Arama sonuçları: *

1. K

7500 tl sistem tavsiyesi

Arkadaşlar sadece kasa için 7500 tl bütçem var mağazadan alıcam internetten al daha uygun gibi şeyler söylemeyin lütfen biliyorum mağazadan almayı tercih ediyorum sistem önerilerinizi bekliyorum ağırlıklı olarak oyun oynayacağım
  2. K

Yeni pc ye windows nasıl yüklenir

Arkadaşlar pc yi aldım nasıl windows 10 pro yüklicem cd, flash bellek mi lazım sadece yoksa başka yolla olurmu
  3. K

Akım korumalı priz önerisi

Arkadaşlar kaliteli sağlam akıl korumalı priz önerir misiniz?
  4. K

Aquarius 5AN-X anakart

Aquarius 5AN-X in anakartını Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX yerine MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz (OC) DDR4 AM4 mATX olarak alsam 91 tl ye değermi
  5. K

Aquarius 5AN-X özelleştirme

Depolamayı 500gb ssd den 1 tb harddiske çıkarıp işlemciyi 3600 yaptım anakart olarak Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX yerine MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz (OC) DDR4 AM4 mATX almak mantıklımı arada 91 lira fark var 91 liraya değermi
  6. K

GameGaraj Mağazası

Arkadaşlar Aquarius 5AN-X alacağım hafta içi istanbula gideceğim hazır gitmişken aquarius 5AN-X i elden alabilirmiyim mağazaya gidip
  7. K

Freesync ile Gsync farkı nedir

Freesync ile Gsync farkı ne mesela aquarius 5AN-X e hangisi uyumlu
  8. K

Windows 10 keyleri nasıl bu kadar ucuz

Bazı siteler 1000 tl lik windows 10 keylerini 30 tl 40 tl hatta bazıları 4 tl ye satıyor nasıl oluyor bu güvenlimi yasal değil değil galiba
  9. K

Aquarius 5AN-X alan yokmu

Aquarius 5AN-X pek alınmayan bir pc galiba neden
  10. K

Aquarius 5AN-X alınır mı?

7000tl bütcem var Aquarius 5AN-X almayı düşünüyorum alınır mı? alan varsa memnunmu yazabilirmi
Geri