Arama sonuçları: *

• Users: Paxics
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

IPhone güncelleme yaparken oyunu baştan indiriyor

Merhaba ben iPhone 12 Pro Max kullanıyorum ve PUBG mobile için ne zaman güncelleme gelse oyunu tekrar indiriyor ve bu işlem çok uzun sürüyor.Aynı şekilde iPhone 15 kullanan bir arkadaşım var ve aynı sorunu yaşıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  2. P

Android telefonda Bluetooth’lar eşleşmiyor

Öncelikle herkese merhaba ben redmi note 11 Pro kullanıyorum ve eski telefonum oppo a16 iki telefonu birbirine Bluetooth üzerinden bağlamayı bir çok kez denedim ama bir türlü bağlayamadım. Kullandığım bir uygulama aktarım yapmak için Bluetooth bağlantısını zorunlu kılıyor. Bağlanmaya çalışırken...
  3. P

Oyuncu koltuğumu yoksa ofis koltuğumu

Merhabalar ben son zamlarda gelmeden önce koltuk almak istiyorum ancak aklımda bir şey yok daha öncesindede koltuk almadım eldeki imkanlarla bir türlü idare ettim ancak bir koltuk alma vaktim geldi internette baktığım kadarıyla kesin bir şey bulamadım kimisi Gaming koltuklar daha iyi derken...
  4. P

three sim karı bakiye yüklemede hata alıyorum

merhabalar öncelikle herkese iyi günler dilerim. geçen gün ingiltere sim kartı sipariş ettim elime ulaştı ve bakiye yüklemeye çalışıyorum ancak ekrana postcode ekranı geliyor ancak nereyi girersem gireyim hata veriyor hem türkiyenin hemde ingilterenin posta kodlarını girdim ama hata alıyorum...
  5. P

zte modem arayüzünden port oluşturma

merhabalar ben minecraft serveri oluşturabilmek için port açtım ancak portları kontrol ettigimde hepsi offline görünüyor modem arayüzüm zte araştırdım ancak bir sonuç bulamadım bunu aktifleştirebilmek için ne yapmam lazım
  6. P

oyun açılırken bilgisayar kapanıyor?

merhabalar dostlar god of warı açmaya çalışırken yükleme ekranı gelmeden kapanıyor. bunun sebebini bulamadım her ne kadar bakarsam bakayım genellikle oyunu oynarken kapanıyor hatalarıyla karşılaştım ancak ben daha açamadan bu sorunu yaşıyorum sebebi nedir? bilgisayar parçalarıyla alakası...
  7. P

Telefona IMEI kaydı yaptırmak

Merhaba iyi günler herkese ben Perşembe günü batuma gideceğim bir kaç video izledim ve telefonlar çok uyguna geliyor ve batuma yeni kimlik ile girilebiliyor ve pasaport kaydı olarak geçtiği içinde telefonlara IMEI atilabiliyor. Benim elimde bir iphone14 pro var ancak yurtdışı cihazı ben bu...
  8. P

GİGABYTE rtx3060ti windforce ve eagle arasında ne fark var?

Merhabalar ben indirimlerden 9k ya rtx3060ti aldım ve kullanıyorum ancak bugün rtx3060ti eagle modelinin 8929 tl oldugunu gördüm arada fiyat farkı yok ancak herhangi bir performans farkı varmı? yoksa eagle modelinin tek özelligi sadece rgb olmasımı
  9. P

Rtx serilerinde Nvidia oyun veriyormu?

Merhabalar dostlar benim merak ettiğim bir konu vardı ben hepsiburada indirimlerinden rtx3060ti aldim hatırladığım kadarıyla rtx serisi kartlarda Nvidia oyunlar hediye ediyordu. Tabii bu 2-3 yıl öncesinden hatırladığım kadarıyla şuanda hala Nvidia kart alanlara oyun hediye ediyorum yoksa o olay...
  10. P

Hepsiburada İndirimli rtx3060Ti aldim ama işlemcim kaldirirmi

Merhaba uzun zamandır kart almayı dusunuyordum ve her zaman 2.el baktım ama güzel bir fiyata sıfır 3060ti bulunca almaya karar verdim ama islemcim ryzen5 1600af bir süre sonra değişeceğim ama o zamana kadar kullanırken sorun yaşarmiyim bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada kartı sipariş ettim.
  11. P

Çözüldü✓ 2.el ekran kartı alınır mı

Merhaba öncelikle elimde belli bir bütçe var ve ekran kartı alacağım 0 a rtx2060 almayi düşünüyordum ama gpu world diye bir Facebook sayfası gördüm ve rtx2060 fiyatına rtx3070 Lee gördüm cidden şaşırdım bunların miningli olduğunu biliyorum ama bu miningli diye 0 a daha alt sürümü almak mantıklı...
  12. P

Sizce hangi kartı almalıyım?

