Arama sonuçları: *

1. tunahangenç

Apple Macbook air m2 almak mantıklı mı?

30k bütçem var. Beni hem üni hayatımda ve üniden sonra idare edicek bir laptop arıyorum sizce parasını hakediyor mu?
  2. tunahangenç

red alert 2 nerden indirebilirim?

indirebileceğim virüs olmayan bir site var mı güvenli?
  3. tunahangenç

twittera giremiyorum

Telefonumdan veya tablet ile aynı internetten twittera girebiliyorum fakat pc de böyle bir hata var. Sebebi nedir?
  4. tunahangenç

Siz Olsanız Hangi Paketi Seçerdiniz?

Merhaba 12 bin TL'lik bir bütçem var. Bunun ile ilgili tercihlerimi sizlere sunacağım. Kafam çok karışık yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Aşağıda 4 tane paket var seçebileceğiniz. Siz olsanız hangi paketi seçerdiniz ve neden. Bunu söylerseniz çok sevinirim. Benim de fikirlerim oturmuş olur...
  5. tunahangenç

PS5 mi Xbox Series X mi?

İkisinden birini alıcam ama çok kararsızım. Bir yandan oyun alabilmek istiyorum, bir yandan controller iyi olsun diyorum. Sizce ne yapmalıyım?
  6. tunahangenç

Türk Telekom 6 gündür gelmiyor

2 aralık da başvuru yaptık ertesi gün gelip evime fiber kabloyu döşediler modemin kurulacağı yere ama malasef 6 gün oldu ne gelen var ne giden sizce ne zaman gelirler. Müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?
  7. tunahangenç

Türk Telekom interneti ne zaman bağlar?

Cuma günü evimin fiber kablo döşediler. Aynı gün içinde kurulum olmadı ve bugün cumartesi bugün gelirler diye bekledim fakat gelmediler. Ne zaman gelirler ve bugün neden gelmemişlerdir?
  8. tunahangenç

Gençler için en iyi banka kartı hangisi?

Yakın bir zamanda banka kartı alıcam tavsiye ettiğiniz banka var mı? Uygulama arayüzü kolay ve hızlı işlemlerin yapılabildiği banka önerilerinizi bekliyorum.
  9. tunahangenç

Genel Bir İnternet Sorunu mu var?

Çevrem de kime sorsam internetinde kasma oyunlarda ping sorunu yaşıyormuş bende dahil sizde de var mı böyle bir şey?
  10. tunahangenç

Yardım İnternet sağlayıcımdan hata alıyorum

Bu sorunu neden veriyor şuan internetim var ve düzgün çalışıyor fakat böyle bir şey var.
  11. tunahangenç

Discord Sesli Sohbete Bağlanamıyorum (RTC Hatası)

2 gündür bu durumu yaşıyorum bunun sebebi nedir acaba birden oldu.
  12. tunahangenç

Öneri 300tl bandında mouse arayanlara özel fırsat! Rog Gladius II Core

https://www.incehesap.com/asus-rog-gladius-ii-core-kablolu-gaming-mouse-fiyati-44925/ incehesap da şöyle bir indirim var mouse arayanlar bakabilir.
  13. tunahangenç

severek oynadığınız oyunu benimle paylaşır mısınız?

bu oyunlar dışında severek oynadığınız oyun varsa söyler misiniz?
  14. tunahangenç

fps oyunları için klavye önerisi

Önerilenizi bekliyorum numpadsiz olursa ekstra güzel olur. Bütçe 500tl
  15. tunahangenç

steelseries rival 310 + Qck Medium Prism alıyorum

arctis 7 kulaklığım var ve yanına bunları alıcam kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim https://www.amazon.com.tr/dp/B07K2J7K8Q/ref=asc_df_B07K2J7K8Q1608739200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07K2J7K8Q&linkCode=asn...
  16. tunahangenç

steelseries rival 3 fps oyunları için kullanılır mı?

SteelSeries set diziyorum mouse konusunda kararsız kaldım. 600 serisinde kauçuk sorunu var. Şuan sensei ten ve rival 3 arasındayım fiyat olarakta rival 3 cazip geldi sizce hangisi alınmalı? Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?
  17. tunahangenç

SteelSeries ekipman diziyorum. Mouse önerisi.

SteelSeries mouse önerisi yaparsanız sevinirim. 500tl ye kadar çıkılabilir.
  18. tunahangenç

bu indirim gerçek mi?

https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-essential-gaming-mouse-rz01-02540100-r3m1-p-HBV00000JFY3D# çok şaşırdım sizce güvenilir mi alıcam çünkü indirim yakalamışken
  19. tunahangenç

forza horizon 4 müzayede evini açamıyorum

23 levelim fakat hala açık değil nasıl açabilirim yardımcı olabilir misiniz
  20. tunahangenç

forza horizon 4 kolay ve hızlı para kasma yöntemi var mıdır?

arkadaşlar önerebileceğiniz hızlıdan para kazanma şekli var mı çok oynuyorum fakat istediğim arabalara ulaşamadım
Geri