Arama sonuçları: *

1. N

DNS değiştirerek Discord uygulamasına girmek

Yandex'in dns'i ile tarayıcıda discordu sorunsuz kullanabiliyorum 100mbps indirme hızını da alıyorum buraya kadar okay ama masaüstü uygulamasını kullanamıyorum.Fikri olan var mı ?
  2. N

CLOUDFLARE WARP DISCORD SORUNU

Eskiden bir sorun yoktu ama artık discord'a girince mesajlar yüklenemedi hatası alıyorum silip tekrar yükledim güncellemeleri denetledim ama sorun hala aynı +18 sitelere giriyor ama discroda gelince çalışmıyor sorun ne olabilir ? Bu arada proton vpn ile girince hiçbir sorun olmuyor ama proton...
  3. N

Video kayıt yaparken kalite çok düşüyor

Çıldırma noktasına geldim sorunumu hızlıca anlatayım tradingview sitesinde grafiğe bakarken mumlar inanılmaz kaliteli gözüküyor ss alıyorum kalite aynı ama video kayıt alıp aynı yerin ss ini aldığımda kalite düşüyor bu bir tek bu siteye özel mesela X e girip bir yerin ss ini alıyorum kalite aynı...
  4. N

EGZOZ FANIM DURUP ÇALIŞIYOR

Egzoz fanım bilgisayarı açtığımda çalışmaya başlıyor 10 saniye sonra duruyor ama oyuna girince tekrar çalışmaya başlıyor sürekli çalışmasını nasıl sağlayabilirim ?
  5. N

FAN HIZINI NASIL DÜŞÜREBİLİRİM ?

AG400 model bir fanım var rdr 2 oynarken uçak kalkar gibi ses çıkardığı için bios ayarlarından manuel ayar yaptım olmadı sonra denemek için hepsini en aşağı indirdim %30 civarına yine olmadı yardımcı olabilecek var mı kafayı yiyeceğim artık.
  6. N

USB 5G NEDİR ? KLAVYE KABLOSUNU NEREYE TAKMALIYIM

Klavye mouse kablolarını 5G yazana mı 2.0 yazana mı taksam daha iyi olur ? Ve bu 5G nedir ?
  7. N

RX 6700 XT EKRAN KARTI GÜÇ KABLOSU KASAYA SIĞMIYOR

1700777062 Ben mi yanlış takıyorum kasa mı çok küçük kaldı anlamadım camı kapatınca güç kabloları bükülüyor acaba zarar verir mi ?
  8. N

Ryzen 5 7500F için soğutucu önerisi

Hazır sisteme hali hazırda 25.5k vermişken ekstra 3k daha verip sıvı soğutma almak istemiyorum. SE 224 XTS / AK400 / AG620 herkes bir şey söylüyor. Bu işlemciye sahip olup da sıvı soğutma kullanmayan biri deneyimlerini aktarabilir mi ? Yazdığım soğutucularla oyunda max kaç derece oluyor ?
  9. N

XPG 750W KYBER NASILDIR ? ASUS İLE DEĞİŞTİRMELİ MİYİM ?

XPG valor air'in içinde olan 750W kyber psu mu daha iyidir yoksa 650W asus mu ? XPG gold sertifikalıymış ama internette hakkında pek bilgi bulamadım eğer kötüyse aldığım hazır sistemi iptal edip içinde asus olanı alacağım, yorumlarınızı bekliyorum. XPG ASUS
  10. N

Si̇zce 25.000tl Ci̇varinda Alinabi̇lecek En İyi̇ Pc Bu Mu ?

Ürün bu, beni tek korkutan şey psu.Sizce XPG güvenilir mi ? Özelleştirme kısmında 400 tl farkla 650W - 750W yükseltmesi yapılabiliyor 750W olanı almayı düşünüyorum. Eğer bundan iyi olduğunu düşündüğünüz sistem varsa link atabilirsiniz...
  11. N

3000-3500TL Monitör önerisi

Max 3000-3500TL arasında monitör arıyorum gözüme en çok takılan alttaki 3 monitör oldu, alttakilerden hangisini almalıyım yada önerebileceğiniz başka model var mı ? 144hz - 165hz 24 ekran arıyorum Asus TUF Gaming VG249Q1A AOC 24G2U/BK 23.8" LG 24GN600-B 24
  12. N

15.000 Sistem tavsiye

Bilgisayar almayı düşünüyorum ama piyasa ile ilgili bilgim yok,şu anda almalı mıyım yoksa beklemeli miyim ? Almayı düşündüğüm pc bu https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t11-rx6600xt/ Ekran kartını 500 tl fark ile XT ye yükseltmeyi düşünüyorum onun dışında anakart değişmeli mi sizce ? Veya...
  13. N

3 Bilgisayar arasından hangisini alırdınız ?

MSI Radeon RX 6600 ile Gigabyte Radeon RX 6600 arasında ne fark var ? Birinde 3 birinde 2 fan var,aralarında ne gibi performans farkları var ? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ardent-intel-core-i5-10400-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rx6600-oyun-bilgisayari-p-38139...
  14. N

Bu bilgisayar nasıl 13.500TL ?

Sadece ekran kartı 12.800tl kasayı nasıl 13.500tl ye satıyorlar ? Üstüne işlemcisi anakartı rami derken sistem 20 bin tl den fazla tutuyor.Acaba ekran kartında sorun falan mı var ? Bilgisi olan veya gaming gen tr den daha önce alışveriş yapan var mı ? SİSTEM
  15. N

Yurt dışından getirilen telefon almak

Sahibindende satılan yurt dışından alınma telefonları imei kaydı yapıp kullanabiliyor muyuz ? En son getiren kişinin pasaportu ile kullananın kişinin aynı kişi olması gerekiyordu,bilgisi olan var mı ?
  16. N

Mobil uygulama yapmak

Bir sosyal medya uygulaması geliştirmek istiyorum,bu işlerden anlayan varsa ulaşabilir mi bütçem 1.5 milyon tl
  17. N

Xbox series x vs xbox series s

Çok fazla yazı okudum hepsi de 4k monitörün yada televizyonun yoksa s al geç diyorlar.Mesela bu mönitörü alsam yine de s ile x arasında hiçbir fark olmaz mı ? Yorumlarını bekliyorum
  18. N

Yardım Turkcell Uçuran Fiber Kampanyası ( 99.90 TL )

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti-fiber-kampanyalari/turkcell-ucuran-fiber-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category#benzerkampanyalar Linkte ki internet paketine geçmeyi düşünüyorum, 18:00-06:00 arası 100 Mbps diyorlar kullanan var mı ? Performansı iyi mi ? Yardımcı...
  19. N

WINDOWS ETKINLEŞTIRME

Burdakine benzer bi şekilde text dosyası ile windows etkinleştirdim ama ayarlara girdiğimde 2004 sürümü olduğu fark ettim.Yani eski bir sürümü mü yükledim ? yardımcı olun
  20. N

Amd ryzen 5 3600 vs I5 9600k ?

Normalde işlemci alcaksan intel al derler ama kafam karışık, ryzen işlemcilerin fiyatının ucuz olması biraz düşündürüyor.Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Geri