Arama sonuçları: *

• Users: Arabickaka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

APU Sistem Toplama

Öncelikle iyi geceler arkadaşlar. Malum dolar fırladı gitti bende apu sistem toplamaya karar verdim. işlemcimi r5 3400g seçicem ramlerim 2×8 gb alıcam sizce apu toplamalımıyım? , oyunlarda fps ne olur? (çok çeşit oyun oynayan biri deilim arkadaşlarımla cs:go atıyorum en fazla bu). İlerde ekran...
  2. A

Windows 7 paradoksu

Merhaba arkadaşlar elimde bir tane eski pc var pcyi kapattım açarken Windows başlatılıyor derken elementlerde donuyor ve sürekli reset atıyor f8 ile başlatıyorum ordada bir yerde takılıyor ve yine reset atıyor başlangıç onarma ekranına gelebiliyorum ama geri yükleme filan yaparken tekrar...
  3. A

Ekran kartı tavsiyesi

merhaba arkadaşlar galax 1660s almayı düşünüyorum ama YouTube de şöyle bir videi gördüm yorumlara bakinca kartın oyundaki performansı iyi sıcaklıkta değeride iyi ama videoda fanlar düşük değerde iken dur kalk yapıyor bu kronik bir sorun mu yoksa kartın bir özelliğimi yada şans işimi?
  4. A

ryzen 5 3600 için anakart

Beyler pc topluyorum ama anakart konusunda pek bilgim yok bana hangi anakartı önerirsiniz İşlemci:ryzen 5 3600 ekran kartı : galax 1660 super Ram: Kingston 16 gb 3200 mhz cl16 power: 500w
Geri