Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Yardım Bu internet sağlayıcı güvenilir mi?

https://digiturk.com.tc/digiturk-milli-egitim-bakanligi-personeli-kampanyasi-firsati Normalde digiturk sayfası sonu .tr ile bitiyor burası .tc ile bitiyor. güvenemedim
  2. Heath Ledger

Fenerbahçe, José Mourinho ile yollarını ayırdı!

Ali koç, geçen seneki seçimi josé mourinho getirerek kazandı. Bu seneki seçimi josé mourinho kovarak kazanmayı planlıyor.
  3. Heath Ledger

Ailemin evine internet aboneliği önerisi

Arkadaşlar, anne babamın yaşadığı eve internet bağlatmam gerekiyor. 16 mbps bile yeterli. Önemli olan ucuz fiyat. Taahhütlü ise taahhüt boyunca ucuz fiyat olması önemli. Taahhütsüz ise de "ilk x ay sabit fiyat" kısmındaki ay sayısının fazla olması. Önerilerinizi bekliyorum. Ankara'da merkezi...
  4. Heath Ledger

OpenVPN'e bağlanınca internet gidiyor.

Arkadaşlar OpenVPN e bağlanınca tüm internet gidiyor. Hiçbir yere giremiyorum. Sorun nedir sizce?
  5. Heath Ledger

R5 5600 overclock değerlerim

İşlemci: r5 5600 Anakart: gigabyte b450m s2h Ekran kartı: gigabyte rtx 2060 super windforce oc 8gb İşlemci takoz çıktı. 4700 mhz 1.275V de teste soktum. 10 dk sonra shutdown aldım. O yüzden 4650 mhz 1.275V da max 78 derece kullanabiliyorum. Değerler nasıl? Benim içime sinmedi. Sizin...
  6. Heath Ledger

Corsair spec delta rgb kasamın üst kısmına egzoz fanı önerisi

Corsair spec delta rgb kasam var. Kasamın önünde 3 tane arkasında 1 tane fan var. Üstüne de bir tane takmak istiyorum. 120mm ve ucuz olacak şekilde f/p kasa fanı öneriniz nedir? Rgb olmasını istemiyorum. Zaten kendi kasamdaki rgb leri de söndürdüm. Ayrıca 120mm den büyük fan sa uyarsa onu da...
  7. Heath Ledger

Çözüldü✓ Gigabyte anakart BİOS'a girmiyor

Arkadaşlar bilgisayar başlarken del ve f2 tuşlarına bassam da açılmıyor. Aslında aşağıdaki ekranda donuyor. Sonra bilgisayar açıkken shift ile yeniden başlat diyip ordan bios ekranına gitmeye çalıştım. Ama bu ekranda donup kalıyor. Ne yapmam lazım?
  8. Heath Ledger

Kasa çalışıyor RGB çalışıyor ama fanlar dönmüyor.

Bir arkadaş ulaştı şimdi bana. Kasa çalışıyor RGB ler çalışıyor ama fanlar çalışmıyor dedi. 1 aydır böyle dedi. Sorun ne olabilir? sistem özellikleri aşağıdaki gibi
  9. Heath Ledger

Çözüldü✓ AMD R5 3600'den R5 5600'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Masaüstü oyun bilgisayarımda R5 3600 ve RTX 2060 Super bulunmakta. Tek oynadığım oyun CS2. Monitörüm 240 hz ancak ortalama FPS 200 alıyorum. Bazen çok aksiyonlu anlarda 150 ye düştüğü oluyor ve fark ediyorum açıkçası. Bu düşüşün önüne geçmek için ve en azından işlemci yükseltirken termal macun...
  10. Heath Ledger

CS2 de shift tab ile internette video izlerken PC donuyor.

CS 2 oynarken sürekli arkada video izlerim. Ancak son 1 aydır video izlerken PC donmaya başladı. Donmaktan kastım da şu, ekran donuyor sonra monitörde bağlantı yok hatası çıkıyor ve düzelmiyor. Res atmam gerekiyor. Bundan dolayı maçın ortasında res atmam gerekiyor. Bu durum neden oluyordur? Her...
  11. Heath Ledger

Ev yapımı Araç içi telefon tutacağı öneriniz var mı?

