Arama sonuçları: *

• Users: Alp.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Razer Basilisk Ultimate Vs Viper Ultimate Vs Logitech G Pro X Superlight

Bu 3 mouse arasında kaldım. Elim büyük. Wireless bir mouse almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
  2. A

Arctis 7 Chat-mix ses gelmiyor

Başlıkta belirttiğim gibi. Mesela sistem sesini Arctis 7 Game yapıyorum Discord'dan Arctis 7 chat yaptığım zaman ses gelmiyor. Sistem sesini Arctis 7 chat yaptığım zaman bu sefer Arctis 7 Game'den ses gelmiyor. Yani Discord'la sistem sesini aynı yapmadan düzgün bir sekilde kullanamıyorum. Çözümü...
  3. A

USB 2.0'a takılı aygıtlar kendi kendine kapanıp açılıyor

Başlıkta belirttiğim gibi. USB 3.0 girişlerinde bir sıkıntı yok. USB 2.0 girişlerine bağlı aygıtlar ara sıra kendi kendine kapanıp açılıyor. Ayrıca USB 2.0 girişlerine bağlı aygıtlar ara sıra kendi kendine kapanıp açıldığında kasa rgb leri duruyor ve 10 sn sonra kendiliğinden düzeliyor. Çözümü...
  4. A

PC reset atmadan açılmıyor

Herkese merhaba. Sorunumu ve yaptıklarımı tek tek yazacağım. Bilgisayarı çoğaltıcı prizin anahtarını açarak akabinde kasanın power tuşuna basarak açıyorum. Fakat ilk denediğimde PC açılmıyor. Daha sonra reset düğmesine basıyorum ve PC sorunsuz bir şekilde açılıyor ve sorunsuz çalışıyor. Ardından...
  5. A

Çözüldü✓ Bilgisayar sağlıklı şekilde nasıl kapatılmalı?

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar sağlıklı bir şekilde nasıl kapatılmalı? Benim güç kaynağımın arkasında açma kapama anahtarı var. Windowstan kapat tuşuna bastıktan sonra güç kaynağının arkasındaki anahtarı 0 yapmam yeterli olacak mıdır? Yoksa komple fişten mi çekmem gerek?
  6. A

Ağır ekran kartından dolayı PCle slotu zarar görür mü?

Arkadaşlar merhaba. Anakartım rog strix b550 e gaming, ekran kartım rog strix rtx 3060 ti. Anakartta metal koruma var PCl slotunda. Kart ağır bir kart. Metal koruma sayesinde sıkıntı oluşmaz mı yoksa tutucu almam gerek mi?
  7. A

ASUS ROG STRIX LC240 RGB Sıvı Soğutmadan Su Sesi Geliyor

Arkadaşlar merhaba. Sıvı soğutmadan hafif bir su sesi geliyor bu normal midir? Sıvı soğutmam Asus rog strix lc240 RGB.
  8. A

Asus Tuf Gaming Anakart Gskill Trident Z 2x8 3600 mhz Ram Uyumu

ASUS TUF Gaming B550 PLUS anakartim var, G.Skill Trident Z 2x8 3600 MHz CL18 ile sorunsuz çalışır mı? Anakartin desteklediği RAM listesine baktım fakat G.Skill kısmında sadece 3466 yaziyordu 3600 yazmıyordu, onun sebebi nedir?
  9. A

Yardım Rog strix fusion wireless

Asus rog strix fusion wireless kulaklık almayı düşünüyorum fakat internette Türkçe ürün inceleme videosu göremedim kullananlar varsa artılarıyla eksileriyle yazabilirmi . Bide sizce bu kulaklık mı yoksa arctis 7 mi almalıyım
Geri