Arama sonuçları: *

• Users: ELRODH
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ELRODH

Steam hesabım ne kadar ?

Acil olarak steam hesabımı satmam gerekiyor içerisinde bulunan oyunlar Days gone Gta V Rdr 2 Battlefield 1 Battlefield v Battlefield 2042 American theft 80's The crew 2 Dying light Left 4 dead 2 Resident Evil Thief simulator Half life Half life 2 Cs 2 Rainbow six siege (R6) Wallpaper engine...
  2. ELRODH

Uygun fiyata ready or not key satan var mı?

Başlıkta olmak üzere key satan var ise ulaşabilir mi?
  3. ELRODH

Anakartta elektrik var ancak pc açılmıyor

Arkadaşlar merhaba anakartın pinlerini kontrol ettiğimde elektrik var ancak anakart ışığı yanmıyor ve pc açılmıyor lütfen yardım edin kontrol kalemi ile pinleri kontrol ettim elektrik geliyor ancak pc açılmıyor
  4. ELRODH

Youtube'a merhaba yeni kariyer adımları

Merhaba arkadaşlar ben ahmet; 24 yaşındayım şanlıurfa'da ikamet eden bir kardeşinizim depremden dolayı askerden 1 ay erken gelmek zorunda kaldım (afet izni) nedeni ile kıbrıstan erken dönmüş oldum. Evime geldiğimde malesef abimin evine ailem geçmek durumunda kaldığını ve evimizin hasar...
  5. ELRODH

Yardım Sharkoon Rev 200 Kasa Fan Rgb Yanmıyor

sharkoon rev200 kasa aldım kasa ilk geldiğinde anakart bağlantıları vs hepsini yaptım. ilk bağladığımda rgb ışıklar yandı fanlar dönmüyordu bende molex kablolarını güç kaynağına bağladım bu sefer ışıklar yanmadı ama fanlar dönmeye başladı sonra aynı şekilde molex kablolarını söktüm bu sefer rgb...
  6. ELRODH

Yardım Gigabyte B550 Gaming X V2

Bu anakart ryzen 7 5700x için iyi midir?? sistem parçalarımla uyumlu mudur? ryzen 7 5700x gigabyte rtx 3070 aorus master 8g kingston a2000 500 gb m2 ssd
  7. ELRODH

Öneri Gigabyte rtx 3070 aorus master ve ryzen 7 5700x işlemciye anakart tavsiyesi

max bütçe 3k yardımcı olurmusunuz
  8. ELRODH

Öneri ekran kartı için termal pad

Merhaba arkadaşlar ekran kartının termal padi çok eskidi değiştirmek istiyorum yeni termal pad için bir öneriniz varsa link atarmısınız.
  9. ELRODH

Android Oyunun ismini bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar telefonda oynanan bir oyun vardı oyunun ismini ve resmini bulamadım ama nasıl olduğunu belirticem rakamlı taşlar var üst kısımda top atıyoruz 70 top 80 top o taşlara değdiğinde taşların üstünde yazılı rakamlar eksiliyor sonra taş gidiyordu oyun değişik bir oyundu şu...
  10. ELRODH

Yardım Valorant Masasütüne atıyor

Merhaba da-g5 sistemimde valorant girince masaüstüne atıyor oyun beni iki defa pc formatladım ve tüm güncellemeleri yaptım ve ayrıca oyunu 2 defa silip yükledim sorun devam ediyor afterburner programını indirip işlemci sıcaklıklarına baktım oyuna girince %70'lere çıkıyor sıcaklık yardımcı...
  11. ELRODH

Yardım M2 SSD Windowsta gözükmüyor

Gigabyte b450 m gaming anakartıma Adata legend 700 500 gb m2 nvme ssd aldım doğru bir şekilde taktım biosa girince m2 ssd gözüküyor fakat windowsda disk yönetimi kısmında gözükmüyor ek olarak ss'ler bu şekilde dostlar
  12. ELRODH

Yardım Adata legend 700 m2 ssd bios hk.

Merhaba Arkadaşlar; Gigabyte b450 m gaming anakart'a adata legend 700 m2 nvme ssd aldım fakat m2'yi slota taktım disk yönetimi kısmında gözükmüyor bios güncellemesi yaptım m2 biosta gözüküyor windows 10 kurmak istediğimde disk görünmüyor ayrıca ssd ve hdd sata kablolarını söktüm aynı şekilde...
  13. ELRODH

59.Topçu Tugayı Erzincan ekim 2022 celbi hk.

Merhaba arkadaşlar 13 ekim'de erzincan topçu tugayına askerliği çıkan varmı acemi birliği :)
  14. ELRODH

Amazon alışverişi hakkında

Merhaba arkadaşlar amazon prime üyesiyim ve ekspress teslimat diyorlar daha önce alışveriş yapan olduysa kaç günde geldi 4 gün oldu kargo gelmedi ve ayın 28'inde geleceği sms olarak geldi sitede ayın 29'u teslim tarihi diyor
  15. ELRODH

Max 7k Sistem Önerisi

Merhaba Arkadaşlar max 7 k'ya kasa önerisi paylaşmanızı rica ediyorum
  16. ELRODH

hepsiburada şimdi al sonra öde

Merhaba hepsiburada alışveriş yaptım yarın son ödeme tarihi hesapta limit yok ödeme konusunda sorun yaşarmıyım
  17. ELRODH

sharkoon kasa ledlerin yanmaması

Merhaba Arkadaşlar; Sharkoon rev200 kasa aldım kasayı toplarken rgb kontrolcüden gelen sata kablosunu psu'ya bağladım ve power kablosunu takıp pc yi açtım sadece ışıkları görmek için ışıklar yandı fanlar dönmediği için pc yi kapattım kasa fanlarının yanında 3 pin ve molex kablo bağlantıları...
  18. ELRODH

Sharkoon rev200 kasadaki fanlar dönüyor rgbler yanmıyor

Merhaba dostlar; Sharkoon rev200 rgb kasa aldım kasa geldiğinde güç kaynağından molex kablolarla bağladım ışıkları yanıyordu herhangi bir sorun yoktu kasa içerisine anakart ekran kartı ram işlemci bileşenlerimi taktım kurdum fanlar dönüyor ama rgb ler yanmıyor kasa bileşenlerim asus tuf b450 pro...
  19. ELRODH

Yardım Razer kraken tournament edition mikrofon sorunu

Merhaba arkadaşlar dün akşam pc'de müzik dinledim discord'da muhabbet ettim oyun içi arkadaşlarımla konuştum herhangi bir sorun yok fakat sabah kalktım çalışmam gerekiyor kulaklığı taktım müşteriye sesim gitmiyor discorda giriyorum mikrofondan sesim gitmiyor birden bire mikrofon çalışmamaya...
  20. ELRODH

Anakarta elektrik gelmiyor

Arkadaşlar kuzenim pc'yi kapatıp termal macun yenilemesi yapmış sonrasında pc açmak istediğinde güç tuşuna basıyor açılmıyor beni aradı kabloları söktürdüm komple power sw-reset sw vs yeniden taktırdım sonra işlemciyi doğru takmışmı diye kontrol ettim doğru takmış sorun yok anakarta psu'dan...
Geri