Yarın gidiş geliş bir yolda uzun yol yapacağım. Virajlı bir yol. Normalde telefondan navigasyon açmayı sevmem ancak virajların şiddetini önceden görmek için bu yolculukta açmak istiyorum. Arabada telefon tutacağı yok. Nasıl telefonun navigasyonuna bakabilirim araç kullanırken? Öneriniz var mı?
  12. Heath Ledger

CS için mouse önerisi

Selam arkadaşlar. arada hobi olarak CS2 oynuyorum. Logitech 402 hyperfusion mouse var bende. Doğru düzgün kafamı ağrıtmayacak bir mouse önerisi istiyorum. bütçe olarak 3 ile 6 k arası fiyat verebilirim. Logitech g pro x 2 gözüme güzel gözüktü. Yorumunuz var mıdır?
  13. Heath Ledger

CS için klavye önerisi

Selam arkadaşlar. arada hobi olarak CS2 oynuyorum. 15 yıllık klavye kullanıyorum. Doğru düzgün kafamı ağrıtmayacak bir klavye önerisi istiyorum. fazla ses çıkmaması için ona uygun switch önerebilirseniz sevinirim. SESSİZ OLMASI ÖNEMLİ. Bütçe olarak 2-3-4k fiyat verebilirim
  14. Heath Ledger

CS için kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar. arada hobi olarak CS2 oynuyorum. JD712 kulaklık vardı bende ve sürekli sıkıntı yaşamaya başladım. Doğru düzgün kafamı ağrıtmayacak bir kulaklık önerisi istiyorum. Arada işim gereği toplantılarımda da kullanabileceğim için mikrofonu iyi olması gerekiyor. bütçe olarak 2-3-4k...
  15. Heath Ledger

Hızlı trende oruç açma

Akşam hızlı trene bineceğim ve trende oruç açmam gerekecek. Tren içi kafeterya menüsünü bulamadım da Güncel olarak fotoğraf veya bilginiz var mı? neler satılıyor?
  16. Heath Ledger

ChatGPT hangi plan daha mantıklı?

Selam Arkadaşlar. gelişmiş ses modu ile ingilizce konuşarak ingilizcemi geliştireceğim bu yüzden de 20 dolarlık planı alacaktım. Ancak telefondan baktığımda aynı plan 649 lira ancak PC den baktığımda 24 dolar. Bu iki plan aynı değil mi? Bir fark var mı? Telefondan almak daha mantıklı diye...
  17. Heath Ledger

Mouse'ım çok soğuk oluyor nasıl ısıtabilirim?

Arkadaşlar logitech 402 hyperfury mouse var bende. CS oynuyorum. Mouse o kadar soğuk ki sıcacık elimle tutunca bile elim donuyor üşüyünce de aim ime etkisi oluyor. Saç kurutma makinesi ile ısıtsam sıkıntı olur mu? Veya başka öneriniz var mı?
  18. Heath Ledger

Samsung B350 (tuşlu telefon) silinen sesi nasıl geri getirebilirim?

Tuşlu telefonda yanlışla bir ses silinde ama geri getirmek istiyorum. Baktım çöp kutusu gibi bir şey bulamadım. Çözüm bilen arkadaş var mıdır?
  19. Heath Ledger

2. Monitörde mouse kayboluyor

Selam Arkadaşlar. Ben laptop + 2 monitör kullanıyorum. Toplamda 3 ekran var. 3. ekranı yeni aldım. Monitörü 100Hz ye aldığımda 10 bit olarak kullanamıyorum. 6 bit e düşüyor. 60 Hz de kullanınca 10 bit oluyor ancak bu sefer de mouse bazen sönüp kayboluyor. Özellikle bir yazıyı veya excelde bir...
  20. Heath Ledger

İş için 2K Monitör Samsung S6 LS27D600UAUXUF

https://www.samsung.com/tr/monitors/high-resolution/viewfinity-s6-24-inch-qhd-100hz-easysetupstand-ls27d600uauxuf/ Bu monitör hakkında pek bir yorum göremedim internette. Bu serinin eski modeli de vardı. Bu 2024 model. Kendi sitesinde 4 taksit de yapıyor. Bence gayet uygun. Sizin görüşleriniz...
Geri