Arama sonuçları: *

• Users: BatinEmre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Red Dragon K617 Bazı Tuşlara Driver Kaynaklı Basamama

Merhabalar bu klavyeyi satın aldım fakat > < , ; tuşlarına basamıyorum. Sitedeki driver klavyenin global versiyonu için ve türkçe versiyonu da bulunmuyor. Nasıl bir yol izleyebilirim?
  2. B

Monitör Hoparlöründen Ses Gelmiyor

Acer VG240YS modelini satın aldım bugün elime ulaştı. Monitörün hoparlöründen bir türlü ses alamadım. Altta görüldüğü gibi ses geliyor olarak gözüküyor ama ses gelmiyor. Sesi sına vs denedim ama hiçbir şey bulamadım.
  3. B

Ekran Çözünürlüğü Değişmiyor !

RX5600XT ekran kartını kullanmaktayım eski bir monitörüm var normalde HDMİ to VGA dönüştürücü kullanıyorum fakat onda problem yaşadım. Ben de DP to VGA dönüştürücü kullanmaya başladım. Bu sefer de ekran çözünürlüğüyle alakalı bir probleme takıldım. Ekran çözünürlüğü seçeneğine gelince 1440x900...
  4. B

AMD Sitesindeki vs Asus Sitesindeki Driver

Asus Tuf 5600XT EVO kullanıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda AMD nin kendi sitesinden driverını indirdim. Daha sonra Asus un sitesine girdiğimde orda da driverlar vardı. VGA Drivers diye bir driver vardı (monitorum vga dönüştürcü ile kullanıyorum). Ben de onu indirdim ama yükleme ekranına...
  5. B

SNOWMAN T6 ULTRA

Anakartım ASUS b450 mk ekran kartı ASUS TUF rx5600xt evo işlemci çok ısındığı için bu soğutucuyu almaya karar verdim ama montajının nasıl yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok. internette de bu soğutucuyla alaklı pek bişeyler bulamadım montajı zor mudur anakart falan sökmek gerekir mi?
  6. B

CPU fan önerisi

DA 2 sistem sahibiyim AC Odyssey de işlemcim 103 dereceyi gördü.Hava çok sıcak vs. ama bu değerler çok fazla yeni bir işlemci soğutucu almak istiyorum neler önerebilirsiniz (İşlemci Ryzen 5 3600)
  7. B

Forza Horizon 4 Oyundan Atma Problemi

forza horizon 4 oyununda bazen 5 dk bazen 1 saat sonra beni oyundan atıyor. Diğer xbox oyunlarında problem yok ayrıca xbox uygulamasında forza nın üzerine geldiğimde turuncu olarak gözüküyor diğer oyunlar yeşil aynı zamanda oyun dosyalarını doğrulama gibi bir seçenek göremedim. en son...
  8. B

M2 SSD çok ısınıyor

DA-2 sistem satın aldım ssd ekran kartı arkasında olması nedeniyle çok fazla ısınıyor.Alalı 2 hafta olamsına rağmen sağlığı %99 a düşü bu yüzden bir M2 soğtucu almak istiyorum. Hepsiburada'da AKASA markasına ait bir soğutucu buldum ama ne kadar iş görür bilmiyorum. Bunu almalı mıyım veya hangi...
  9. B

Monitor sürekli kapanıp açılıyor

elimde rx5600xt anakart ve sasmung un 20' lik eski bir led monitoru var dönüştürücü ile bilgisayarı kullanıyorum ancak ekran sürekli gelip gidiyor.ama saçma bir şekilde bu her zaman olan bir durum değil.bazen 2 saat boyunca normal bir şekilde kullanıyorum bazen de 10 saniyede 3 kere monitor...
Geri