gta online oynayıp online a giremeyen varmı benim gibi başka eğer çoğu kişi girebiliyorsa nasıl düzeltebilirim dün sorunsuz oynuyodum şu malikane güncellemesi gelene kadar :(
İlk pc ye format attığımda şansıma bir kere çalıştı daha sonra her açtığımda şu şekil indirme loopuna giriyor ve sürekli bu loop döngü devam ediyor check atmak istiyorum yeni gelen driver varmı yokmu diye bir türlü düzeltemedim çözüm sunabilirmisiniz?
Gmail hesabımın şifresini sıfırlamaya çalıştığımda daha ilk adımda şöyle bi uyarı alıyorum
family link fln yok.
bi cihaz değişikliğine gittim yakın zamanda o yüzden oluyo olabilir ama o cihaza daha erişimim yok normal olarak ne yapmak gerekiyo bu durumda?
Yt de bi kaç test videosu izledim bi videoda 4k da 9800x3D ile arada 5 10 fps oynuyor hatta 15 oluyo bazı oyunda ortalama bi diğer videoda hiç fark olmuyor veya en fazla 3 fps oluyor 4090 ile 7800x3D 4k da tam performansını alabilirmiyim 4090 ın?
Monitorun firmware ını güncellicektim fakat Type B kablosunu bulamadım type b 2.0 beyaz renkli normalde monitorle geliyor yeni bi tane alsam uyumlu olurmu? yoksa illa monitorun içinden çıkan kablo mu olmak zorunda?
PC yi yeni topladım windows 11 kurdum KB5063878 güncellemesinide kurdurdu zorla sonra geri sildim güncelleme kaldırma kısmından oyun indiricem 100 gb lık fakat hala güven vermiyor indirsem ssd yi elime alma ihtimalim varmı?
Önerebiliceğiniz maximum 5 bin tl bandında güzel bir 360mm aio önerbilirmisiniz (not:arctic liquid freezer modeli kasama olmadı çünkü anakart soğutma bloğu engelledi)
Rtx 5080 ekran kartı kullanıcam arada 7 8 bin lira var 4k ve 1080p çözünürlüğünde kullanıcam hangisi mantıklı 7800x3D alsam fazla eksiklik hissedermiyim?