Arama sonuçları: *

• Users: Arslan448
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Arslan448

NKOLAY SANAL KARTLA EPİC GAMES ÖDEME HATASI

Arkadaşlar Nkolay sanal kart ile epic gamesten oyun almaya çalışıyorum, bütün bilgileri doğru girmeme rağmen ödeme reddediliyor. Sorunu bankaya ilettim onlar da 3d ile alabileceği mi söylediler. Bildiğim kadarıyla EPİC GAMES te 3d secure bulunmuyor. NKOLAY kart ile oyun alabilen oldu mu hiç...
  2. Arslan448

Yardım Sıvı soğutma pompa sesi

Arkadaşlar msi mag coreliquid a13 360 mm sıvı soğutucuyu yeni aldım ve iki gün önce montaj yaptım. Ancak pompasından dünden beri zırıltı tarzı bir ses geliyor. Çok rahatsız edici. İade mi etsen değişim mi talep etsem bilemedim, bu kronik bir sorun mu bu modelde? Sesin videosu
  3. Arslan448

MODEM KONUSUNDA YARDIM

Arkadaşlar elimde çanak internet sağlayıcının verdiği fotoğrataki iki antenli modem var. Dibindeki yan odadan bile wifi düzgün çekmiyor, sürekli kopuyor. Diyorumki şöyle dört antenli veya daha fazla olan F/P modemlerden alsam biraz daha iyi olur mu? Aklımda tp link archer Be220 modeli var...
  4. Arslan448

360 MM SIVI SOĞUTMA MONTAJI YARDIM

Arkadaşlar msi mag coreliquid a13 360 mm sıvı soğutucu satın aldım. Fotoğraftaki kasanın üst tarafına montaj yapmak istiyorum. Üstteki 20 lik 2 tane fanı sökmeden fanların alt tarafına montaj yapsam olur mu? Fanların bir zararı olur mu soğutucuya. Ya da fanların yönlerini değiştirmek gerekiyor...
  5. Arslan448

Havit Watch M9030 Pro Amoled 1443 TL

https://www.hepsiburada.com/havit-watch-m9030-pro-amoled-hd-46mm-akilli-saat-sesli-telefon-gorusmesi-p-HBCV00004W1H9O
  6. Arslan448

❌İndirim Bitti! Baseus H1İ Bowie kulaklık 494 TL

https://www.idefix.com/baseus-h1i-bowie-anc-bluetooth-on-ear-kulaklik-p-3423356 Geçen günlerde 899 TL ye konusu açılmıştı, şimdi daha da düşmüş.
  7. Arslan448

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F İşlemci Sahte mi?

Arkadaşlar bugün 7500F işlemciyi teslim aldım inceledim ama bir gariplik fark ettim. Benim aldığım işlemcide yukardaki sağlı sollu kırmızı ile işaretlediğim yerde iki tarafta boşluk var. ancak izlediğim inceleme videolarında orada sarı pinler bulunuyor ama benim aldığımda yok. Böyle olması...
  8. Arslan448

Arctic Freezer 34 Esports Duo 7500F?

Arkadaşlar elimde Arctic Freezer 34 E sports Duo hava soğutucu var, 7500F işlemci için uyumlu mu birde soğutma için şimdilik yeterli olur mu? şu an başka bir soğutucu alma durumum yok.
  9. Arslan448

MSİ B840 GAMİNG PLUS ANAKART 6999 TL

https://www.hepsiburada.com/msi-b840-gaming-plus-wifi-8000mhz-oc-ddr5-soket-am5-m-2-hdmi-atx-anakart-p-HBCV00007OWSQH?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=ak...
  10. Arslan448

Çözüldü✓ RYZEN 5 3600 RX 9070XT

Arkadaşlar bir çılgınlık yapıp ryzen5 3600 lü sistemime rx 9070xt aldım. Sisteme uygun olmadığını biliyorum, ancak şöyle bir sorum var, sadece 2K hikayeli oyun oynuyorum, bu kartın 2K darboğaz durumu ne olur, ayrıca şu an için AM5 e geçiş yapma şansım olmadığından idarelik Ryzen 7 5700x alayım...
  11. Arslan448

thermaltake view 51 fan kontrol sorunu

arkadaşlar 1 hafta önce thermaltake view 51 argb kasa aldım. argb kontolünde herhangi bir sıkıntı yok ancak fan hız kontrolünü yapamıyorum. sabit hızda dönüyor hep. bunun bir çözümü var mı acaba ? kontrolcünün fotoğrafını aşağıdaki gibi.
Geri