Arama sonuçları: *

• Users: Girift18
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Girift18

Öneri 8000₺ Civarı En İyi Laptop?

Agalar selam maximum 8000 TL bütçem var. Bu paraya sıfır olarak alabileceğim en iyi laptop nedir?
  2. Girift18

Yardım Phenom II X6 1055T 125W işelmciyi 880G Chıpset anakart çalıştırır mı?

Amd Phenom II X6 1055T (2.8GHz,9MB,125W) işlemci aldım. Ancak şuan kullandığım anakart çalıştırmıyor. 88G chipsetli Asus M4A88T almayı düşünüyorum. Bu anakart işlemciyi çalıştırır mı? Ya da 450 tl altında işlemcime uygun anakart önerir misiniz. @Abdullah Hacıgül
  3. Girift18

Öneri 1000 TL altı ikinci el AMD işlemci önerisi.

1000 TL alında ikinci el AM4 işlemci arıyorum. Ancak piyasada çok fazla model var. Hangisi iyidir? Bir kaç yıl yormadan götürebilir? Önerilerinizi bekliyorum.
  4. Girift18

Yardım Asus TUF Gaming B450 M Pro mu mı? Asus Prime B550 M-K mı?

Öncelikle merhaba. Yeni düşük bütçeli bir sistem toplayacağım. Ancak anakart konusunda başlıktaki iki kart arasında kaldım. Fiyatları ikinci elde ortalama olarak aynı? Sizce hangi kart daha iyi?
  5. Girift18

X6 1050T işlemcide sistem bir süre çalıştıktan sonra kapanıyor. Sebebi nedir?

Dell Optiplex 580 anakartıma AMD Phenom II X6 1055T 2.80 GHz 125W işlemci taktım. Taktıktan sonra sorunsuz açılıyor. Ancak BIOS'ta ya da Görev yöneticisinde işlemcinin model ismi görünmüyor. CPU-Z programında ise sorunsuz tüm detayları görünüyor. Kullanımda sıcaklık 50 dereceyi aşmıyor. Stabil...
  6. Girift18

Öneri 900 TL'ye bu monitör alınır mı? (Lenovo T22i-10 21.5")

https://www.hepsiburada.com/lenovo-t22i-10-21-5-60hz-6ms-hdmi-display-analog-full-hd-led-monitor-61a9mat1tk-pm-HB00000XMPOV Lenovo T22i-10 21.5" kod adlı monitör anlık olarak Hepsiburada'da 900 TL'ye satılıyor. Bu monitör bu fiyata değer mi? Alınır mı? Kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir...
  7. Girift18

Yardım Tüm dataları olan GTA V'i Epik'te tekrar indirmeden nasıl kullanabilirim?

Epik Games'i silip tekrar yüklemem gerekti. GTA V 'in tüm data dosyaları mevcut. Ancak Epik'i açtığımda tekrar yüklemem gerektiğini söylüyor. Ve dataların olduğu olduğu klasörü seçince "Dizin boş olmalı" şeklinde hata veriyor. 1 gün tekrar inmesini beklemek istemiyorum. Bu durumu nasıl...
  8. Girift18

İ-Phone'dan bilgisayara USB kablo ile video aktarımı yapılabilir mi?

Arkadaşımın Apple telefonundan video çekimi yaptık. İşlemek için bilgisayara atmam gerekiyor. Ancak İOS konusunda deneyimli değilim. Aktarım işlemi sadece Cloud olarak mı yapılıyor yoksa kablo ile de olur mu? Şimdiden herkese teşekkürler.
  9. Girift18

AM3 SOKET İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Dell Optiplex 580 sistemim var. RX 550 ekran kartı aldım. Bir çok oyunda teknik veri olarak problem gözükmüyor. Ancak iş pratiğe gelince işlemci %100 veriyor. Ekran kartı %75-80'i geçmiyor. Sistemin teknik özelliklerinde Soket tipi AM3 olarak görünüyor. Bu sisteme 300-400 TL civarına...
  10. Girift18

Öneri Bilgisayarıma uygun hangi işlemcileri alabilirim?

https://icecat.biz/tr/p/dell/t320804in8/pcs-workstations-optiplex+580+dtv-14377443.html Linkte özellikleri belirtilen Dell bilgisayarı kullanıyorum. Uzaktan eğitim sebebiyle aldım. Sonrasında biraz da oyun oynayayım diye RX550 Series bir ekran kartı taktım. Ancak işlemcim darboğaz yapıyor ve...
  11. Girift18

Ekran çözünürlüğümü 16:9 değerlerde ayarlayamıyorum.

HDMI kablom bozulduğu için ekran kartını çıkartıp monitörü anakart çıkışına bağladım. Sistem bana sadece ekteki çözünürlükleri verdi. Ancak monitörüm 16x9 ölçeğinde olduğu için ekran yana doğru genişlemiş ve kötü bir görüntü sunuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Daha önce de anakart çıkışı...
  12. Girift18

Öneri 50-70 TL Mouse Önerisi

Kullandığım fare artık akıcı şekilde hareket etmemeye başladı. Gaming, RGB gibi özelliklere sahip olmasına gerek yok. Hatta kablosuz da olabilir. Sadece biraz ellerim büyük, küçük farelerde rahat edemiyorum. Önerilerinizi beklerim. Teşekkürler.
  13. Girift18

500-600 ₺ İşlemci ve PSU önerisi.

Max 500-600 TL bütçem var. İşlemci ve PSU yükseltmek istiyorum Sistemim şu şekilde: Dell Optiplex 580 Anakart 4+2 GB DDR3 1600 mHz RAM AMD Atlhon II X2 B26 İşlemci Sapphire RX 550 Ekran Kartı 250W stock PSU Önerilerininiz nedir?
  14. Girift18

YouTube Music Tarayıcı kullanmadan açılabilir mi?

Youtube Premium kullanıyorum pakete dahil olduğu için YT Music tercihim. Harici olarak Spotify vs. uygulamalara para vermek istemiyorum. YouTube'un uygulaması olmadığı için mecburen tarayıcıdan açıyorum. Oyun oynarken müziği çok dinliyorum ve maalesef işlemciden dolayı bazı oyunlarda kasıyor...
  15. Girift18

500 TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Bütçem maximum 500 TL sıfır veya ikinci elde alabileceğim ekran kartları nelerdir? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  16. Girift18

MSI GT 710 2GB AMD'DE ÇALIŞIR MI?

"MSI NVIDIA GeForce GT 710 2GD3H LP 2GB 64 bit DDR3" Adlı ekran kartı Dell Optiplex 580, AMD Atlhon II 3.20 MHz işlemcili sistemimde uyum sağlar mı, sorun çıkartır mı? Şimdiden teşekkürler.
  17. Girift18

TELEFON SD CART'TA SEÇİCİLİK YAPIYOR.

J7 Prime telefonum kullandığım SD Cart'ı görmemeye başladı. Aynı marka model başka bir kartta sorun olmuyor. Görülmeyen kartı başka telefon, kamera, PC vs. denediğimde sıkıntısız çalışıyor. Acaba sorun ne olabilir? Şimdiden herkese teşekkürler.
Geri