Arama sonuçları: *

• Users: Sware
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

PC yeni açılınca sürekli saniye de 2 kere donması

arkadaşlar adata su650 ssd sini kullanıyorum kronik hatalı bir ss di bunu aldıktan baya sonra öğrendim pc yi açıp kapattığımda sürekli donmaya başlıyor şarkı açtığımda ses sürekli dondurup kapatıyormuş gibi oluyor böyle 1milisaniyelik binlerce drop yiyorum sanırım öncelerde mouse ile ilgili...
  2. S

scaning and repairing c disk

arkadaşlar bilgisayar açılırken scaning and repairing c disk diyor her seferinde yapıyo ama hiç bir şey değişmiyor ne yapmam lazım bir tane ssd kullanıyorum harddisk yada 2. bir ssd im yok bana bir zararı dokunmadı daha ama merak ettim sonuç olarak bir sorun varki böyle bir şey çıkarıyor karşıma...
  3. S

ELEKTRİK çarpması

çok saçma bi olayla karşılaşıyorum 3 gündür denize girdikten sonra gelip klavyeye veya kasanın herhangi bir yerine dokunduktan sonra elektrik çarpıyor ama evdeki başka birine söylediğimde ona çarpmıyor oyun oynamıyorum bunu yazarken bile 8 defa çarpıldım
  4. S

Kasa sıcaklığı

Selam! malum yaz sıcakları bilgisayarın ısınmasını çok fazla etkiliyor bende kasanın cam kısmını açsam bir sorun oluştururmu diye düşündüm ve sizlere danışdım ediceğiniz yardımlar için teşekkür ederim.
  5. S

xbox game pass de aldığımız dlc ler steame geçermi

ben dead by daylightı xbox da oynuyordum steamde indirime girmiş aldım acaba hesapları birleştirme tarzı bi şey yapabilirmiyim çünkü baya geliştirmiştim hesabı ve dlc de almıştım
  6. S

PC ye google da gezerken de dahil drop giriyor aldığım günden beri böyle işlemcim amd ryzen 5 3600 16gb ram ekran kartım da 1660 ti

aldığım günden beri böyle işlemcim amd ryzen 5 3600 16gb ram ekran kartım da 1660 ti bazen rahatsız edici oluyor tam savaşın ortasındayken giriyor
  7. S

Bilgisayarın açılış hızı yavaşladı

Bundan 1 hafta öncesine kadar bilgisayarım 20 25 saniye arasında açılıyordu şimdi ise 40 50 saniyelerde çıktı ssd kullanıyorum 78 gb boş yeri var 1 hafta önce de öyleydi
Geri