Arama sonuçları: *

• Users: e.ozden
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. e.ozden

Asus V16 Rtx 5060 nasıldır?

Merhaba, 45-65 bin civarında laptop aramaktayım. Şu ürün dikkatimi çekti. Nasıldır acaba? https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-v16-v3607vm-rp049-core-5-210h-16-gb-512-gb-ssd-rtx5060-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1181538295.html
  2. e.ozden

Bilgisayar açılmıyor

Merhaba, Bugün, dört yıldır kullandığım bilgisayarı letgo üzerinden bir arkadaşa sattım. Bilgisayar temiz sıkıntısız çalışıyordu. Arkadaş, gece aradı. Bilgisayarın açılmadığını söyledi. Gittim baktım. Hakkaten de açılmıyordu. Taşıma esnasında zarar görmesin diye ekran kartını söktüm, kasayı...
  3. e.ozden

Bilgisayar Upgrade DDR4

Merhaba, Halihazırda kullandığım bilgisayar artık ihtiyaçlarımı tam karşılamıyor. Ben de biraz arayışa girdim. Önümde bir kaç seçenek var. Öncelikle şu an kullandığım bilgisayar temel bileşenleri şu şekilde; 1. Ryzen 5 5600 (Şubat 2025'de Ryzen 5 3600 sattım. Bu işlemciyi aldım) 2. Anakart...
  4. e.ozden

Harici SSD ile Oyun Oynayabilir miyim? Marka tavsiyeleriz neler?

Merhaba, Taşınabilir dizüstü bilgisayarımda yeterli bellek alanı bulunmuyor. SSD için ek slot yerim de yok. Oyun oynamak için taşınabilir SSD almak istemekteyim. Hangi yolu izlemek daha doğru olacaktır? 1- Harici SSD alıp; oyunları ona yüklemek performans kaybına yol açar mı? Bir de hangi ürünü...
  5. e.ozden

Valorant hesabım kaç lira eder? Nereden alıcı bulabilirim?

Merhaba, Oyunu bıraktım sayılır. Pek arkadaşım da kalmadı. Temiz, hilesiz, küfürsüz, bansız bir hesap. İçerisine bugüne kadar 2021'den beri 5500 TL yatırmışım. Olan skinler aşağıdadır. Hesabımı nereden satabilirim, kaç lira yazmak uygun olacaktır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yitik Classic...
  6. e.ozden

%100 Klavye Tavsiyesi

Merhaba, Halihazırda Aula F75 klavye kullanmaktayım. Temu'dan almıştım. Evet klavye güzel ama bu küçüklüğüne alışamadım. Böyle tam boy bir klavye tavsiyeniz var mıdır? Aula F75 isteyenle takas da edebiliriz
  7. e.ozden

Bilgisayar video izlerken kitleniyor.

Merhaba, Bilgisayarımda video izlerken kitlenme problemi yaşamaktayım. Oyunlarda vs bir sıkıntı yaşamıyorum ama herhangi bir video açtığımda izlerken 10 sn içerisinde bilgisayar kitleniyor. Hiçbir şekilde ctrl-alt-del gibi fonksiyonlar çalışmıyor. Misal Netflix uygulamasında aynı durumu...
  8. e.ozden

Overcooked, Overcooked 2, Call of Juarez, Dishonered Oyunları (GOG)

Başlıktaki oyunlar amazon prime tarafından ücretsiz verildi. Ancak arşivimde halihazırda bu oyunlar mevcut. Bu nedenle eklemek isteyen aşağıdaki kodları GOG üzerinden ekleyebilir. Keyifli akşamlar dilerim. DQZXBCF16869A199EB - Overcooked GVNHBBCF1B60B272A7 - Overcooked 2 98QCACF1C23E36DBC5 -...
  9. e.ozden

2K 240 HZ HP Omen 16" vs RTX4070 1080p 144 HZ MSI Katana 17.3"

Merhabalar, Bir arkadaşım laptop alacak. Bütçesi geniş ancak F/P olarak bir laptop almak istiyor. Önerileriniz ne olacaktır? Bir de kişisel olarak şöyle bir sorum var. HP Omen forumda çok sevilmiyor ama 240hz QHD sunması ayrı bir cezbediyor. Katana tip olarak çok güzel görünüyor. Teknosada da...
  10. e.ozden

Sistemimi yükseltmeye nerelerden başlamalıyım?

