Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Kasanın fanları otomatik hızlanıyor

Aerocool Ore Saturn 4 x 12 cm kasam var kasanın fanları rgb ve psu nun IDE bağlantısına bağlı oyuna girince fanlar dönüş hızları yükseliyor psu fan hızını nasıl yüksetiyor mümkünmü ?
  2. M

Yardım İşlemci frekans düşüp yükseliyor

görev yöneticisine bakınca fark ettim işlemcinin normal frekansı 3.60 ghz ama 3.57 olarak gözüküyor bunun sebebi nedir boşda güç olduğu için düşündüm ama yük altındada aynı bios cbp kapalı
  3. M

Öneri İşlemci seçiminde kararsız kaldım

r7 3700x 2.775 tl r7 3800x 2900tl i9 9700k 3.570 tl bu üç işlemci arasından birini alacağım ama kararsız kaldım amd alırsam anakartım hazır intel alırsam anakart bütcem 1300 tl sizce hangisini tercih etmeliyim
  4. M

Çözüldü✓ ryzen 5 3600 için anakart öneri (kilit)

ryzen 5 3600 için anakart tavsiyesine ihtiyacım var tak çalıştır kullana bileceğim veya flash bios ile update edebilecegim çünkü anakartı elimde bios update etmek için 2. nesil işlemci yok fiyat olarak pahalı bişey istemiyorum giriş seviyesi bir anakart olsa yeter
  5. M

Öneri 550 TL PSU önerisi (kilit)

rtx 2060s li sistem için psu alacağım ama kararsız kaldım https://www.itopya.com/cooler-master-mwe-600-white-230v-v2-600w-80-120-mm-fanli-psu/ https://www.itopya.com/thermaltake-smart-500w-80-plus-12cm-rgb-fanli-psu/
  6. M

Yardım r7 3800x anakart uyumu

AMD RYZEN 7 3800X b450 için b450 tomahawk max yeterlimi
  7. M

Yardım R5 3600 yüksek sıcaklık değerleri

Oc açık test yapayım dedim çıkan sonuçlar bunlar stock soğutucu ile max 110 derece sıcaklık normalmi normalde 3.6 ghz de kullanıyorum
  8. M

Öneri Ryzen Anakart tavsiyesi

kardeşime sistem toplarken b450 TOMAHAWK-MAX almıştım gayet memnun olmuştum 1 ay kullanım şimdi iş için kendimede bilgisayar almayı düşünüyorum anakart da kararsız kaldım msı mı yoksa asus mu alsam kararsız kaldım sizlerin önerisi nedir bilgisayarı toplamak için acele etmeyi düşünmüyorum daha 3...
  9. M

Yardım Ekran kartı grafikleri tam yüklemiyor

ekran kartımın modeli r 7 265 2 gb DDR 5 yüksek sistem isteyen oyunlarda böyle hatalar ile karşılaşıyorum görüntü texture lar sanki tam yüklenmiyor görüntü uzak kısımlarda karıncalı gibi işlemci ve anakart dan kaynaklı bir sorun deyil sanırım ekran kartından kaynaklanan bir problemmi
  10. M

Yardım İşlemci test etmek programı öneri

İşlenmciyi tam yük altında test etmek istiyorum hangi programları kullanmalıyım işlem tam yük altında iken sistemde takılmalar olurmu ?
  11. M

Yardım Anakart Hangi ses driver kurmalıyım

hangi ses driver kurmalıyım iki adet mevcut
  12. M

Yardım Dragon Center yazılımı sorunu

Dragon Center yazılımında anakart sıcaklığı ve fan hızını ayarladığımız bölüm yok
  13. M

Modding dragon center ayarlar gitti

Msı dragon center uygulamasında işlemci fan ayaraları bölümü gitti birkaç defa silip yükledim ama bir çözüm olmadı
  14. M

Yardım Anakart otomatik işlemcini ghz yükseltiyor

Msı b450 anakartım işlemciyi otomatik oc yapıyor frekansını 3.8 4.1 kademe kademe yükseltip indiriyor bunu kapatmam gerekiyor işlencim çok ısınıyor stock fan ile 75 dereceyi görüyorum hangi ayarı kapatacağım işlemci r5 3600 B450 tomahawk max
  15. M

Yardım Ekran kartları Görüntü kalitesi

Ekran kartları ile ilgili merak ettiğim bir konu var ekran kartının modeli yani kalitesi arttığı zaman görüntü kaliteside artarmı mesela 1080p bir monitörde 400 tl bir ekran kartı ile 2000tl bir ekran kartı aynı görüntü kalitesini sağlarmı görüntü netliği karıncalanma ve yansıma detayları vb...
  16. M

Yardım Görüntü bozulması

Oyunlarda görüntü bu şekilde oluyor yanı uzak mesafeler karıncalı giibi oluyor ultraya alsamda aynı oluyor grafikleri ekran görüntüsünü attım 3mb fazla dosya yüklenmediği için yarısını kırpıp attım uzaktaki çimlere bakıp ne demek istediğimi anlarsınız
  17. M

Bilgisayar mili saniyelik takılmalar

oyun oynarken mili saniyelik mouse takılıyor çok sık olmuyor bunun sebebi nedir mesela alt tap yapıp chrome açınca da oluyor bazan 1 sn taklılıyor bilgisayar acaba anakart veya işlemcide bir problemmi var bunu nasıl anlarım
  18. M

Öneri PSU Fan önerisi

yeni sistem topladım ve psu fanı biraz ses çıkartıyor deyiştirmek istiyorum 120mm psu fanı tavsiyeniz varmı ? bütçe max 50 tl
  19. M

Yüksek ram kullanımı

Gta 5 oynarkan alt tab yapıp chrome açtığım zaman ara sıra 1 sn takılma oluyordu bende görev yöneticisinden kullanılan ram toplam ram miktarına baktım 13 gb ram kullanılıyor garibime gitti acaba pc demi problem var yoksa normalmi sistem özellikleri işlemci r5 3600 ram 2x8 gb 3200mhz ekran...
  20. M

Yardım PSU garip ses (çözüldü)

psu tıkırtı gibi bir ses geliyor kulaklığın sesini sona alınca belli oluyor kasayı yan veya dik getirince ses kesiliyor bu fan sesimidir
Geri