Arama sonuçları: *

• Users: eminakgozz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eminakgozz

Laptopta oyunlarda düşük fps sorunu

hocam 4050 6 gb ve i7 12.nesil işlemcili laptopum var ancak valorant hangi ayara alırsam alayım düşürsemde yükseltsemde 150 fps alıyorum hatta bazen drop bile yediği oluyor oyunun her şey performans modunda ama neden böyle yapıyor anlayamadım????
  2. eminakgozz

Valorant istanbul sunucusunda 80 90 ping

masaüstü pc den laptopa geçtim ethernet kablosuyla bağlanıyorum ms testi yaptığımda 95 100 ms alıyorum fakat valorantta istanbul sunucusunda 80 90 ping gösteriyor frankfurtta bile 55 ms alıyorum sorun bendenmi kaynaklı acaba masaüstündeyken 15 20 ms oynuyordum sorun yoktu laptoba geçince bu...
  3. eminakgozz

LoL euw hesabına giremiyorum

Fotoğraftaki gibi hata alıyorum yardım edermisiniz
  4. eminakgozz

2.el 3000tl pc önerisi

Arkadaşlar 2.el 3000tl civarı pc tavsiyesi lol ve cs oynuyorum sadece para yok peder bukadar bütçe verdi yardım
  5. eminakgozz

pes 2021 kadro güncellemesi gelirmi ?

selamlar bende ps4 pes 2021 season update oyunu var güncelleme geldi ama şuankiler deil mesela cavani manchesterda fakat ronaldo manchestıra geçmedi hala juventusda sizce gelirmi pes 2022 almak istemiyorum
  6. eminakgozz

Itfaiyeci maaşları nedir?

Herkese merhaba arkadaşlar itfaiyeci maaşını merak ettim öğrenmek istiyorum lise mezunu 2 yıllık sivil savunma ve itfaiyecilik bitirmis kpss den 70 puan alarak atanmış bir itfaiye memurunun maaşı ne kadardır ben olmak istiyorumda o yüzden ama heryerde farklı bir fiyat yazıyor bilen varsa lütfen...
  7. eminakgozz

ps4 dualshock v2 alıcam nereden alabilirim?

merhaba arkadaşlar ps4 dualsyock v2 alıcam orjinale verecek para yok zamanında alınca tek kol aldık yapcak bişi yok ama alıpts pişman olmak istemiyorum. alıpta ben biliyorum burası guvenilir sende al dediğiniz bir yer varmı lütfen yardım edin teşekkürler.
  8. eminakgozz

bilgisayar kapandı simdi açılmıyor

arkadaşlar bilgisayarda internette geziyordum ardından bir anda ekran gitti sonrada bilgisayar kapandı kendiliğinden açıldı ve şimdi böyle kaldı resimde koydum..? bie işaret var yanıp sonüyor windows 7 işletim sistemimde yardım edin
  9. eminakgozz

alınabilecek f/p iphone önerisi??

merhaba arkadaşlar ben android kullanıcısıyım fakat iphoneye geçmek istiyorum hani iphone 11 ede okadar para vermek istemiyorum belki ilerde, şöyle 4000 5000 civarı güzel iphone varmı hem yeni öğreneceğim iosu kamerası iyi olsa birazda pubg felan oynatsa yeter önerilerinizi bekliyorum
  10. eminakgozz

ayrıldığım kıza geri dönmek istiyorum yardım!!

herkese merhaba arkdaşlar öncelikle ben lisede bir kızla sevgili oldum ve ben yürütemedim sonrasında ben ayrılmak istedim işte kız saatlerce okulda ağladı hocalar ailevi bişi oldu zanntti felan ama kız hiç bişi demedi sadece ağladı akşamına allah belanı versin yazdı dm den felan herneyse ben...
  11. eminakgozz

monster tulpar v20.3 alınır mı? ?

arkadaşlar bu pc alınır mı? bu fiyata evde masaüstü var biraz eski ama yetiyor başka bir masaüstü kurcak yerim yok oyüzden laptop bakıyorum ? 1619591680 https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3/
  12. eminakgozz

unlost evo v2 bu şekilde alınır mı? ?

https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_eco_v2.aspx işlemci r5 3600 bellek gskill 8x2 3200mhz anakart MSI B450M PRO-M2 MAX Anakart ekran kartı MSI GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC Ekran kartı ssd XPG SX8100 Serisi 512GB M.2 3500-2400MB/s SSD psu SHARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı...
  13. eminakgozz

Pollux 3Ad alınır mı??

Arkadaşlar pcyi bu şekilde almak istiyorum sizce alınır mı? ssd yide başka bir yerden alıcam R3 3100 Msi b450m pro max 3600mhz 8x2 16 gb ram Rx550 4gb ekran kartı 480gb ssd başka yerden daha iyi bitane
  14. eminakgozz

8k 9k arası gaming laptop

arkadaşlar soru başlıkta biliyorum zorunlu olmadığı sürece laptop alınmamalı fakat memlekete felan giderken kasa götüremem oyüzden laptop lazım ben baktım ama pek anlamadım çok fazla seçenek var bu arada oyun odaklı olacak.
  15. eminakgozz

Subay olmak istiyorum hangi sınava girmem gerekiyor?

arkadaşlar ben subay olmak istiyorum fakat birçok farklı bölüm var ve biraz kafam karıştı ben MSÜ var bide kara harp okulu var hangsine girmemiz gerekiyor bide ayt mi lazım tyt mi bilgisi olan varsa yazabilirmi ?
  16. eminakgozz

Ps4 için en iyi minecraft?

Arkadaşlar ps4 için minecraft alıcam fakat bir sürü var internetten baktım CD olarak 2 oyun var ps4 edition ve bedrock edition ama ps4 storedada 86 tl olan minecraft var en ucuzu farkları neler hangisini alayım internettenmi yoksa ps storedanmı? bide ben split screen oynucam hepsinde oynanırmı?
  17. eminakgozz

Yardım Mouse sağ sol tık çalışıyor fakat hareket etmiyor

arkadaşlar mouse bütün tıklar çalışıyor ama hareket etmiyor nedenini bulamadım https://www.hepsiburada.com/everest-sm-m9-usb-kablolu-siyah-3d-optik-led-mouse-p-HBV00000XWPLJ mouse bu.
  18. eminakgozz

Windows 8 in en iyi sürümü hangisi ?

4gb ram amd Anthlon işlemci 1gb ekran kartı 500gb hdd var bugün konu açmıştım bu sisteme uygun en iyi işletim sistemi hangisi diye Windows 8 dediler ama Windows 8 in en iyi kullanışlı sürümü hangisi ?
  19. eminakgozz

Windows 7 mi? Windows 8 mi? Windows 10 mu?

Arkadaşlar sistemim şu 2x2 1600mhz DDR2 ram AMD anthlon 2.1 GHz işlemci 1gb ekran kartı var bu sistem için en iyi işletim sistemi hangisi sizce? Bide sadece LoL oynuyorum.
  20. eminakgozz

Ağ denetleyicisi hatası

Ağ denetleyicisi ethernet denetleyici artık neyse evde herşeyde internet var sadace bu bilgisayarda internet yok kabloyu PC nin akrasındaki yuvaya takıyorum interneti alıyor ama bu ağ bağdaştırıcı sürücüsü yok diye hata veriyor internet bağlanmıyor sağ al köşede bağlanmıyor bağlantı yok diyor...
Geri