Arama sonuçları: *

• Users: Deisoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Cpu soğutucum tam kapasitede çalışmıyor

Donanım Arşivi' nden "flexy silver" kasası almıştım. Termal macunu yenilemek için cpu fanını söktüm ve işim bitince tekrar fanı yerine taktım ve kablosunu cpu_fan girişine taktım(Kablo üç pinli) Bilgisayarı açtığımda hem fanın ışıkları yanmıyor hemde yavaş dönüyor. Fanı söküp saç kurutma...
  2. D

6000TL Sistem tavsiyesi verebilir misiniz 2.el olmadan

Ben şöyle kurdum kafamdan i3 10100f gigabayt h410m rx550 400w psu 500gb hdd 8gb ddr4 ram xpg ram toplamda 6000k küsür tuttu sizin tavsiyeleriniz var mı?
  3. D

FLexy Sılver cpu fan bugu

Abdullah abinin topladığı flexy silver kasasını aldım ve şuan hala kullanmaktayım. İşlemcinin termal macununu değiştirmek için fanı söktüm ve işimi hallettikten sonra tekrar fanı yerine yerleştirip bilgisayarı açtım ve fanın hem üstündeki ışıklar gitti hem de bilgisayar fanı görmedi ztn fanın...
  4. D

Donanım arşivi FlexySilver hazır kasa sorunu

Donanım arşivinin, işbirlikleriyle hazırladığı f/p ürünü olan FlexySilver kasası vardı. Bu kasa ile Excavator Rainbow CPU Cooler Soğutucu hediye gelmişti ve bende bu sistemi almıştım. Şimdi ben işlemcin termal macununu yenilemek için cpu fanını kablosu ile birlikte söktüm ve bir kenera bıraktım...
Geri