Arama sonuçları: *

• Users: muhammetdd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

🔥İndirim Chippin 200 TL Puan ve Trendyol Yemek 200 TL + Trendyol Market'te 250 TL İndirim

:blobdance:Yazacaklarımı iyi okuyun ki en iyi şekilde faydalanabilin.:blobdance: (Yapı Kredi Müşterisi değilseniz bu adımı atlayın, alt kısma geçin) İlk öncelikle Yapı Kredi müşterisiyseniz uygulamasına girin ve kampanyalar kısmına girin (Girişte en altta). Ardından Chippin'e ilk kez üye...
  2. M

🔥İndirim Akbank 200 TL Chip-Para Kazanma ve Pazarama ile 400 TL Yapmak

ÜST EDİT; Pazarama Puanlar yansıdı arkadaşlar, ilk başta hata yapıp 100 puan attılar ama sonradan o attıklarını silip 200 eklediler :D Yarın 23:59'a kadar kullanmayı unutmayın! Hemen saldırmayın direkt referans konusu değil, mevcut Akbank müşterileri de yararlanabiliyor. Yakını, tanıdığı olan...
  3. M

Öneri RTX 5050 vs RTX 4060 Hangisini Almalıyım?

Bulunduğum şehirde pek ikinci el 4060 yok ve olanlarda sıfırına yakın fiyatta (15.000 TL). RTX 5050 ise 11-12K civarına geliyor indirimler ile vs. Hangisini seçmek mantıklı olur? Fiyat farkına değer mi? AMD Ekran Kartı düşünmüyorum ve alacağım kartın sıfır olmasından yanayım. Sistem; Gigabyte...
  4. M

🔥İndirim Trendyol Yemek/Market 200 TL İndirim (500 TL Üzerine)

Yemek için; HBFYEMEK200 Market için; HBFMARKET200 Hastalık Bu Futbol videosundan alınmıştır (Reklam Değildir);
  5. M

❌İndirim Bitti! 250 TL Yemek İndirim Kuponu: ATABERK250

Reklam vs. değil, unuturum veya yetişmez diye önden duyuru atayım dedim. Güncelleme: ''ATABERK250'' Kodu ile Migros Yemekte 250 TL indirim.
  6. M

Yardım Mouse'dan gelen bip sesi (Videolu)

Sesi fullerseniz duyarsınız, sadece hareket ettirince geliyor. Daha önce yaşayan veya sorunu bilen var mı? https://streamable.com/6yjf3p
  7. M

GTA 5'i daha ucuza alabileceğim bir yer var mı?

https://www.cdkeys.com/grand-theft-auto-v-5-gta-5-premium-online-edition-rockstar-social-club-pc En ucuza burada buldum 403 TL. Daha ucuz satan yer veya birisi var mı? Kendi hesabıma alacağım.
  8. M

🔥İndirim Getir Yemek 200 TL İndirim ''LEZZET200''

LEZZET200 Kodu ile 350 TL ve üzeri yemek siparişinize 200 TL indirim. Not: Restoran'ın minumum sepet tutarına kadar düşürüyor. Örneğin Dominos'tan 400 TL'lik sipariş vereceksiniz ama minumum sepet tutarı 320 TL olduğu için, 200 TL'ye düşürmek yerine 320 TL'ye düşürüyor.
  9. M

Edge %100 CPU Kullanımı?

Yaşayan var mı? Virüs mü acaba?
  10. M

Windows 11'de fan sesi fazla mı çıkıyor?

1 Hafta kadar önce Windows 11 kurdum ama Windows 10'a göre çok daha sesli çalışmaya başladı sistem. Böyle bir problem yaşayan var mı? BIOS'tan Manuel fan ayarlarını da yaptım ancak fayda etmedi.
  11. M

Bu sisteme en uygun ekran kartı ne olur?

KASA: MSI MAG FORGE 100M PSU: MSI MAG A600DN 600W 80+ ANAKART: Gigabyte A320M-S2H İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3200 MHz SSD: Sandisk Plus 240 GB + PNY 500GB CS3030 Mevcut Ekran Kartı: Asus Rog Strix 1660s
  12. M

Aldığım PSU indirime girdi, aradaki fark iade edilir mi?

Gaming Gen'den aldığım PSU indirime girdi, yapabileceğim bir şey var mı bu konuda? 15 Gün oldu.
  13. M

GTX 1660S Furmark sonuçları

Sonuçlar iyi mi? Genel olarak hakim arkadaşların görüşleri neler?
  14. M

Modlu APK kurmak ne kadar tehlikeli?

Telefonda oynamak için offline yarış oyunu aradım ama doğru dürüst hiçbir oyun yok. Asphalt 8'in eski versiyonu üzerine mod yapılmış halini buldum, ''Asphalt 8 Retry'' yapan kişi baya uğraşmış, geniş ekranlar için destek, ayrıntılı grafik ayarı eklemiş, birde bütün arabalar oyunda ilerlenerek...
  15. M

3 Sistem arasından hangisi alınmalı?

Alacak arkadaş 1 TB SSD ve 32 GB RAM olsun diye ısrar ediyor. Bence parça kalitesi olarak 2. sistem (7500F) daha iyi ve 1600 TL farka değer. Sizin görüşleriniz neler? 34.799 TL 34.819 TL (1 TB SSD ile +1600 TL) 33.509 TL
  16. M

30 Bin TL Mönitör dahil hazır sistem önerisi

Arkadaşlar maksimum bütçem 30 Bin TL, hazır sistem tercih etmem gerekiyor bazı sebeplerden dolayı. Önerileriniz nelerdir? Oyun için toplanacak sistem.
  17. M

Bu şekilde İngilizce öğrenilir mi?

Diziyi İngilizce altyazı ve İngilizce dublaj ile izliyorum. Daha başlangıç seviyesindeyim, takıldığım yerleri ChatGPT'ye soruyorum sağ taraftaki gibi. Bu şekilde verimli öğrenebilir miyim?
  18. M

YouTube'da müzik videoları kaç Kbps?

MP3 Olarak indirme yapıyorum. YouTube en fazla kaç Kbps destekliyor? Kaç Kbps ideal seçim olur?
  19. M

Ücretli mobil oyun önerisi yapar mısınız?

Mevcut oyunlar resimde. Aradığım oyun tarzı shooter veya arcade (15-20 dakika girip oynamalık) bunun dışında beğendiğiniz oyunlarıda yazabilirsiniz.
  20. M

100 TL Dijital İstanbulkart Bakiyemi Takaslamak İstiyorum (50 TL)

Baştan söyleyeyim ilk ben atacağım, güven problemi olmasın. Daha Daha uygulamasından 100 TL kazandım ama İstanbul kartım yok ve kampanyadan kazandığım için normal banka kartıma da atamıyorum. 50 TL'ye isteyen varsa verebilirim. Kötü bir niyetim yok, zaten ilk ben atacağım.
Geri