Arama sonuçları: *

1. M

Adam akıllı full hall efect özellikli gamepad önerisi alabilirmiyim

Soru başlıkta bütçe max 5k
  2. M

GTA online Rockstar servisi mevcut değil

gta online oynayıp online a giremeyen varmı benim gibi başka eğer çoğu kişi girebiliyorsa nasıl düzeltebilirim dün sorunsuz oynuyodum şu malikane güncellemesi gelene kadar :(
  3. M

Msi A1250GL alınır mı??

a1250GL alınır mı??
  4. M

Asus Driver Hub Bİr türlü Çalışmıyor

İlk pc ye format attığımda şansıma bir kere çalıştı daha sonra her açtığımda şu şekil indirme loopuna giriyor ve sürekli bu loop döngü devam ediyor check atmak istiyorum yeni gelen driver varmı yokmu diye bir türlü düzeltemedim çözüm sunabilirmisiniz?
  5. M

Gmail Hesabımın şifresini unuttum ama sıfırlatmıyor

Gmail hesabımın şifresini sıfırlamaya çalıştığımda daha ilk adımda şöyle bi uyarı alıyorum family link fln yok. bi cihaz değişikliğine gittim yakın zamanda o yüzden oluyo olabilir ama o cihaza daha erişimim yok normal olarak ne yapmak gerekiyo bu durumda?
  6. M

Rtx 5090 için hangi psu daha iyi

msi Mpg a1000gs mi daha iyi olur yoksa a1250gl mi daha iyi olur a1000gs daha pahalı 2 bin lira
  7. M

5090 için psu önerisi

5090 için psu önerisi istiyorum @İsimbulamajim
  8. M

Msi rtx 5090 suprim Soc vs Suprim Oc

Soc ile Oc arasındaki fark ne bilen varmı aydınlatabilir mi?
  9. M

Yurt dışından Alınan Asus Ekran Kartı Türkiye’de Garanti Kapsamına Girer mi?

Amerika’dan Asus marka ekran kartı getirtirmeyi düşünüyorum ama 1 yılda olsa Türkiye’de garanti kapsamına dahil olur mu?
  10. M

Usb portlarım çalışmıyor

bilgisayarı açtım mouse çalışmıyor mikrofon çalışmıyor aygıt yöneticisine girdim ve sonuç ne yapmam lzm? Usb 5G YAZAN yerlerin hiçbiri çalışmıyor
  11. M

RTX 4090 Alıcam 7800x3D ile 4k da yeterli gelirmi?

Yt de bi kaç test videosu izledim bi videoda 4k da 9800x3D ile arada 5 10 fps oynuyor hatta 15 oluyo bazı oyunda ortalama bi diğer videoda hiç fark olmuyor veya en fazla 3 fps oluyor 4090 ile 7800x3D 4k da tam performansını alabilirmiyim 4090 ın?
  12. M

Arkadaşımın steam hesabı çalındı ne yapmalı

Adam e postayı şifreyi değiştirmiş hesaptan atmış nasıl kurtarabiliriz?
  13. M

Usb type B kablosunu kaybettim

Monitorun firmware ını güncellicektim fakat Type B kablosunu bulamadım type b 2.0 beyaz renkli normalde monitorle geliyor yeni bi tane alsam uyumlu olurmu? yoksa illa monitorun içinden çıkan kablo mu olmak zorunda?
  14. M

KB5063878 güncellemesi sorunu

PC yi yeni topladım windows 11 kurdum KB5063878 güncellemesinide kurdurdu zorla sonra geri sildim güncelleme kaldırma kısmından oyun indiricem 100 gb lık fakat hala güven vermiyor indirsem ssd yi elime alma ihtimalim varmı?
  15. M

7800x3D için Hava Soğutucu önerisi

aklımda noctua nh-d15 ve sytche fuma 3 var ama başka önerebiliceğiniz model varmıdır 7800x3D için sıvı soğutmadan vazgeçtim.
  16. M

7800x3D için AİO önerisi istiyorum

Önerebiliceğiniz maximum 5 bin tl bandında güzel bir 360mm aio önerbilirmisiniz (not:arctic liquid freezer modeli kasama olmadı çünkü anakart soğutma bloğu engelledi)
  17. M

7800x3D ile 9800x3D arasında Fazla Bir Fps Farkı varmı?

Rtx 5080 ekran kartı kullanıcam arada 7 8 bin lira var 4k ve 1080p çözünürlüğünde kullanıcam hangisi mantıklı 7800x3D alsam fazla eksiklik hissedermiyim?
  18. M

7800x3D için anakart önerisi alabilirmiyim

X670E olmak şartıyla
  19. M

7800x3D aldım sahte mi

Beyler kontrol edermisiniz 2 tane kapasitör eksik korkutuyor beni deneyemiyorum anakartı almadım daha Magic teknolojiden aldım tray
  20. M

X670E steel Levent anakarta 5080 taksak sorun yaşarmıyız

Takıp kullanan varmı bi sorun yaşayan varmı?
Geri