Arama sonuçları: *

• Users: Erenn37
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Reboot and Select Proper Boot Device Hatası

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum ve internetten gördüğüm her yolu denedim. Boot menüden ssd yi 1. Olarak seçtim başlattım olmadı hdd yi seçtim yine olmadı. Kablolarını çıkarttım taktım yine olmadı. Nasıl çözebilirim bu durumu? Windows ssd ye kurulu
  2. E

Tomb Raider 2013 Türkçe Yama Hatası

patch2.000.tiger dosyası bulunamadı ya da Türkçe yama ile uyumlu değil. Arkadaşlar bu hatanın çözümünü bilen var mı? Oyun steamden alındı. Dosya bütünlüğünü doğruladım, virüs programını kapattım, windows defederi kapattım fakat hiçbir şekilde olmadı. Bir yolu var mı? Bu dosyayı İnternette vs...
  3. E

Corsair Void Rgb Elite Wireless Premium vs Logitech G G733 Kablosuz 7.1 Surround

Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat bir çok kişi yazılımından dolayı dip ses sorunu oluyor vs. yazmış. Sizce yazılımı silip kullanmaya değecek kadar iyi bir kulaklık mı yoksa üzerine biraz daha koyup Logitech G G733 Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı mı almalıyım? Aralarında...
  4. E

Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor.

Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum 3-4 dk içinde kapanıyor ve güç düğmesinin ışığı yanıyor öyle kalıyor. Basıyorum güç düğmesine bilgisayar açılmıyor. Bilgisayardan elektriği komple kesip tekrar açmak zorunda kalıyorum sonra tekrar 3-4 dk içinde kapanıyor. Isınma sorunu falan da yok kontrol ettim...
  5. E

Uygun fiyatlı direksiyon seti önerisi.

Arkadaşlar biliyorum çok kaliteli olmaz fakat var mıdır güzel olan 1000-1500 civarına bulabileceğim direksiyon seti. Bakıyorum önerilere hep 4-5 k lık öneriler var. Benim istediğim fiyatta belki çok iyi setler yoktur ama en azından klavyeden iyidir diye düşünüyorum. Hatta varsa 500 tl lik falan...
  6. E

144 Hz monitör önerisi

Arkadaşlar bana 144hz monitör önerisi verebilir misiniz? Benim aklımda şuan ips panel, boy ayarı vs. olduğu için şu var: https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ Sizin de bu fiyatlarda (en fazla 300-400 tl üstü) önerileriniz var mı yoksa bu...
  7. E

ryzen 5 3600 ve biostar b450mh uyumlu mu?

Arkadaşlar ekran kartım 1660s işlemcim 1600af anakartım biostar b450mh. Artık işlemcim yetersiz gibi geliyor bana ve ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum. Acaba bu anakart ile ryzen 5 3600 uyumlumudur?
  8. E

Aquaris 5AN için ucuz monitör

Evet arkadaşlar aquaris 5an yi özelleştirip almayı düşünüyorum 5000 tl ye. Bunun için 700-800 arası monitör önerir misiniz?
  9. E

6500 TL var mı öneriniz

Arkadaşlar 6500 tl bu sistem 144 hz monitör dahil ama ben işlemciyi 1600af yapıp monitörü de biraz düşürmeyi düşünüyorum. Bütçem en fazla 6 bin tl üstüne çıkamam var mı öneriniz?
Geri