Arama sonuçları: *

• Users: Çikohan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ç

HyperX Cloud 2vs LogitechGProX vs Razer Blackshark V2 Special edition vs Corsair HS80

Bu 4 kulaklık arasında kaldım ama benim için en verimli hangisi hala karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim (fps oyunları oynamak için alıyorum)
  2. Ç

Razer BlackShark v2 Special Edition alınır mı?

Bu fiyata daha güzel bir kulaklık öneriniz var mıdır? G Pro X düşünüyordum ama çok sıkıntı çeken arkadaş varmış onları gördüm o yüzden ondan vazgeçtim başka önerileriniz varsa bekliyorum 1711929121 Ekstra bir sorum daha var Razer BlackShark V2 Special edition ile Razer BlackShark V2 X arasında...
  3. Ç

Razer BlackShark V2 Special Edition vs Logitech G Pro X

Bu iki kulaklık arasında kaldım, logitech hakkında kötü yorumlar gördüm ama hangisini alsam herhangi bir fikrim yok. 3000 4000 TL bandında başka bir kulaklık öneriniz varsa bekliyorum. (Ses kasmak için alıyorum ve güzel bir mikrofonu olsa yeter)
  4. Ç

100TL DP kablosu önerisi

ASUS VG259QM monitörünü kullanıyorum ve DisplayPort kablosu yırtıldı 100₺ civarında DisplayPort kablosu önerebilir misiniz? (280Hz veya 240Hz destekli olması gerekiyor)
  5. Ç

Oyunda alt+tab atınca oyun crash veriyor

Dead by Daylight oynarken alt tab atıyorum ve bazen oyun crash veriyor ne yapabilirim?
  6. Ç

800-900tl civarı klavye önerisi

red switch tercihimdir asus rog strix scope rx düşünüyorum daha iyi bir önerisi olan var mı?
  7. Ç

500tlye mouse ne alınır

ben razer deathadder v2 almayı düşünüyorum daha iyi bir öneriniz var mı
  8. Ç

2000₺'ye kadar oyuncu koltuğu tavsiyesi

boyum 1.80 kilo 60 ne almalıyım hawk düşünmüştüm sizin tavsiyeleriniz nedir
  9. Ç

Yardım XPG Pylon 650W ile B550 A Pro pin girişleri uyumlu mu?

Anakart: MSI B550-A Pro İşlemci: Ryzen 5 5600X Kasa: MSI 100M PSU: XPG Pylon 650W Ram: Adata Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 M2 SSD: Corsair 240GB Force MP510 CPU girişi, 24 pin girişi vs. uyumlu mu?
  10. Ç

Asus ROG STRIX Scope RX vs ASUS TUF K3

hangisi daha iyi
  11. Ç

ASUS TUF K3 alınır mı?

herhangi bir problemi vs bir seyi var mi? red switch almayı dusunuyorm ya da daha iyi bir klavye var mı 800tlye
  12. Ç

CS:GO Oyun içi Print Screen tuşu ile fotoğraf çekemiyorum

F12 ile fotoğraf cektigim zaman problem olmuyor ama print screen ile cektigim zaman sadece CS:GOda fotoğraf siyah oluyor çözümünü bilen var mı?
  13. Ç

ASUS TUF Gaming B450M PRO S R5 5600X destekliyor mu?

BIOS güncellemesi olmadan R5 5600X ile kullanabilir miyim?
  14. Ç

CS:GO Auto Mute nasıl kaldırılır?

1 yıldır auto muteliyim nasıl kaldırabilirim?
  15. Ç

CS:GO bıçağa japonca isim etiketi nasıl konulur?

Yazıyı yazdıgımda etikette yazı gozukmuyor
  16. Ç

CS:GO Hud kayboluyor

mesela 10 saniye hiç itemleri degistirmiyorum hud direk kayboluyor hangi kod ile çözebilirim?
  17. Ç

Max 1900₺'ye Kasa Anakart ve PSU önerisi

Ekran kartı: 750 Ti (Piyasa düzelince 3060 planlıyorum) İşlemci: Ryzen 5 5600X Ram:Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 SSD:Apacer Panther 240GB. Kasa: PSU: Anakart:
  18. Ç

CSGO Trade Yaparken Ne Kadar Overpay Ödemeliyim?

Merhaba, Yakında envanterimde şu itemler olacak; -M9 Bayonet Lekeli/Stained Battle Scared. (Şuan envanterimde.) -M4A4 Şafak/Daybreak Factory New. (FACEIT'ten gelecek.) -M4A4 Desolate Space/Tenha Boşluk Field Tested. (Şuan envanterimde.) -USP-S Orion Minimal Wear. (FACEIT'ten gelecek.) Steam'de...
  19. Ç

Asus VG259QM vs BenQ XL2546

csgo oynuyorum sadece csgo film falan izlemiyorum full csgo böyle neyse hangisi benim için daha iyi olur? renk olayı benim umrumda degil zaten freestyle ile ayarlıyorum
  20. Ç

R5 3600 + 2060 Super vs R5 5600X + 1660 Super

Sadece CSGO için alacağım okumayıp hemen ''krşm cko kotu zaybırpank yetmiş 7de 1660 superli sistem 80 20atmış züber 700 efbiyez alıyor'' demeyin sadece csgo oynuyorum
Geri