bir tanıdığımızın motosikletini şehir dışından İstanbul'a getirmemiz gerekiyor. Otogardaki otobüs firmaları bagajda motosiklet taşıyor mu? Daha önce otobüsle motosiklet nakliyesi yapan veya bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim."
  19. Bursalı_Genç16

Cumhuriyetçi milliyetçi parti

Sizce böyle bir parti kursak nasıl olur sizce bu parti tutar mı? Ben vaatlerimizi belirledim. İlk vaadimiz iktidara gelddiğimiz gibi abdullah öcalan'ı şehit ailelerinin ve gazilerimizin katılacağı bir organizasyon da Diyarbakır surlarına asıp sallandırıyoruz. Daha milliyetçi Cephe'yi kurup...
Geri