Arama sonuçları: *

• Users: Zepe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Yardım Laptop ssd ve ram upgrade

Arkadaşlar laptop geliştirmesi yapıcam ssd ve ram şu an 4gb ram var 8 yapmak istiyorum fakat nasıl tam performans alabilirim bilmiyorum ve doğru ramleri seçemezsem diye korkuyorum ayrıca ss di alınca hdd de laptopta kaslın istiyorum yani hem hdd hem ssdli bi laptop olsun istiyorum...
  2. Z

En Fazla 6500 TL Gaming PC

Arkadaşlar öncelikle merhaba,uzun zamandır ps4 almak istiyordum geçmiş forumlarımdan hatırlayan vardır belki fakat fikrimi değiştirdim ve "pc candır"fikrine kapıldım.O yüzden rahatça rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynayabileceğim 60 fps ve üstü alabileceğim toplama bilgisayar söyleyebilir misiniz...
  3. Z

Gta5 sorunu

Arkadaşlar gta 5 i indirdim epic gamesten Kurdum fakat gta 5 e tıkladığımda açılmıyor hiç bir şey olmuyor Rockstqr game luncher indirdim onu açmaya çalışıyorum ama ekran gelmiyor sadece başta bir şey çıkıyor sonra gidiyor ama çalışıyor sadece ekranı yok gta 5 e tıkladığımda ise rockstar game...
  4. Z

The last of us 2

Arkadaşlar ps4 pro olmayan versiyona gelicek dimi tlou2
  5. Z

PlayStation 4 slim ne kadar mantıklı

Arkadaşlarından öncelikle merhaba. Ps4 pro almak için bütçem yok bu yüzden ps4 slim alıcam. Fakat ps4 pro olmayan versiyonuna oyun desteği ne kadar sürer sonuçta ps5 tanıtıldı eğer erken keserlerse oyun desteğini almam belki 4-5 ay sonra pro alırım ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilir misiniz?
Geri