Arama sonuçları: *

• Users: Osmanbnm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Gtx 1660S ( Cok Karıştırılan )

Arkadaşlar çok kez görüyorum gtx 1660s iki tür varyasyon var.Birisi GDDR5 diğeri GDDR6 bu iki bellek arasında fps farklı olduğunu gözlemledim ne kadar olduğu kullandığın uygulama olarak değişiyor.Önerim bu ekran kartını alırken daha yeni olarak çıkmış varyasyon olan GDDR6 almanızdır.
  2. O

Win10 Kendi Güvenlik Yazılımı ?

Arkadaşlar bildiniz gibi win10 içinde kendi antivirüs koruma yazılımı bulunmaktadır Başka bir güvenlik yazılımına ihtiyaç var mı siz başka bir güvenlik yazılımını kulanıyormusunuz ? işletim sistemi:win10 pro orijinal
  3. O

red dead redemption 2 türkçe yama

Arkadaşlar Sizce Bu Oyunun Türkçe Yaması Ne Zaman Çıkar Hikayeden bir şey Anlamıyoruz
  4. O

Red Dead Redemption 2 Boyutu

Arkadaşlar Oyunu Aldım Ama İndirmeye Üşeniyorum Sizce Saaterce Bekleyip İndirmeye Değer mi ?
  5. O

Forumun Yaş Ortalama Kaç ?

Arkadaşlar Tamamen Forum Dışı Bir Konu Farkındayım Gerçekten Çok Merak ettiğim Bir konu Yaşım: 24
  6. O

Yardım Windows 10 Dengeli Güç Modunda Kilitlenme Problemi

Arkadaşlar büğün format attım bilgisayara durduk yere kitlenme gördüm Windows’ta minidump dosyaları inceledim bana yetersiz güç ile sorun olduğunun kanatına vardım güç ayarlarından performans moduna çekince bir şey kalmıyor ama dengeli yaptığım zaman bilgisayar kitleniyor çok fazla araştırdım...
  7. O

Düşük Güçte Mavi Ekran ?

Arkadaşlar 3600 işlemçi kullanıyorum bu işlemçiyi ben işletim sistemi üzerinden dengeli güç moduna aldığım zaman hata veriyor performans moduna aldığım zaman herhangi bir sorun olmuyor çok karmaşık bir konu ama başıma geldi bu konuda görüşü fikri olan arkadaş var mı ? anakart: Asus tur pro...
  8. O

Vatan Bilgisayar KDV indirimi

Arkadaş daha önce konu açıldıysa kb bir kişiye maddi olarak kazanç sağlarsa ne mutlu bana 😃
  9. O

AM4 Soket Yapısı Başarılımı Sizce ?

Arkadaşlar amd bildiniz gibi AM4 soket yapısı kullanıyor ama ben intel soket yapısı kadar başarılı bulmuyorum bulamamamın sebebi amd mesala kule tipi fan sökecez santim santim oynatarak çıkartıyorum önce RAM leri söküyorum direk çıkarttın zaman işlemçi ile geliyor bir çok forum sitesinde amd...
  10. O

Dolar da yaşanan ani düşüş

Arkadaşlar eğer bilgisayar toplamak isteyen varsa ani şekilde toplasın dolar düşüş sağladı halen yüksek ama ileriki zamanlarda yükselme ihtimali yüksek görüyorum kendi açımdan çünkü şuan ABD seçilen adam Türkiye’ye çok sıcak bakmıyor diye düşünüyorum
  11. O

Ubisoft gelişmeyen sanal zekası

Arkadaşlar bu firma grafik olarak çok güzel işler yapmasına rağmen sanal zeka olarak çok geride halen bana mı öyle geliyor grafik olarak yaptığı oyunları çok beğeniyorum ama sanal zekası çok zayıf geliyor bana genel olarak Ubisoft bütün oyunları için konuşuyorum siz nasıl buluyorsunuz Ubisoft...
  12. O

Cooler Master MasterAir MA610P

Cooler Master MasterAir MA610P İşlemçi Soğutmasını sizce nasıl arkadaşlar https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-masterair-ma610p-map-t6pn-218pc-r1-cpu-sogutucu-fiyati,454816957.html?ref=514&gclid=EAIaIQobChMIh7zDxJXE7AIVQtOyCh27NgFeEAAYAiAAEgLrHvD_BwE
  13. O

3600 işlemçi için en iyi voltaj

Arkadaşlar bildiniz gibi 3600 çok ısınan bir işlemçi bu işlemçi için ben 1.15 voltaj veriyorum 4.2 ghz daha iyi voltaj ayarını bulan var mı bu işlemçi için veya önerdiniz bir aralıkta voltaj değerleri var mı anakart : Asus tuf pro gaming b450
  14. O

Minidump dosyalarını nasıl açarım

Arkadaşlar son zamanlarda sık sık hata almaya başladım bilgisayardan genelde Mavi ekran hatası ve yeniden başlatma oluyor Minidump dosyalarını nasıl acarım yardımcı olur musunuz ?
  15. O

Samsung 970 evo okuma yazma

Bu değerler normal mi m2 ssd için
  16. O

Yardım Kendi Kendine reset atıyor bilgisayar

Arkadaşlar 2. defa format attım aynı sorun devam ediyor kendi kendine mavi ekran veriyor bilgisayar böylr bir hata yazıyordu
  17. O

Yardım Kendi Kendine reset atıyor pc

Arkadaşlar son zamanlarda kendi kendi reset atıyor bilgisayar ama günde bir defa yapıyor mesala az önce stup yapıyordum birden kendine reset attı bilgisayar ve olay günlügünde böyle yazıyodu bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı
  18. O

120 RGB Fan Önerisi

Arkadaşlar kasanın üst kısmına 2 adet 120 fan takmak istiyorum RGB almışkende görselden ödün vermemek istiyorum önerisi olan arkadaş link bırakırsa daha iyi olur kasa modeli : xiğmatek İstanbul
  19. O

OYUN ÖNERİSİ ? Oyun oyun

Arkadaşlar son zamanlarda önereceniz oyun var mı
  20. O

Psu Yetersiz olduğu zaman Ne olur ?

Arkadaşlar psu yetersiz kalınca hangi sorunları açar ne gibi Belirtiler verir bilgisayar veya psu kablo doğru takmadımız nasıl anlarız ?
Geri