Arama sonuçları: *

• Users: mattemre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mattemre

Yarım Klavyeyi programlama

Normal klavyemin yanına 3 harfli marketlerin birinden yarım klavye aldım. hedefim bu yarım klavyeyi programlayıp tuşları değiştirmek. örn. atayacağım tuşlar normal klavyede olmayan tuşlar. Mesela f13-f24 arası tuşlar falan. Bunu yapabileceğim bir program var mı?]
  2. mattemre

Ds4 sürekli bağlantı kopuyor

Oyun her duraklama anına geldiğinde kolun bluetooth bağlantısı kesiliyor. Sebebini bilen var mı, ds4 windoed uygulaması yüklü
  3. mattemre

Cities skylines fps sorunu

Selamın aleyküm arkadaşlar. Bayramınız mübarek olsun. Benim oyunda bir problem var. Ayarları ne yaparsam yapayım fps 35 i geçmiyor. En düşük ayarlarda da aynı orta ayarlarda da aynı. Bir mod var o modla 4-5 fps artıyor ama değişiklik yok yine orta veya en düşük ayarlarda sabit kalıyor Gtx 1050...
  4. mattemre

stok soğutucu ile overclock?

Arkadaşlar , Kullanmakta olduğum r3 3100 işlemcime overclock yapmayı düşünüyorum. 3.9GHZ' 4.3 - 4.4 arasına çekmek istiyorum. Stok soğutucu ile bunu yapmamda bi sakınca olur mu? Tek oturmada ortalama oyun sürem 5-6 saat
  5. mattemre

Çözüldü✓ M2 ssd'ye Windows 10 yükleme

Eskiden depolama olarak kullandığım m2 ssd ' yi bugün topladığım sisteme takıp Windows yükleyecektim ama böyle bir hataya maruz kaldım. Diski mdr ye çevirip yüklemeyi denedim yüklendi ama Windows açılmadı. Onarma menüsü bile gelmedi 1614793510 Eskiden laptopda kullanıyordum
  6. mattemre

Rtx 3060 sinerji bilgisayar fiyatı

7. mattemre

Öneri 1 lirayı 5 liraya almak

Buraya 3 tane resim bırakıcam , biri Irak fiyatları, diğeri Türkiye fiyatları. Aradığımız bütün ürünleri alışveriş sitelerinde bulabiliyoruz. Sadece stoklar az diye krizi fırsata çeviriyor köpekler. Şuan ki yapmamızı istedikleri 1 lira satıyorlar bizden 5 lira istiyorlar gibi bir şey.
  8. mattemre

Çözüldü✓ Kovalaa.com güvenilir mi?

Kovalaa.com güvenilir bir site mi?
  9. mattemre

Çözüldü✓ Led ekran ve Ips ekranın farkı nedir?

Rampage 144hz 1ms bir monitör alıcaktım ama Led ekran olduğunu görünce durdum bi araştırayım dedim. Youtuba baktım Led vs Ips videosu bulamadım. Ips vs VA falan var , Led ekran nasıl oluyor bilen var mı? Birde Qled Oled falan var onlar nedir?
  10. mattemre

Çözüldü✓ 1650 super ile 5500xt 4gb arasındaki fark?

R 3 3100 işlemci , 1650 super ile rx 5500 xt 4gb arasında ne kadar fark oluşturur?
  11. mattemre

Çözüldü✓ İşlemciyi takmadan bilgisayar çalışır mı?

Bilgisayarın bütün parçalarını taktım(işlemci hariç) power tuşuna bastım herhangi bir reaksiyon olmadı. Psu bile çalışmadı. Bu normal mi? Yoksa psu nun çalışıp ekrana hata vermesi falan mı lazım. PSU 'yu sıfır aldım. Bozuk diye de şüphelenmeye başladım.
  12. mattemre

İşlemci ve ekran kartı olmadan çalışırmı?

Sharkoon LIT 100 kada sharkoon 650W PSU , b450m-k pro ve corsair vengeance 3200mhz ram var. Ben bunları taktım. Anakartımda ARGB girişi olmadığı için resimdeki kabloyu takamadım. Bğtün kabloları taktım. Power tuşuna bastım ama hiçbirşey olmadı. PSU çalışmadı. Acaba işlemci ve ekran kartı...
  13. mattemre

Yardım Resimdeki kabloyu nereye takacağım?

Bu beyaz soketin devamı , ucu ikiye atrılıyor. Bunu nereye takacağım?
  14. mattemre

1660 ti Fahiş Fiyatları

Bu Ekran kartı fiyatları ne zaman düşer? Gtx 1660 ti almayı planlıyorum ama minimum 3800 tl , bu fahiş fiyatlardan ne zaman kurtuluruz?
  15. mattemre

1m² civarında mousepad yapan veya satan?

Arkadaşlar ben 120x60 veya veya 1 metre ye 1 metre olan çok büyük mousepad arıyorum. Yurtiçi alışveriş sitelerinde bulamadım. Aranızda mousepad yapımıyla veya satıcı olan var mı?
Geri