Arama sonuçları: *

1. E

GTX 750 Tİ İÇİN EN İYİ İŞLETİM SİSTEMİ

sizce ?
  2. E

MSİ GTX 750 Tİ OVERLOCK

Selamın Aleyküm arkadaşlar gtx 750 ti ekran kartım var overlock yapıcam da bu değerlerde kaldım çok korktum sizce ben bunları ne 1593175453
  3. E

GTX 750 Tİ OVERLOCK

Selamın Aleyküm arkadaşlar gtx 750 ti ekran kartım var overlock yapıcam da bu değerlerde kaldım çok korktum sizce ben bunları ne yapmam lazım
  4. E

Yardım yeni modem ping sorunu

iyi geceler eski modem arızalandı yeni bir modem aldık fakat internet hızı çok düşük oyunlarda felan ping sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kafayı yicem yardım edin
  5. E

Yardım yeni internet ping sorunu

iyi geceler eski modem arızalandı yeni bir modem aldık fakat internet hızı çok düşük oyunlarda felan ping sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kafayı yicem yardım edin
  6. E

Yardım modem yandı everest 2nci el modem aldık

arkadaşlar ttnet zyxel modemim vardı yandı ve 2nci el olarak modem aldım everest internet hızı çok düşük ve oyunlara girince ping giriyor ne yapmam lazım yardım edin
  7. E

Yardım ekran soluk

merhaba ben chrome yi açınca 5 7 saniye sonra renkler soluk gösteriyor kapatınca açınca 5 saniye sonra yine aynısı oluyor ne yapmam lazım yardım edin
  8. E

Yardım ekran soluk

merhaba ben chrome yi açınca 5 7 saniye sonra renkler soluk gösteriyor kapatınca açınca 5 saniye sonra yine aynısı oluyor ne yapmam lazım yardım edin
  9. E

Chrome'da ekran renkleri soluyor

10. E

DIŞARI OF ARALIK HATASI YARDIM EDİN

merhaba arkadaşlar lole giricekken oyun başladığında dışarı of aralık hatası alıyorum ne yapmam lazım yardım edin kafayı yicem diğer tam ekran oyunlardada bu olursa kafayı yerim windows 7 kullanıyorum format atsam düzelir mi yardım edin arkadaşlar
  11. E

dışarı of aralık hatası

merhaba arkadaşlar lole giricekken oyun başladığında dışarı of aralık hatası alıyorum ne yapmam lazım yardım edin kafayı yicem diğer tam ekran oyunlardada bu olursa kafayı yerim windows 7 kullanıyorum format atsam düzelir mi yardım edin arkadaşlar
Geri