Arama sonuçları: *

• Users: Requielme
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Requielme

Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar işimi görecek uygun fiyatlı kablosuz gaming kulaklığa ihtiyacım var.Oynadigim oyunlar bf2042 ve hikaye tarzı oyunlar 2 seçenek arasında kaldım.Sizce hangisi alınır. https://ty.gl/ufn7kx5ai0a7g Şahane Kasım fırsatlarını yakala! CLUB’a özel puan kazan...
  2. Requielme

Hepsiburada Arızalı Hard Disk İade Hak

Arkadaşlar merhaba.Hepsiburadadan 1000tl ye 2 TB HDD almıştım.6 ay içinde arıza yaptı garantiye gönderdim.Tamir olmadığını para iadesi olacağını söylediler.Ellerindexe aynı ve muadilini olmadığını soylediler.Bende para kabul etmeyip muadilini istedim.Suan parayı kabul etsem 2tb alamam.Bu konuda...
  3. Requielme

Mikrofon Seçimi Hakkında Yardım

Arkadaş merhaba PC için mikrofon ihtiyacım var.Amazonda 2 mikrofon arasında kaldım.Sizce hangisi alınır.Bu konuda çok bilgim yok. 1. PC için NJSJ USB Mikrofon, Sessiz Düğmeli RGB Oyun Mikrofonu, Kayıt, Akış, Podcasting için Kazanç düğmeli Kondenser Mikrofonu ve İzleme Jakı, Dizüstü Masaüstü Mac...
  4. Requielme

Termal Macun Değişimi Sonrası Sıcaklık

Arkadaşlar merhaba.Hepsiburadadan id cooling frost x25 2gr 10.5w/MK indirimden termal macun aldım.Boş vaktinde değiştireyim dedim.Degiştirmeden önce Furmak programinda CPU burner testi yaptım.75 derece civarı sıcaklık çıktı.Daha sonra macun degisiminden sonrada 72 73 çıktı.Bu sıcaklıklar normal...
  5. Requielme

Yardım Gigabyte Aourus GTX 1070 Furmak Testi

Arkadaşlar merhaba.Elimde hiç bakım yapılmamış GTX 1070 8 GB ekran kartım var.Furmak testinde 83 derecede sabit kalıyor.Bu sıcaklık normal mi bakım gerektirir mi ?
  6. Requielme

Bu Monitörlerden Hangisi

Arkadaşlar monitör seçiminde bu fiyat bandında sizin yardiminiza ihtiyacım var
  7. Requielme

🔥Acer 27" QHD Monitör, ZeroFrame, IPS, 170Hz, 400nits, 2ms - 0.5ms 7399TL

Acer 27" QHD Monitör, ZeroFrame, IPS, 170Hz, 400nits, 2ms - 0.5ms, UM.HX2EE.V23 https://amzn.eu/d/04LEUhJ
  8. Requielme

Hangi Sistemimi Satmalıyım?

Arkadaşlar merhaba.Bir hevesle 1 intel 1 amd sistem kurdum.1 yıldır kullanıyorum.2 pc gereksiz olarak görüyorum.Birini satmayı planlıyorum.Sizce hangi sistemi satmalıyım. Sistem 1 Amd CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU Cooler:ID-COOLING SE-214-XT ARGB Motherboard: BİOSTAR B550 GTQ Memory: Kingston Fury...
  9. Requielme

Ram hakkında bilgi rica

Arkadaşlar 2 aynı ram fakat 2 sini farklı diğer 2 sini başka mağazadan aldım.Basic MHz leri neden değişik?
  10. Requielme

Rgb Ramlerin 2 tanesi kontrol edilmiyor

Arkadaşlar merhaba 4 adet goodram rgb ram'e sahibim.2 tanesini sinerji 2 tanesini itopyadan aldım.Anakart olarakta asus b660 plus d4 kullanıyorum.Sinerjiden aldığım ramler asus rgb kontrol programında gözüküyor ve kontrol edebiliyorum.Fakat itopyadan almış olduğum ramleri asus program...
  11. Requielme

Anakart USB Portların Gevşemesi

Arkadaşlar merhaba Biostar B550qtq anakartta sahibim arka tarafta 2 tane USB 3.0 girişinde herhangi bir şey taktigimda oynattigimda sağa sola oynuyor fakat bağlantıda hiç problem olmuyor.Bu ileride sıkıntı çıkarır mı ? Yada bir çözüm yolu var mıdır? Birde Sürekli USB girişlerine tak çıkar...
  12. Requielme

Yeni pc topladım mavi ekran alıyorum.

Arkadaşlar merhaba yeni intel sistem topladım. i5 12400f 16 gb ırdm goodram 3600mhz ram,asus b660 d4 plus anakart,gigabyte aorus 1070 ekran kartı. dump dosyalarını yükledim yardımlarınızı rica ediyorum. https://drive.google.com/drive/folders/1O8wH6YGNPD3ExWBiWMzzfOwUoOTc0hO5?usp=sharing
  13. Requielme

2.Pc de Steam Hesabımı Açabilrmiyim

Arkadaşlar merhaba 2.pc kurdum.Steam hesabımı bu bilgisayarda açmamın bi zararı sıkıntısı olur mu?
  14. Requielme

Çözüldü✓ DeepCool Ag400 İçinden Çıkan Macun

Arkadaşlar intel sistem kuruyorum işlemci olarak i5 12400f aldım.Montajlıyacağım ek soğutucu olarak deepcool ag400 aldım içinden çıkan macun nasıldır iş görür mü yoksa illaki artix mx4 almak gerekir mi?
  15. Requielme

Gtx 1070 Furmak Testi

Arkadaşlar merhaba 2.pc kuruyorum sadece ufak tefek işleri yapmak için 2el 1070 buldum furmak testi istedim resimi yorumlayabilirmisiniz rica etsem
  16. Requielme

Gtx 1660 ti Bios Clocks Değeri

Arkadaşlar merhaba 2.sistem için ekran kartı alacağım.Clocks değeri düşük geldi normal mi ? 1682527778
  17. Requielme

İntel i5 12400f İçin Hangi Anakart

Arkadaşlar atx istiyorum ama matx te güzel gözüküyor sizce hangisi
  18. Requielme

İntel i5 12400f İçin Anakart

Arkadaşlar merhaba i5 12400f için bu anakart nasıldır...
  19. Requielme

Bina Girişine Fiber Kutusu

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce bina girişine by kutuyu koymuşlar alt yapı sorgulama yaptığımda bir şey çıkmıyor ne yapmam gerekiyor.
  20. Requielme

Amazon Us Gigabyte B660m Anakart

Arkadaşlar merhaba intel bir sistem kuracağım b660 anakart bakıyordum.amazondan buldum daha önce amazon germanyden birşeyler almıştım sıkıntı olmamıştı.Amazon us de aynı şekilde güvenilir mi ?Bilgi paylaşmanızı rica ediyorum...
Geri