Arama sonuçları: *

• Users: alialper42
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

HP Pavilion-15 için 2500 TL SSD ve RAM önerisi

HP Pavilion-15 laptopum var. Bir adet M.2 NVMe SSD ve 2x8 RAM almayı düşünüyorum. Toplam bütçem 2500, bu fiyatın üzerine çok çıkmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
  2. A

HP Gaming Pavilion laptop için RAM ve NVMe SSD önerisi

HP Gaming Pavilion - 15-CX0026NT model laptopa sahibim özellikleri şunlar: Mikroişlemci Intel® Core™ i5+ 8300H (2,3 GHz taban frekans, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 4 GHz'ye kadar, 8 MB önbellek, 4 çekirdekli) Bellek, standart 8 GB DDR4-2666 SDRAM (2 x 4 GB) Video Grafik NVIDIA®...
  3. A

YouTube canlı yayında müzik telifleri önemli mi?

YouTube'a oyun videosu yüklüyorum ve bazen canlı yayınlar açıyorum. Videolarımda telifli bir şey kullanmıyorum fakat, canlı yayın yaparken Spotify'dan müzik açıyorum(telifli müzikler) ve canlı yayını kapattıktan sonra yayını gizliye alıyorum fakat yine de telif hakkıyla ilgili bildirimler...
  4. A

Corsair iCUE yükledikten sonra seste cızırdama

Yeni Corsair M55 RGB Pro mouse aldım ve kullanmaya başladım. iCUE yazılımını yükledikten sonra bilgisayarım sesinde takılmalar cızırdamalar meydana gelmeye başladı, ne yapmam lazım?Yazılımı kaldırdıktan sonra ses eski haline geldi ama bu seferde dpi, macro atamaları yapamıyorum.
  5. A

Type-C OTG ile USB çoğaltıcı

Elimde bir tane USB çoğaltıcı var. Ben bu çoğaltıcıyı Type-C OTG kablosu ile laptopun Type-C girişine bağlayıp kullansam bir sorun olur mu? Laptopun Type-C çıkışı kaç Volt kaç amper verir? Bilgisi olanlar yazabilir mi?
  6. A

Msi Vigor GK30 vs Cooler Master MK110

Bu iki klavye arasında kaldım. MK110da 26tuş anti-ghosting var fakat gk30da herhangi bir anti-ghosting açıklaması bulamadım bilen var mı? 1601632920 6 Keys Rollover 20 Keys Anti-Ghosting gk30 sitesinde böyle bir açıklama buldum. Keys rollover ne oluyor klavyede ?
  7. A

Gamepower ogre rgb sorunlu bir klavye mi?

Bu klavyeyi kullanan varsa kronik sorunu var mı, ne tür sorunlarla karşılaştılar bizimle paylaşabilirler mi?
  8. A

50-150 TL klavye önerisi

Mekanik hisli olmasına gerek yok, rgb gerek yok arka aydınlatması olması şart ama, anti-ghosting olmalı. LOL, Valorant, Csgo gibi oyunlar oynuyorum. Klavye önerilerinizi bekliyorum
  9. A

KİZARU VS DROP PLUS

Arkadaşlar şuanda rampage drop plus kullanmaktayım, kardeşime yeni bir kulaklık alıcam. Kizarudaki titreşim özelliği dikkatimi çekti ikisinin fiyatı hemen hemen aynı. Hangisini tavsiye edersiniz sebebiyle yazarmısınız?
Geri