Arama sonuçları: *

• Users: Vartex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vartex

DGS mi Yoksa Mezuna Kalmak mı?

Merhabalar bu sene üniversite sınavım var büyük ihtimalle ya mezuna kalacağım yada 2 senelik bölüme gidip eğer başarabilirsem DGS ile mühendisliğe geçiş yapacağım ama sınavın kontenjanları çok az eğer başarısız olursam boşuna 2 sene okumuş olacağım sizce ne yapmalıyım?
  2. Vartex

Elektrik Elektronik Dersinde Hangi Dalı Seçmeliyim

Merhabalar seneye 11. sınıfa gideceğim ve bir elektrik dalı seçmem lazım. Bu dallar arasından hangisini seçmem daha iyi olur? Bilen kişiler yardım ederse sevinirim. Endüstriyel bakım onarım. Elektrik tesisatçılığı ve pano montörlüğü. Elektrikli ev aletleri. Görüntü ve ses sistemleri. Güvenlik...
  3. Vartex

Bu Sistem Secret Neighbor: Hello Neighbor Multiplayer Kaldırırmı?

Özellikler: İşlemci: Intel(r) Core(tm) i7-3770 CPU @ 3.40GHz RAM: 6, 00 GB. Ekran kartı: AMD 6510 1GB.
  4. Vartex

1 satış listelemesi bekletmede(STEAM)

Steam Guard Yapmamı İstedi Yaptım. Gmailden onay istedi verdim ama hala böyle. Nasıl düzeltirim?
  5. Vartex

Basım Hatalı Para Kaç TL ye Satılır?

Para bu: Atatürk'ün üzerinden bir çizik gibi bir şey geçiyor koleksiyoncular alır mı?
  6. Vartex

The Witcher 1 Ve 2 Oynamadan 3 Oynanırmı?

@Emydn10 Sorum yukarda.
  7. Vartex

Bu 3 Şeyi Aynı Anda Yapabilirmiyim?

Merhabalar. Direk soruma geçeyim: Şuan kick boks a gidiyorum(haftada 3 gün, günlük 1 saat) ayrıca haftanın 5 günü dersim var. Bu gün doğum günüm. İstersem yarın A1 motor ehliyetine başvurabilirim. Ama annem ve babam üçünü aynı anda yapamazsın dediler. (YORULCAĞIM İÇİN ÖYLE DEDİLER.) Sizce...
  8. Vartex

Turnuvaya Katılmayan Kişiye Boksör Denir mi?

Merhaba arkadaşlar sorum şu boks ile ilgilenen bir kişi turnuvalara katılmasa bile boksör sayılıyor mu?
  9. Vartex

Payday 2 Kaç Gb?????

İnternetten araştırdığım zaman: Yazıyor. Ama steam de:
  10. Vartex

Portal 2 Alınır mı??

Arkadaşım ile oynamak için. Sizce alınır mı?
  11. Vartex

Arkadaşım İle Oynayabileceğim Oyun Önerisi

Bir kaç hafta sonra ramazan ayı geliyor, arkadaşımla vakit geçirmelik oyun arıyoruz. ( toplam 2 kişiyiz.) Şuan oynadıklarımız: Cs:Go/Valorant/Pubg/Zula/Minecraft/Left 4 Dead 2 Alacaklarımız: The forest/Friday the 13th: The Game Arkadaşımın sistemi: İşlemci: Intel(r) Core(tm) i7-3770 CPU @...
  12. Vartex

Rehber Youtube'da Eskiden Attığınız Yorumları Silme Veya Görme

Merhaba arkadaşlar geçmişte yazdığınız saçma yada mantıklı olan yorumları silmek isterseniz nasıl silmeniz gerektiğini göstereceğim. 1- Buradan geçmiş e tıklayın. 2- Bende sağ tarafta ama sizinkini bilmiyorum. Oradan tüm geçmişi yönet e basın. 3- Üç noktaya tıklayın. 4- Diğer google...
  13. Vartex

Çeneye Tekme Yemek!!

1 haftadır kick boks a gidiyorum. Bu gün antreman sırasında çeneme sert bir tekme yedim. Çenemi sıktığımda hafif bir acı var daha önce bunu yaşayan kişi ağrısını nasıl geçirdiğini söylerse sevinirim.
  14. Vartex

Left 4 Dead 2 Oynunu Arkadaşım İle Oynayabilir miyim?

Left 4 Dead 2 online mı? Yani arkadaşım ile oynayabilir miyim?
  15. Vartex

Gtx 1660S 6GB Kaç Sene Götürür?

Ekran kartım bu: https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/ Kaç sene sonra düşük grafiklerde oynamaya başlarım?
  16. Vartex

Yardım E-okul a Girilmiyor?

Buraya tüm bilgilerimi yazıyorum. Sonra buradan fotoğrafımı ve sorduğu soruya cevap veriyorum. Ardından bu sayfaya tekrar atıyor.
  17. Vartex

Bugün Olacak Toplantı Saat Kaçta Açıklanacak

Sorum yukarıda.
  18. Vartex

CS:GO Kasa Anahtarı Steam de satılıyor mu?

Sorum yukarıda.
  19. Vartex

Kick Boks İçin Öneriler

Yarın ilk defa kick boks a gideceğim bir öneriniz varmı?
  20. Vartex

Sizce Ehliyet Almak mı Kick Boks'a Gitmek mi?

İkiside çok farklı şeyler fakat birini seçeceğim siz olsanız hangisini seçerdiniz? (EHLİYET:A1 motor ehliyeti.)
Geri