Arama sonuçları: *

• Users: Trem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Trem

Çözüldü✓ Güncelleme Sonrası Siyah Ekran

Merhaba arkadaşlar. Bilgiyarım HP victus 16. 2 gün önce win11'e güncelleme gelmişti yaptım. Yaptıktan sonra bilgisayarda bazı ayarlar değişti. Yüklü olan bazı uygulamalar konum izni vs. sormaya başladı. Sonrasında işlemcinin ekran kartını kullandığımda siyah ekrana düşüyor. Aslında bilgisayar...
  2. Trem

50 MBps İnternet İçin VDSL Modem Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta görüldüğü üzere VDSL modem önerisi istiyorum. Bütçe 1500-2000 TL arası. Şimdiden teşekkürler.
  3. Trem

Sakarya İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Altyapımı sorguladığımda 57 Mbps hız çıkıyor. Hangi iss'yi önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
  4. Trem

10-15K arası kalem dahil tablet önerisi

Merhabalar, bütçem kalem de dahil 10-15k arası. Dersler için youtube veya pdf uygulaması açıkken not almak amacıyla kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. Trem

i5 2450M Laptop Yükseltme

Merhaba. HP Pavilion G6 laptopa sahibim. İnternette birkaç sekme açtıktan sonra kasmalar başlıyor. Açılışı ve windows'ta gezinmesi zaten yavaş. Ram ve SSD takviyesi yapsam internette gezinmek için yeterli olur mu? Çok yüksek masraf da yapmak istemiyorum. Bataryası bitik olduğu için batarya da...
  6. Trem

GT 730 bilgisayar kendi kendine kapanıyor

Merhaba. Sistem bazen oyundayken bazen boştayken kapanıyor. Ekran kartını, bellekleri çıkartıp teker teker denedim aynı hata devam ediyor. Bazen klimayı açtığım an bilgisayar kapanıyor. Bilgisayarı başka odaya kurdum orada da devam ediyor. Bağlı olan kabloların resimlerini de paylaştım. Yardımcı...
  7. Trem

G3220 PC Ne Kadar Eder?

Pentium G3220 4GB Ram 500GB HDD h81M Anakart Ekran Kartı dahili. Samsung 1280x1024 Monitör Ortalama ne kadar eder?
  8. Trem

Çözüldü✓ Çift kanal RAM takınca bilgisayar açılmıyor

Bugün 4 GB olan RAM'ı olan bilgisayarıma ekstradan 4 GB daha aynı marka RAM taktım. Bilgisayar açıldığı an kapandı. RAM'ları tek tek ve ayrı ayrı slotlarda denedim. Sıkıntısız tek olarak taktığımda her 2 RAM de çalışıyordu. Yani RAM'ler ve slotlar sağlam. RAM özelliklerini CPU-Z programından...
  9. Trem

American Megatrends Ekranında Kaldıktan Sonra Ekrana Görüntü Gelmiyor.

Arkadaşımın bilgisayarında American Megatrends ekranında kaldıktan sonra açılmıyordu. Ram yerini değiştirdik düzelmedi. SSD vs. bağlantıları düzgün. Bios pilini değiştirdikten sonra ise hiç ekran gelmiyor. Bios sıfırlandığında ekran gelmeme yapar mı? Şimdiden teşekkürler. Sistem: i3 10100F 8 GB...
  10. Trem

C Dilinde Dizideki Değerlerin Toplanmaması

Merhabalar, yazdığım kodun elimle girdiğim değerleri bir dizi içine attıktan sonra bunları toplamasını istiyorum. Şöyle bir kod yazdım. Değerlerin toplamını vermiyor. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main(){ int toplam = 0; int dizi[100]; int i, sayi...
  11. Trem

Bu laptopa bu fiyat sizce normal mi?

Monster abra A5 v15.6.3 15.6 laptop 7500 TL fiyat ile satışa koymuş. Sizce satıcı normal mi dolandırıcı olma ihtimali var mı?
  12. Trem

Asus x550v 7500 TL'ye alınır mı?

i7 6700HQ GTX950M 8GB RAM 240GB SSD + 1TB HDD 7500'e alınır mı?
  13. Trem

6000 TL Lenovo 330 81FL Alınır mı?

i7 8750H 16 GB DDR 4 RAM 1TB HDD + 128GB SSD GTX 1050 ekran kartı 6000 TL'ye almaya değer mi?
  14. Trem

Bu sistem alınır mı?

i3 3. nesil tam bilmiyorum 8 GB DDR 3 Ram 480 GB Kioxia SSD RX 6500 XT ekran kartı 4000 TL'ye alınır mı bu sistem?
  15. Trem

HP Pavilion G6-1307ET SSD Önerisi

Başlıktaki laptop için SSD önerisi bekliyorum. Sorunlu olmaması ve uzun süre götürmesi önemli.
  16. Trem

HP Pavilion G6 Yükseltme Önerisi

i5 2450M. 4 GB Adata 1333 MHz RAM. 500 GB Seagate HDD. HD7670M ekran kartı. Üniversitede en fazla elektrik elektronik mühendisliği için kullanabileceğim programları yükleyeceğim. İş görür mü? Sistemi hızlandırmak için neler yapılabilir?
  17. Trem

GT 730 Ekran Kartı Fanı Sallanıyor

Bilgisayardan garip bir tıkırtı sesi geliyordu. Sebebi ekran kartı fanıymış. Videoda gördüğünüz gibi dönerken sallanıyor ve ses çıkarıyor. Yüksek sıcaklıklara çıkmasının sebebi de tahminimce bundan. Bu fan nasıl sabitlenir? Video
  18. Trem

Samsung 860 Pro SSD İçin Hangi Kablo Gerekli?

Selamlar, yakınımdan bir SSD aldım maalesef kablosu yok. Eski HDD'min kablosuna uygun olmadığını farkettim. Nasıl bir kablo almam lazım. Link olarak bırakırsanız daha iyi olur.
  19. Trem

Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor Yardım Eder Misiniz?

Bilgisayarda biraz zaman geçirdikten sonra kendi kendine kapanıyor. Bu olay 2 gündür olmaya başladı. PC zaten kötü olduğu için genelde geforce now üzerinden oyun oynuyorum. Fazla yük binmiyor yani. işlemci: 55-60 derece ekran kartı: 45 derecelerde hard disk: 37 derece windows ram testi yaptım...
  20. Trem

HP Pavilion G6 1307et Ekran Kartı Sürücüsü Kurulmuyor

Merhaba arkadaşlar. HP Pavilion G6 1307et dizüstü bilgisayara sahibim. Windows 10 ve Windows 8'de bilgisayar ağır çalıştığı için Windows 7 kurdum. İnternet sitesinden baktığımda içinde HD 7450M ekran kartı var gözüküyor. AMD'nin en son olan şu sürücüsünü indirip kurduğumda aygıt yöneticisinde...
Geri