Arama sonuçları: *

• Users: Just
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Just

Youtube Kasma Sorunu (Mobil)

Arkadaşlar selam. 2 yıllık telefonumda ( Redmi Note 8 Pro ) son iki haftadır youtube da video veya shorts izlerken kasma yaşıyordum. 480p üstü çözünürlüklerde oluyordu sadece. Birkaç cözüm aramıştım ama net bir çözüm bulamadım. (Çözüm telefondan telefona veya modele göre değişiklik...
  2. Just

Çözüldü✓ 650w 3070 ti yeterli mi?

Beyler şimdi bu akşam Pch Tron pcyi almayı düşünüyorum. Özelleştirme olarak anakartı değiştirdim. Ama ufak bir problem var. Şimdi bu pcde 3070 ti var ekstra olarak benim eski pcden kalma 1 tane ssd ve 1 tane hdd'im var. Ben bunları bu pc geldiğinde koysam 650W besleyebilir mi? Nedendir bilinmez...
  3. Just

Kafayı yemek üzereyim.

Merhaba ben 18 yaşındayım. Şuanda üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Aynı zamanda bir kızla tanıştım ve ondan hoşlandım ama daha sonra bazı nedenlerden dolayı aramız açıldı ve hala konuşmuyoruz. Hatta hayatından bile silmiş olabilir beni. Haliyle bu durum beni üzerken derslerime de yansıyor...
  4. Just

[ Çözüldü ] Kablonet modem resetledim bağlantı yok

Merhaba Kablonet fiber internet kullanıyorum. Modemi resetlemem gerekti resetledim şifremi falan ayarladım ne bilgisayara ne de telefona internet geldi. Ne yaparsam gelicek? 1627391700 Aradım düzelttiler.
  5. Just

Kitabım İçin Sorularım Var

Merhabalar ben bir roman yazmak istiyorum. Konu, hikaye, karakterler gibi şeyleri ben daha önceden düşündüm çizdim ve ayarladım. Ama aklımda hala cevaplandıramadığım birkaç soru var. 1- Teması büyücülük yani direk Harry Potter evreni (Wizarding World) ama konunun onunla alakası yok yinede Harry...
  6. Just

İnternet Tavsiyesi Verirmisiniz

Türk telekomun taahhütü 3-4 güne bitiyor. %100 değişmesi gerekiyor 120 TL bütçem var internet önerebilir misiniz? Kablonet fiber altyapısı var ama çok da iyi paketler yok 100 Mb olsa iyi olurdu. ( Önceki internet 16 Mbps [120TL])
  7. Just

[Çözüldü] Psu bozuldu galiba pc açılmıyor

Arkadaşlar psu simdi geldi taktım kasaya çalıştı ne güzel sonra kapadım yerine monte etmek için. Sonra taktım fişi falan bastım düğmeye açılmadı anakarta baktım ışık yok ne yapcam bilmiyom. 2. Ye oluyor aynı şey babam kızdı artık konuşmuyor ne yapabilirim. Olaylar 5 dakika önce gelişti.
  8. Just

Power supply aldım nasıl takıcam

Frisby 600 w psu var 2 kablo var anakarta giren biri 24 pin diğeri islemcinin biraz ustunde oraya hangi kabloyu takicam . Ktc yaziyo xkt yazıyor hangisi? 1609872094 2 kablo var hangisi anlamadım birinde xkt diğerinde ktc yazıyor
  9. Just

7000 TL Ryzen 5 3500 + RX 5600 XT sistem nasıl?

7000 TL'ye PSU'suz bir pc almak istiyorum. Psu'suz olma sebebi zaten olması 650 W var. Bu fiyata bana önerilen bir PC var sizce nasıl? -B-450M S2H -Ryzen 5 3500 -Sandisk Ultra 3D 500 GB (2400-1750 MB) M.2 SSD -AData XPG Gamminx D30 2X8 Ram -Rx 5600XT Asus Rog Strix ( Kasaya hala karar veremedim...
  10. Just

Kulaklığı Type-C to Type-C bağlama

Merhabalar daha önce sorduğum gibi kulaklık önerisi istemiştim Drop Plus önerildi baya araştırdım ve beğenip aldım. Şuan laptopta kullandığım için biraz usb portu sıkıntım var hublar biraz pahalı bildiğiniz üzere. Bende kulaklığı Type-C portuna takabilirmiyim diye düşündüm. Acaba Type-C to...
  11. Just

2x4 mü yoksa 1x8 mi

Merhabalar benim 2x4 gb ramim var bilgisayarda yeni ram almayı düşünüyorum. Ram olarak 2x4 mü alayim 1x8 mi merak ettim 1 x8 daha ucuz oluyo . Bide 2x4 alip 1x8 yapsam herhangi bi sıkıntı olurmu?
  12. Just

350-450TL Arası Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar ben kulaklık almak istiyorum. Yaklaşık olarak 385 TL param var. Şuanda gerçekten bir kulaklığa ihtiyacım var. 7.1 olayını pek bilmiyorum arkadaşım steel series arctis 1 önerdi ama o kulaklık iyi mi? pek bilmiyorum. Bütçemde biraz yeterli değil onun için . Gürültü önlemeli olması...
Geri