Arama sonuçları: *

1. Billur İbrahim

Hangi PSU'yu almalıyım?

Inno 3D RTX 2060 TWIN X2 OC RGB Ryzen 5 3500X (Stok Fan) B450M S2H V2 Team 512 GB NVME PCle M2 SSD Viper Steel 8x2 GB 3200 MHZ Corsair Spec Delta RGB 2 sene önce kasamla beraber vs650 psu gelmişti fakat 2 gün önce bozuldu. Şu an bütçem çok iyi değil o yüzden f/p patlamayacak bir şey...
  2. Billur İbrahim

Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor!

Merhabalar dünden önceki gün matematik yazılıma çalışmak için bilgisayara oturdum sonra su içmek için mutfağa gittim geri döndüm ve sandalyeye oturduğum anda ekran gitti (sandalyeye oturmamla alakası yok sadece tam o zamana denk geldi.) Uyku moduna geçtiğini düşündüm mouse'u oynattım klavyeye...
  3. Billur İbrahim

1000 TL Klavye Önerisi

Merhabalar yakın zamanda klavye almayı planlıyorum yaklaşık 1k tl param var biraz daha üstüne çıkabilirim aklımda bu klavye var sizce ama sanırım eski bir model sizin bir öneriniz var mı?
  4. Billur İbrahim

Razer Blackshark V2 X Alınır mı?

Merhaba kulaklığım çok eskidi ve değiştirmeyi düşünüyorum. Akakçede kulaklık ararken bunu buldum incelemelerine baktım gayet olumlu fakat ses kartı yok ses kartı almalısın tarzı şeyler söyleyen insanlar var ben bu konulardan hiç anlamıyorum ses kartı almadan bu kulaklığı kullanamaz mıyım?
  5. Billur İbrahim

Klavye Mouse Önerisi

Merhaba ben yaklaşık 1 senedir bu klavyeyi 2 senedirde bu fareyi kullanıyorum. Alırken çok önemsemedim ve çalışsın yeter dedim aldım geçtim hala kullanıyorum fakat artık cidden çok sorun çıkartıyorlar tuşlar falan basmıyor. Bende yeni klavye ve mouse araştırmaya başladım klavye olarak Logitech...
  6. Billur İbrahim

windows 11den sonra valoranta giremiyorum

merhaba ben bilgisayarıma windows 11 yükledim fakat windows 11 yükledikten sonra valoranta giremiyorum biostan tpm ve secure boot ayarlarını yapmama rağmen msinfoda güvenli önyüklemeye kapalı yazıyor bunu nasıl açabilirim. (anakartım b450m s2h v2)
  7. Billur İbrahim

Monitöre goruntu gelmiyor

Merhaba ben dün Windows 11 yükledim ve biraktim bugün valoranta girecektim ama secure boot ve tpm 2.0 istedi ben zaten tpm açmıştım o yüzden biostan secure bootu açtım(bir sürü video izleyerek yaptım yani yanlış bir şeyi acmadim) ve tekrar oyuna girdim yine aynı uyarıyı verdi bende biosa girdim...
  8. Billur İbrahim

2500 TL telefon önerisi

Merhaba kendi telefonumu düşürüp kırdığım için yeni telefon alacağım. Max 2500 tl bütçem var sizce ne alabilirim?
  9. Billur İbrahim

Playstation 2 Monitöre Nasıl Bağlanır?

Merhaba Yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum fakat playstation'ı mönitöre nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. Monitörümde 1 HDMI 1 VGA çıkışı var. Hdmi çıkışına bilgisayarımı bağlıyorum ve VGA çıkışınada Play Stationu bağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. (Hayatımda hiç konsol kullanmadığım...
  10. Billur İbrahim

Yayın Nasıl Yapılır?

Merhaba bu aralar canım çok sıkıldığı için yayın açmaya karar verdim fakat yayın açmak konusunda en ufak bir bilgim yok. Yayın yapmak için ne yapmam gerekiyor ayarları nelerdir bunları a'dan z'ye anlatan bir video önerebilir misiniz? ?
  11. Billur İbrahim

Metro 2033 Hata alıyorum!

