Arama sonuçları: *

• Users: Tahir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Bios'u windows kurduktan sonra güncellediğimizde sorun olur mu?

Selamlar, Yeni bir pc topladım,ancak ilk olarak windows kurdum,sonrasında chipset ve ekran kartı driverlarını güncelledim.Bios'u en son bunları yaptıktan sonra güncelledim.Acaba herhangi bir sorun olur mu ? Performans sorunu vs.
  2. T

Dp mi hdmi mı?

Selamlar, Arkadaşlar yeni bir pc topladım.Ancak dp mi hdmi mı kullansam bilemedim.Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
  3. T

Pc topladıktan sonra windows nasıl kurulur?

Arkadaşlar merhaba, Pc ye windows atacağım yeni sistem topladım.Lakin tam olarak bilmiyorum.Videolar izledim ancak anlamadığım noktalar var.Windows kurmak için illa ikinci bir pc ye ihtiyaç var mıdır? Windows u kurarken rufus kesinlikle kurulmalı mi? Ve son olarakta sistemi aldığım temsilci bios...
  4. T

Pc topladıktan sonra yapılması gerekenler

Arkadaşlar merhaba, Vatan dan pc topladım.Lakin pc yi ilk açtığımda neler yapmalıyım.Bios u güncel onun dışında windows da atılmadı henüz.Yani ilk olarak pc ye windows mu atmalıyım yoksa driver güncellemelerini mi yapmalıyım.Bilgili arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  5. T

Da2 Sistem Nasıl?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, Da2 sistem alıp da kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba? Sistemden memnun musunuz? Sistem ile oyun yayınları yapılır mı?
  6. T

DA Sistem 2 Nasıldır?

Selamlar arkadaşlar, Da2 sistem almayı düşünüyorum lakin ben işlemci kısmında ryzen 3600X düşünüyorum.Acaba işlemci sisteme uyar mı?
  7. T

Max. 6000 tl ye sistem toplama

Arkadaşlar merhaba, Maximum 6000 tl ye sizlerden güzel bir sistem önerisi bekliyorum,ancak güçlü bir sistem olması şart.Yani sistemi alma amacım oyun oynamak ve oyun yayınları yapmak.Önerilerinizi bekliyorum güzel insanlar.
  8. T

Amd işlemci serileri

Arkadaşlar merhaba, Amd işlemcilerde kaç nesil var ve en son (en güncel) kaçıncı nesil oluyor?
  9. T

6000 TL sistem önerisi

Öncelikle selamlar, Yeni bir sistem toplayacağım,ancak toplayacağım sistemin güçlü olması lazım.Toplayacağım sistem oyun ve yayın sistemi olmalı.Ve amd sistem olmalı.6000 tl bütçem var.Güzel tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. T

Amd sistem topladıktan sonra neler yapılmalı?

Öncelikle merhabalar, Yakın zamanda amd sistem toplamayı düşünüyorum,ancak amd sistem topladıktan sonra yapmamız gereken güncelleme vs. var mı acaba? İlk kez amd kullanacağım.Ve ayrıca ben internet yerine mağazadan gidip almayı düşünüyorum fakat bu gereken güncellemeleri sistemi satın aldığım...
Geri