Merhabalar, Sistemim aşağıdaki gibidir. Sistemde hangi ekipmanı neye göre yükseltmeliyim? Ufak bir plan çizmek istiyorum kendime. Öyle çok çok güçlendirmeme gerek yok sistemimi. Şu anda bile az çok yetiyor. Oynadığım oyun sayısı az ama güncel tutmak istiyorum. Neler yapabilirim? Anakart...
  11. e.ozden

Hawk Fab V4 Oyuncu Koltuğu Tecrübelerim

Merhabalar, Bu oyuncu koltuğunu 06 Mart 2022 tarihinde sipariş verdim. Kurulumu biraz zordu. Ancak bir şekilde kurulum işini hallettim. 16 Mayıs 2022 tarihinde koltuğun kolçak kısmı arıza verdi. Arızalı ürünü geri göndermek kaydıyla yeni kolçak gönderdiler. Yeni gelen kolçak vida deliklerine...
  12. e.ozden

Fallout76 (xbox) Oyun Kodu

Kullanmak isteyen için kod: V49962PD7CKKKCG6J9CKV6RWZ
  13. e.ozden

Amazon Germany'den alınan ürünlerde vergilendirme sistemi nasıl çalışmaktadır?

Merhaba, Amazon Germany'den bir ayakkabı siparişi vermek istiyorum. Türkiye'ye göre fiyatı oldukça uygun. Karşıma vergi çıkar mı? Çıksa dahi en fazla ne tutarda olur acaba?
  14. e.ozden

Logitech Müşteri Memnuniyeti Tecrübem (Logitech F710)

Merhaba, Logitech müşteri hizmetleri ile alakalı ufak bir tecrübem oldu. Bunu değerli forum üyeleriyle de paylaşmak istedim. 2018 yılında D&R İnternet Mağazası'ndan Logitech F710 ürününü almıştım. Ürünü bugüne kadar çok fazla kullanmadım. Cihaz genel olarak hâlâ olarak iyi halde. Son iki aydır...
  15. e.ozden

Bilgisayar ilk açılışta Mavi Ekran Vermesi

Merhaba, Bilgisayarım ilk açılışta mavi ekran hatası veriyor. Sonra kapatana kadar hata almıyorum. İlgili minidump dosyalarını aşağıdaki linke bıraktım. Sorunun nedeni ve çözümü nedir acaba? https://dosya.co/z1vbabjx7aza/Minidump.rar.html
  16. e.ozden

1 Aylık Blu TV Kodu Hediye

Hepsiburada premium BluTV kodu verdi. Kullanmak isteyen buyursun: 2BW97YC2
  17. e.ozden

FilmBox+ Bir Aylık Kod

Vodafone yanımda bir aylık üyelik verdi. Girmeyi düşünmüyorum. Kodu kullanabilirsiniz. FB3T7ZHJ
  18. e.ozden

C920 vs C922 hangisini almalıyım?

Merhabalar, arkadaşlarla aramızda küçük ölçekli yayınlar yapıyoruz. Bir webcam almak istiyorum bu nedenle. Öyle büyük yayıncı olmak gibi bir gayemiz yok. Dediğim gibi eğlence ve anı biriktirmek yegane sebebim. Letgoda bir arkadaşla görüştüm. Elinde iki adet webcam var. Biri Logitech C922...
  19. e.ozden

25000 TL Hazır sistem önerisi

Selam dostlar, 25000 TL tutarında hazır sistem öneriniz var mıdır? https://www.gaming.gen.tr/urun/99998/ultima-3070ti-amd-ryzen-5-5600x-asus-tuf-geforce-rtx-3070-ti-gaming-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistem nasıl acaba?
  20. e.ozden

Valorant açılışta donma sorunu

Merhabalar, Öncelikle sistemim iyi. Hatta valoya göre çok iyi denilebilir. Normalde de 180-280 arası FPS alabiliyorum zaten. Ancak bu ara oyuna giriş yapamıyorum. Oyunda ana menüde donma meydana geliyor. Donma diyorum ama bildiğin yanıt vermiyor hatası alıyorum. Tıklayınca falan mouse imleci...
Geri