Arama sonuçları: *

• Users: spex1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

20x10 el boyutuna göre mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar şu an da kullandığım mouse Razer Viper ve yapısı hiç hoşuma gitmiyor iade edeceğim ben normalde palm grip tutuş şeklini kullanıyordum fakat bunda claw grip tutmak zorundayım çünkü küçük geliyor. Şu an düşündüğüm mouse Zowie EC1 başka önerileriniz varsa önerilere açığım...
  2. S

Zowie mouse tavsiyesi

Hangi Zowie mouse'u tercih etmeliyim? Pençe (palm) tutuş şeklini kullanıyorum şu anda bende Razer Viper var fakat iade etmeyi düşünüyorum pençe için tam uygun değil gibi geliyor bana. Ve tüm Zowie mouselar şu anda Türkiye'de yok olan modeller EC1 - S2 - S1 - za 11.
  3. S

Elime en uygun zowie mouse tavsiyesi

Elim Boy : 20 En : 11 Hangi zowie mouseu tercih etmeliyim pençe (palm)tutuş şeklini kullanıyorum şuan da bende razer viper var fakat iade etmeyi düşünüyorum pençe için tam uygun değil gibi geliyor bana ve tüm zowie mouselar şuan da türkiyede yok olan modeller EC1 - S2 - S1 - ZA 11
  4. S

350-450 TL Valorant için oyuncu mouse önerisi

Full-time Valorant oyuncusuyum. Elim: Boy: 20 cm. En: 11 cm. Kaliteli bir mouse arıyorum palm grip tutuş şeklini kullanıyorum (Zowie almak istiyorum içimden)
  5. S

8x2 RAM 2933 Mhz Pc Başlamaması

Merhaba arkadaşlar benim kasamda 1 adet https://www.itopya.com/corsair-8gb-ddr4-3000mhz-cl16-siyah-vengeance-lpx-single-kit-ram/ bu ramden vardı ben dün 1 tane daha aldım ve bugün geldi kasama taktım fakat 2933 Mhz de çalıştırmaya çalışırken pc kesinlikle başlamıyor sürekli kendini yeniden...
  6. S

ASUS VG278QR vs BenQ XL2411P

Tryhard oyunculuk için monitör almak istiyorum arkadaşlar o yüzden lütfen IPS panel önermeyin ASUS VG278QR 144Hz'ye sabitleniyor mu bilen var mı? Sizce hangisini almalıyım?
  7. S

AOC 24" G2460PF vs BenQ Zowie XL2411P 24"

Sizce hangi monitör daha iyi arkadaşlar AOC'da FreeSync özelliği var gördüğüm kadarıyla o + olarak ikisinin paneli aynı başka neleri + - sizce?
  8. S

Tryhard FPS Oyuncuları İçin Yapılmış Monitör

Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı konu açışım bilmiyorum , aranızda...
  9. S

144Hz Tryhard FPS Oyuncusu İçin Monitör Önerisi

Öncelikle bazı sorularım var : FreeSync bir Gaming Monitör için gerekli midir ? Bilgisayarda sadece VALORANT oyununu ve arada sırada GTA5 giriyorum ve bunlar dışında Video seyrediyorum. Aklımda şu monitör var ...
  10. S

TN Panel 144 Hz FPS Oyuncusu İçin Monitör Önerisi

Merhabalar çoğu forumda dolaştım IPS panel TryHard FPS oyuncuları için doğru tercih olmadığını öğrendim. Normalde almak istedğim monitör şu idi : https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ fakat IPS panele sahip olduğu için vazgeçtim. Bana...
  11. S

IPS vs TN Panel

Tryhard VALORANT oynamayı düşünüyorum gaming için hangi ekran türü daha iyidir ?
  12. S

144 Hz Monitör Almalı Mıyım?

Valorant oyununda FPS'im 200-120-100 arası gidip geliyor oyunun çoğu kısmında 144'ün üstünde kalıyor FPS'im aklımda şu model var çokda kafama yattı: https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ öneri olarak başka model var mı?
Geri