Arama sonuçları: *

• Users: Pala
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pala

HANGİ SOĞUTMA DAHA İYİ ?

https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-hyper-h411-nano-92-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-54041?srsltid=AfmBOooS6znyhWCGklP2RLSuEsMX4ZEyYBbsE_-mDIMv1uyLLRETXJWvFHc...
  2. Pala

Öneri Trust gxt232 oyuncu mikrofonu nasıldır ?

Beyler 2. elde sıfır gibi tertemiz 380tl ye bu mikrofonu aldım sizce mantıklımı ses kalitesi nasıldır yardımcı olursanız sevinirim
  3. Pala

Mavi Ekran Flaşdiskde Virüs mü var Trojan

Beyler arkadasimdan flasdisk aldım sonra formtladim temizledim. Sonra kendi sistemime taktim içine linux ISO dosyası kuruyordum bir anda üst üste flaşdiskde trojan virüsü fln var denmeye basladi sebebi nedir
  4. Pala

Yardım İki Diskimede Oyun yüklüyorum 1 gün sonra otomatik siliniyor ??

arkadaşlar 2 diskimin sağlık durumuda %100 ancak csgo yu yükledim 2 defa kafasına göre silmiş , acaba virüs mü var pc de ?
  5. Pala

LEAGUE OF LEGENDS 1 KİŞİ EKSİK GELECEK VARMI ? DERECELİ ESNEK

LEAGUE OF LEGENDS 1 KİŞİ EKSİK GELECEK VARMI ? DERECELİ ESNEK
  6. Pala

Üniversite Hocama Taşınılabilir Harddisk Alıcam Öneri

Arkadaşlar üniversite hocam bilgisayardan anladığım için benden öneri istedi bende sizden öneri istiyorum :D haha , Min 1TB Olucak Şekilde fiyat performans sorun çıkartmicak bir öneride bulunabilirmisiniz mahçup olmıyayım
  7. Pala

Kişisel güvenlik için ne kadar siber güvenlik bilinmeli

Arkadaşlar 140journes in gidoesunu işledikten sonr abelli bir nebze siber güvenlik eğitimi almak istiyorum iyi bir kaynak varmdiir onericeginiz, yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler
  8. Pala

Fiyat performans Kulakici kulaklık Bluetooth maks 1000tl

Beyler maks 1000tl he abime hediye kulaklık alicam mikrofonu iyi olması onemli
  9. Pala

Çözüldü✓ Dolap Dolandırılma İade

Merhaba beyler yaklaşık 4 gün önce ryzen 5 3600 işlemci sattım dolaptan ürü kargoya verdim sonra alcıı saçma sebebden pinleri eğilmiş diye iade talep etti itiraz ettim ama dolap destek onu haklı buldu herneyse alıcı ürünü kargoya verdi elime geldi kutuyu bi açtım içinde işlemci yok ! şuanda...
  10. Pala

İntel Xeon E5-2680 v3 @ 2.50GHz vs Ryzen 5 3600

beyler sizce hangisi daha iyi düşünceleriniz nelerdir bana internetten bakıyorum siteler ryzen 5 3600 daha iyi diyor ama xeonda 12 core 24 threads boru değil yani
  11. Pala

ekran kartı sistemi bozarmı

beyler az önce bir kart taktım karttan duman çıktı bende hemen çıkardım baktım sistem zarar görmemiş şimdi tekrar takıcam sorununu anlamak için sizce komple sisteme zarar verirmi anakart a320m psu cougar 700w 80 plus
  12. Pala

Bu sistem sizce ne kadar eder

sahibindenden satıcam sizce kaça satmalıyım
  13. Pala

Anakart 6 Saniye Çalışıyor Sonra Kapaniyor

Video ekledim arkadaslar. Yardımcı olursanız sevinirim İlk bqsta 1 Saniye dönüyor fan kapanıyor sonra birdaha açılıyor 5 saniye domuyo kapaniyor PSU %100 sorunsuz parça ekran kartifa 1727084307
  14. Pala

GTX 1660 Ekran Kartı Fanlar full görüntü yok

Beyler kart daha dün calisiyordu şuanda fan full seviyede görüntü yok diğer parçaların hepsi sorunsuz
  15. Pala

BU GÜÇ KAYNAĞI PSU KAÇ W ?

BRYLER BU PSU KAÇ W
  16. Pala

B55OM PRO RYZEN 5 3600 İLE ÇALIŞMIYOR OLABİLİR Mİ ?

Beyler B550M PRO ANAKART SATTIM ben ürünü ryzen 5 5500 ile test ettim sorunsuzdu anakart hatta videoda yolladım , alıcı ryzen 5 3600 ile test etti ve görüntü alamadığını söyledi tüm parçaları sorunsuzmuş acaba bios sürümünden fln mı görmüyor sizce ...
  17. Pala

FORUM SİTESİNDEKİ RÜTBE SİSTEMİ NE İŞE YARIYOR ?

FORUM SİTESİNDEKİ RÜTBE SİSTEMİ NE İŞE YARIYOR ? bazı insanlar rütbe fln kasıyor neden kasıyorlar anlamadım , anlatırsanız çok sevinirim
  18. Pala

Yardım GTX 1660 SUPER FURMARKTA 2K 90 DERECE

Beyler 2700 GTX 1660 süper alicam arkadaş furmark videosu attı 2k da 90 dereceyi gördü , 2k olduğu için normal bir değer dedi sizce dogrumu 1725554926 Attığı furmark degerleri
  19. Pala

16GB DEPOLAMA ALANİ OLAN PC İSLETİM SİSTEMİ ONERİSİ

Beyler 2 GB ram 4 çekirdek işlemci 16 Gg depolama alanı olan mini PC var sadece film izlencek hangi işletim sistemini kurmaliyim
  20. Pala

M2 sata ssd M2 slotuna takilirmi

Bu ürün Am4 anakartimdaki M2 slotuna uyarmi
Geri