Merhaba iyi günler şuanda halihazırda bir sistemim var ancak 5-6 aydır verim alamıyorum ekran kartımın cipsetlerinde sorun olduğu söylendi ve ekran kartı 50 derecenin üstünde çıkınca bilgisayarım kapaniyor bu yüzden değişiklik yapacağım ancak AMD almayacağım bu yüzden rtx2060 düşünüyorum sizce...
  13. P

Facebook Çalınan Ve bilgileri değiştirilen facebook hesabını geri alma

Merhabalar Öncelikle Facebook üzerinden oluşturdugum bir hesap vardı ve satış yapmak için kullanıyordum satışını yaptıgım şeyler tekstil ürünleriydi ancak artık hesaba erişim sağlayamıyorum hesaba bağlı olan mail adresi değiştirildigi için kurtarma aşamasında maile bağlı hesap bulunamamıştır...
  14. P

Çözüldü✓ Amazontr rx6600 6939 tl

Amazonda gezinirken gördüm 2 stok var Sapphire marka rx6600 ihtiyacı olan varsa bir göz atsın derim. 1646896774 Linki kopyalayamadim telefonda olduğum için kusura bakmayın
  15. P

Amazon japonya rtx3050

amazon jp de gigabyte rtx3050 3 fanlı modeli 52000 yen fena bir fiyat değil merak edenler buyrun https://www.amazon.co.jp/-/en/GIGABYTE-GV-N3050GAMING-GeForce-RTX3050-Graphics/dp/B09QRYD64P/ref=sr_1_31?crid=10BEYF6K9WEBX&keywords=ぐらふぃっくぼーど&qid=1645916722&sprefix=graphi%2Caps%2C254&sr=8-31
  16. P

Yardım Rx580 i satacağım ama kartta hata aliyorum

Merhaba Asus dual rx580 8gb var elimde satacağım ama wattman hatası veriyor kart ne yapmalıyım ve ne kadara satmaliyim. Cidden berbat bir sorun ve çözümünüde bulamadim nasıl satabilirim
  17. P

Eve alınan yeni kedi

Merhaba daha 1 saat önce bir kedi sahiplendik 1.5-2 yaşında galiba tam bilmiyorum ilk kedi sahiplenişim ve ne yapacağımı pek bilmiyorum. Kediyi eve bıraktık alışsın diye ancak öncesinde başka bir evde yaşıyordu kendisi ve şuan biraz agresif ve bulduğu her tenha yere gidiyor. Ne yapmam lazım...
  18. P

Yardım Sizce ekran kartları ne zaman indirime girer

Merhabalar ekran kartımı sattım ustunede biraz ben ekliyorum ve yaklaşık olarak 6 k bütçem var ilerdede ekleyebilirim belki ancak kartımı satarken aklımda rtx3050 vardı sizce bu kartın 6 Klara inme ihtimali varmıdır ve sizce indirimler gelirmi gelirse ne zaman
  19. P

RTX 3050 ne zaman düşer

Yahu ben bu kartın düşmesini bekledikçe fiyatını gtx1660ti ile aynı fiyata çekmeye başladılar be 4489 çıkış fiyatı şeyi 8k yapmışlar dün bile 7700 sularındaydı alıcam dedim ekran kartımı sattım ben bakıyorum bu daha çok artıyor. ne zaman düşer sizin tahminlerinizce
  20. P

Yardım RTX 3050 Ne zaman indirime girer

Merhabalar ekran kartımı sattım rtx3050 bekliyorum sizce bu kart ne zaman indirime girer yani bu fiyattan almak istemem hani kesin tarih değilde bu ay şu ay diyebilirsiniz elimde yedek kart var şuan lol oynatıyor yeterli şimdilik ve yavaş yavaşta para ekleyecegim bu arada rx6600 diyecek...
Geri