Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

PKK Destekçilerinin Her Hamlesinin Ters Tepmesi

Önce Esat Oktay Yıldıran için 14 Temmuz filmini çektiler; adamı kötülemek istediler ama film ters tepti, her yer Esat Oktay editleriyle doldu.Şimdi Bursaspor mevzusundan dolayı Uludağ'a boykot dediler, herkes inadına Uludağ alıyor.Bunlar ne yapsa bir şekilde ters tepiyor. Sadece ters tepmeyen...
  2. Bursalı_Genç16

Gazeteci Saygı Öztürk Kod adı Yeşil ile telefonda konuştuğunu iddia etti

Haber doğruysa Kod Yeşil yaşıyor demektir
  3. Bursalı_Genç16

TRT'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT Spor yerine Tabii'de vermesi

"9 tane maç var, adamlar 1 tanesini bile TRT'de vermiyor. Tabii platformu 99 TL, aslında pahalı değil ama insan birkaç tane maçı TRT üzerinden ücretsiz verir. En azından milli oyuncumuz Kenan Yıldız'ın maçı ücretli platformda olmayabilirdi."
  4. Bursalı_Genç16

CHP'nin, Zafer Partisi, İYİ Parti ve merkez sağ partilerle ittifak arayışı var.

Barış Yarkadaş'a göre CHP, Zafer Partisi, İYİ Parti ve diğer merkez sağ partilerle ittifak görüşüyor. Bu ittifak tutar mı sizce?
  5. Bursalı_Genç16

Telefon anakart değişimi sonrasında WhatsApp Web'e bağlanmıyor

Telefonum Tecno Camon 20 Pro telefonu elime ulaştıktan sonra WhatsApp'ı geri yükledim ve yedekleme ile mesajları mı geri getirdim ancak WhatsApp Web ve WhatsApp masaüstü uygulamasına telefondan bağlanamıyorum telefondan WhatsApp'a girdiğimde ise mesaj bekleniyor bu zaman alabilir hatası geliyor...
  6. Bursalı_Genç16

Tecno Camon 20 Pro anakart değişimi sonrası veriler silinir mi?

"Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki telefonumu KVK'ya göndermiştim. KVK yetkilileri telefonumun alt kartını (sub-board) ve anakartını değiştirmiş. Anakart değişiminden sonra telefondaki veriler silinir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Telefonum: Tecno Camon 20 Pro."
  7. Bursalı_Genç16

Adolf Hitler yıllar sonra geri döndü

Adolf Hitler yeni bir kimlik yeni bir yüz yeni bir ses yeni bir bedenle yıllar sonra geri döndü
  8. Bursalı_Genç16

Yusuf tekin: Bundan sonra yüksek öğretmen ataması olmayacak

Yusuf tekin öğretmenleri ve öğretmen adaylarını bitirdi.
  9. Bursalı_Genç16

CMP- Yeniden Kurtuluş ve Kalkınma Programı

İlk vaadler çok eleştiri almıştı bu sebeple gelen eleştirileri dikkate alarak vaadleri daha realist hâle getirdik parti logosunuda değiştirdik [H4 id='B1.+Adalet+ve+Devlet+Ynetimi+Liyakat+EsastrB']1. Adalet ve Devlet Yönetimi (Liyakat Esastır)[/H4] Mülakata Son: Kamuda işe alımlarda...
  10. Bursalı_Genç16

Beyaz Kurt haklı(Eren ve Özge videosu)

Beyaz Kurt çok haklı Tiktok hesabınız olmasa bile Eren ve Özge twitter da önünüze düşüyor bir şekilde yok Eren ve Özge ayrıldı yok Eren ve Özge barıştı yok ne oldu inceller kıskanmayın yanmayın vb bir ton böyle tweet atılıyor yok Eren yeni sevgili yapmış bunlardan bize ayrıca kim niye bunları...
  11. Bursalı_Genç16

Toplu taşımada oturan kişiyi başkası otursun diye kalkmaya zorlamak

Sinir bozucu bir olay bence bir kendileri için değil başkaları için yer istiyorlar bu veya buna benzer olaylar yaşadınız mı hiç? Toplu taşımalarda yaşanan bu gibi durumlarda ne yapılmalı sizce?
  12. Bursalı_Genç16

Şehirler arası motosiklet taşıyan otobüs firması var mı?

"Merhaba arkadaşlar. Bir tanıdığımızın motosikletini şehir dışından İstanbul'a getirmemiz gerekiyor. Otogardaki otobüs firmaları bagajda motosiklet taşıyor mu? Daha önce otobüsle motosiklet nakliyesi yapan veya bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim."
  13. Bursalı_Genç16

Cumhuriyetçi milliyetçi parti

Sizce böyle bir parti kursak nasıl olur sizce bu parti tutar mı? Ben vaatlerimizi belirledim. İlk vaadimiz iktidara gelddiğimiz gibi abdullah öcalan'ı şehit ailelerinin ve gazilerimizin katılacağı bir organizasyon da Diyarbakır surlarına asıp sallandırıyoruz. Daha milliyetçi Cephe'yi kurup...
  14. Bursalı_Genç16

KVK teknik servis telefonumu kaç günde teslim eder

Telefonum bugün KVK teknik servisinin eline ulaştı sizce kaç günde telefonumu bana teslim ederler. Oraya daha önce telefon gönderen arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim.
  15. Bursalı_Genç16

KVK teknik servisi yeni telefon gönderir mi?

Biliyorsunuz ki telefonum bozulmuştu yarın onu KVK teknik servisine göndereceğim ancak merak ettiğim bir şey var KVK teknik servisi benim telefonumu yapamazsa bana yeni telefon gönderirler mi ilk defa KVK teknik servise telefon yolluyorum bilgisi olan arkadaşlar sorumu cevaplarsa sevinirim.
  16. Bursalı_Genç16

Tecno Camon 20 pro bir anda kapandı ve açılmıyor

Tecno Camon 20 Pro telefonum bir anda kapandı ne olduğunu anlamadım bende bana telefon açılmıyor. Şarj'a takıyorum hiçbir şey olmuyor Güç düğmesine basıyorum yine bir şey olmuyor ne olursunuz yardım edin bana.
  17. Bursalı_Genç16

Ankara'da dolmuş'ta yaşadığım olay

Keçiören'e gitmek üzere dolmuşa binmiştim, her şey yolundaydı. Ancak birkaç durak sonra binen bir adam, aniden yanıma gelip emrivaki bir tavırla, 'oraya benim annem otursun,' dedi. Yanımda ağır bir çanta vardı ve adam bunu görüyordu. İnsan en azından, 'rica etsem anneme yer verebilir misiniz?'...
  18. Bursalı_Genç16

Furkan Bölükbaşı tutuklandı

Ümit Özdağ tutuklandığında Don atlet göndericem diyordu şimdi kendisi de aynı durumu yaşıyor Ne demişler Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
  19. Bursalı_Genç16

Furkan Bölükbaşı kendi sonunu hazırladı

Furkan Bölükbaşı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı idamla tehdit edip sonra sildiği korkunç paylaşım.
  20. Bursalı_Genç16

Sosyal konut projesine 18-30 yaş arası gençlerin başvuru yapamıyor olması

18-30 yaş aralığında ki gençler anne ve babası üzerine kayıtlı bir gayrimenkul olduğu için başvuru yapamıyor Ama 31 yaşında ki bir kişi anne ve babası üzerine kayıtlı 5 gayrimenkul olsa bile başvuru yapabiliyor ne saçma bir şey. Hem gençler evlensin diyorlar hem de gençlerin işini zorlaştırıyorlar.
Geri