Arama sonuçları: *

1. Allahdiyen_GPU

Amd chipset güncelleme sorunu

Selamlar chipsetimi güncellemek için amd nin sitesine gittim anakartım b450M sitede b450 yazıyor sadece sorun olurmu
  2. Allahdiyen_GPU

60 hz tadında 144 hz

beyler cs de 144 hz e sabıtlemezsem kasıyor sabıtlersemde var ms cıkıyor (takılma) oyun ıcı vsync acsam yırtılma oluyor g sync acsam takılma sıstem r5 3600x gtx 1660s xpg 2x8 3000 Mhz
  3. Allahdiyen_GPU

Yardım PSU DEĞİŞİKLİĞİ PERFORMANS SORUNU

Merhaba elimde 2 adet psu var 1- X-power 650 W 80+ 2- Sharkoon SHP V2 ATX 2.3 PSU 650 W SİSTEMİM: B450M S2H GTX 1660 S R5 3600 X XPG 2X8 3000 MHZ SORUN: CSGO DA DROP (ŞUAN X-POWER TAKILI) Sorun psu ile alakalı olabilirmi direk değiştirsem sıkıntı yaşarmıyım. not: f-sync g-sync vs bütün...
  4. Allahdiyen_GPU

Yardım Hard disk takma işlemi

Dostlar harddisk aldım ve takma işlemine geçicektim fakat kasamın yuvası izlediğim videolar gibi değil nası takıcam buraya yardım edebilirmisiniz.
  5. Allahdiyen_GPU

Windows disk bölme oyunlar için daha iyi olabilirmi

Merhaba dostlar. CSGO da yaşadığım problemlerden dolayı format attım. sizce ssd yi 2 ye bölüp cs ile windows u ayrı mı tutayım hangisi daha iyi olur.
  6. Allahdiyen_GPU

Yardım Windows güncellik kontrolü

selam dostlar. csgo da takılmalar yaşıyorum bunun sebebi windows güncelliği olabilirmi diye düşünüyorum sağ altta windows u etkinleştir yazısı bulunuyor bilgisayarımda bu etki ediyormudur sizce csgo ya soran olursa diye sistemim: R5 3600X GTX 1660S XPG 2X8 3000 Mhz RAM
  7. Allahdiyen_GPU

CSGO'da takılmalar yaşıyorum, darboğaz olduğu için mi?

Dostlar uzun süredir csgo da takılmalar yaşıyorum. Herşeyi denedim ama çözüm bulamadım. Acaba darboğazmı oluyor diye düşünmeye başladım Ekran kartım ve işlemcim. R5 3600X GTX 1660 S
  8. Allahdiyen_GPU

MSİ AFTERBURNER KULLANIMI

Bunlar csgo oynarken ki değerlerim oyunda takılmalar yaşıyorum acaba doğru kullanmıyorumuyum diye düşündüm sistemim: R5 3600X GTX1660S XPG 2X8 3000 Mhz RAM
  9. Allahdiyen_GPU

Yardım CS:GO VAR:MS SORUNU !!!

Dostlar csgo da fps i 144 e sabitlediğimde sanki 60 hz gibi oluyor. fps i sabitlemezsemde var ms (sunucyla aramdaki gecikme) fps ne kadar yuksekse o kadar artıyor. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. 2 gündür bunun ile uğraşıyorum valla bıktım artık cs den başka oyunda oynamıyorum.
  10. Allahdiyen_GPU

CSGO YIRTILMA SORUNU

csgo da belirgin yırtılmalar var nasıl düzelte bilirim sistemim; AOC 144 Hz 27g2 monitör gtx1660s r5 3600x xpg 2x8 300 Mhz ram
  11. Allahdiyen_GPU

CS:GO DALGALANMA SORUNU

Selam dostlar 4 saattir çözüm arıyorum Sorun şu csgo da var ms sorunum vardı çözdüm daha sonrasında ise oyunun yumuşaklığı kaybettiğini yırtılmalar ve dalgalanmalar olduğunu farkettim 144 hz mönitörüm var sanki 60 hz gibi görüntü alıyorum
  12. Allahdiyen_GPU

Yardım EKRAN KARTIMIN FANLARI ÇALIŞMIYOR

Dostlar ekran kartım gigabyte gtx 1660s 7-8 saat csgo oynadıgım oluyor fakat fanlarımın çalışmadığını görüyorum 65 dereceyi geçmeden çalışmadığını biliyorum fakat fps drop yediğim oluyor çoğu zaman fps msi afterburnerda overclock test yaptıgımda ise çalışıyor fanlar. sizce sorun neyden kaynaklı...
  13. Allahdiyen_GPU

Topladığım sistem olmuşmu

Selamlar beyler bu sistem olmuşmu sizce bir yükseltmeye gerek varmı ?
  14. Allahdiyen_GPU

CSGO 4:3 ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU

Selam beyler eskiden küçük monitörlerde oynardım şuan 27 inchte oynuyorum ve 4:3 te orta mesafedeki kafalar çok küçük gözüküyoru dahada genişletmek için tavsiyesi olan varmı şuan 1280x960 4:3 oynuyorum
  15. Allahdiyen_GPU

PSU dan gelen cızırtı

beyler xigmatek 650w psu kullanıyorum psu ya kulağımı yaklaştırdığımda çok ufak cızırtılar duyuyorum sizce bu normalmi?
  16. Allahdiyen_GPU

Anakart bios güncellemesi

Selam dostlar Yeni topladığım sistem çalışmıyor Bi arkadaş bios güncel olmıyabilir dedi nası güncelliyebilirim bios u
  17. Allahdiyen_GPU

Yeni sistem açılmıyor!!! Yardım

Dostlar az önce yeni topladığı. Sistemin montajını yaptım PSU yu açtığımda ramlar yanıyor fakat başlatma tuşuna bastığımda fanlar çok minik hareket rdip duruyor sistem çalışmıyor sebebi nedir sizce
  18. Allahdiyen_GPU

Yeni sistem çalışmıyor YARDIM

Dostlar az önce yeni topladığı. Sistemin montajını yaptım psu yu açtığımda ramlar yanıyor fakat başlatma tuşuna bastığımda fanlar çok minik hareket rdip duruyor sistem çalışmıyor sebebi nedir sizce
  19. Allahdiyen_GPU

Anakart kablo bağlantıları

Merhabalar bu kablolar boşta kaldı gibi nereye takılıcağını bilen varmı 1596812128 Biri ekran kartının diğerleri nerenin
  20. Allahdiyen_GPU

Yardım Dark diamond kasa fanı girişi

Selamlar beyler Dark diamond pro kasam var kasa fanlarının girişi birbirine bağlı anakarta nasıl takıcam 3-4 giriş var ama hepsi birleşik
Geri