Merhaba bugün Metro 2033 steamde beleş oldu ve bende hemen kaptım tabii ki. Ama indirdikten sonra açtım ve aşağıdaki gibi bir hata aldım. bende bu linkten dosyayı indirdim ve oyun klasörünün içine attım bu sefer oyun açıldı ama 1 saniye sonra kapandı. Bir daha açtığımda aşağıdaki gibi bir hata...
  12. Billur İbrahim

VAC'lı hesaptan VAC kaldırma

Ben yaklaşık 1 sene önce arkadaşlarımla cs go oynuyordum. Bizim mustafa o gün çok garip bi şekilde 40 kill aldı (normalde rekoru 12). Ben bi süre sonra sıkılıp çıktım ama arkadaşlar devam etti. Ertesi gün hepsi vac ban yemiş. sebebi parti arkadaşlarından birinin hile olması ve hileci ile bütün...
  13. Billur İbrahim

CS:GO 3. Parti Kasa Siteleri

Merhaba benim hesabımda yaklaşık 30 tllik kripto para var bu para ile herhangi bir csgo sitesinden skin almak istiyorum fakat hepsinde bitcoin falan istiyor ama bitcoindede en az yatırılabilecek miktar 0.0001 btc oluyor buda çok fazla oluyor.ben hiçbir türlü paramı yatıramıyorum. acaba kripto...
  14. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

Merhaba bugün sabah mavi ekran hatası yedim sebebi nedir? https://dosya.co/gzs17grrdtld/022421-15890-01.dmp.html @Vesemir @MisakiTaro @FightForHonor (treyarch abimide etiketleyecektim ama ban yemiş :( )
  15. Billur İbrahim

CS:GO'da Hangi Kasayı Almalıyım?

Beyler steam'de 34 tl var bir kasa almak istiyorum öyle bıçak falan çıkartamayacağım için öyle hayallerim yok bana çokda zarar ettirmeyecek içindeki skinler iyi ve zarar etme olasılığım düşük olan bi kasa önerebilir misiniz?
  16. Billur İbrahim

Laptopumla mining yapabilirmiyim?

Merhaba benim hititler devrinden kalma Aşağıdaki özelliklerdebi laptopum var çok veya az kazanmam sıkıntı değil bana azıcık kar getirsin yeter. i3-370M ATI Radeon Graphics HD 5650M 1GB 240 GB SSD 3 GB 1333 Mhz RAM Acaba bu özelliklerdeki bi laptoptan para kazanabilir miyim?
  17. Billur İbrahim

BattleField 3 Nasıl Oynanır?

Merhaba ben bugün daha önce amazon primedan aldığım bf 3 ü indirdim campaign diye bi offline mod varmış girdim. ilk görevi yaptım biraz oynadım eğlenceli fakat oyun hakkında hiç bir fikrim yok diğer oyun modları nasıldır ne yapılır bana detaylıca anlatabilecek var mı?
  18. Billur İbrahim

Paribu güvenli midir?

Beyler babama arkadaşı kripto paralara yatırım yap iyi kazanıyosun demiş.babamda ripple diye bi şeye 100 tl yatırmış.Biraz kazanınca gaza gelip 10 k yatırmış (oyun isteyince para yok harcadım bitti diyen adam internete 10 bin lira yatırıyo ama neyse) Bunu paribu adlı bir uygulamadan yapıyor...
  19. Billur İbrahim

Öneri 100 tl civarı ekran kartı önerisi

Merhaba kısa süreliğine kullanmak için ekran kartı almak isttiyorum zaten 2060 ım var fakat onu servise göndermem gerekiyor ve o sırada bunu kullanacağım bi 20 oyun oynamasam sıkıntı olmaz biligisayarı çalıştırsın ve derse girsin yeter. ne kadar eski bilmiyorum ama bu ekran kartını buldum...
  20. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

Merhaba bugün sabah bilgisayarı açtım tam şifremi yazacakken birden mavi ekran geldi ve bende reset attım. Sorun ne olabilir? Minidump dosyası; https://dosya.co/ydvu0cc5bev0/020521-14250-01.dmp.html @Treyarch @FightForHonor
Geri