Arama sonuçları: *

1. I

Almanyada üniversite okumak için türkiyede hangi bölüme yerleşmeliyim?

Merhaba arkadaşlar belki aranızda konu hakkında bilgili olanlarınız vardır , almanyada üniversite okuyabilmek için almanyada okumak istediğimiz bölümü veya benzerini türkiyede kazanıp yerleşmemiz gerekiyormuş. Ben almanyada havacılık ve uzay mühendisliği okumak istiyorum fakat başvurularımı...
  2. I

Xbox One S Gamepad

Merhaba arkadaşlar mümkünse okullar açılmadan Xbox One S gamepad almak istiyorum (Konsol değil sadece kol). Fakat sıfırı 700 liradan başlıyor ve benim o kadar fazla bütçem yok dolayısıyla 2. el e yöneldim fakat daha tam olarak istediğimi bulamadım. Size sormak istediğim asıl soru şu; Ekim de...
  3. I

İşlemci ve Ram in kutusu gönderilmedi garanti de sorun teşkil eder mi ?

Merhaba arkadaşlar ben Gamegaraj dan Aquaris 5AN sistemini biraz özelleştirip aldım.Ve bugün elime ulaştı kutunun içinde anakartın ekran kartının ve SSD nin kutusu vardı fakat işlemci ve ramin kutusu yoktu şunu da belirteyim işlemci ve ram kasanın içerisinde zaten takılı onda bir sorun yok. O...
  4. I

Biostar B450MH ve MSİ B450M A-Pro Max arasındaki fark nedir ?

Öncekikle merhaba arkadaşlar Biostar B450MH ve MSİ B450M A-Pro Max arasında kaldım Gamegaraj 5AN sistemini 1650 super ve ryzen 5 1600 af yapıp alacağım monitör ise philips-238-242v8a 4ms 75hz sadece HDMI ve Display port çıkışı var monitörün bu iki anakart arasındaki 91 TL'ye değer mi ? Ne...
  5. I

Donanım Arşivi MD 2 tahmini ne zaman çıkabilir ?

Bilgisi veya fikri olan cevap verirse çok mutlu olurum . Teknobiyotik MK 1 alacağım fakat ödemeyi yaptıktan sonra bir anda DA MD 2 çıkıcak diye çok endişe ediyorum fakat daha da fazla beklemek istemiyorum çünkü Türkiye ekonomisini güzel günler beklemiyor diye düşünüyorum.
  6. I

Ryzen 3 1200 af RX 570 4 GB a darboğaz yapar mı ?

Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var bu hafta yeni bir kasa almak istiyorum ve Teknobiyotik MK 1 sistemini beğendim PSU yetersiz kalır diye düşündüm ve 500 w veya 600 w PSU seçmeyi düşünüyorum fakat kararsız kaldım ve sizin de fikrinizi istiyorum. Ek olarak başlıkta da...
Geri