Arama sonuçları: *

1. Ozan GÜNER

Kcd2 14gb Vram kullanması normal mi?

Oyunda 14gb Gpu vram yiyiyor. İzlediğim test videolarında 9 10 GB arasiydi hep bu durum normal mi?
  2. Ozan GÜNER

9070xt undervolt sonuçları

Vram ler 2700 mhz -85mv -25 güç kullanımı ve gpu fanı %35 sabit de(1500rpm) stok haliyle aynı fps yi alıp 10 derece daha serin çalışıyor. Bu müdahale de özellikle gpu fan müdahalesin de sıkıntılı bir durum olur mu?
  3. Ozan GÜNER

9070xt değerler nasıl

6 saatlik aktif Kcd2 ultra ayarlarda pc yi kapatmadan önce çektim. Sıcaklık değerleri çok mu yüksek. 3 gün önce hava 40 dereceyken de böyleydi dün gece 23 dereceyken de aynı daha serinlemesini beklerdim.
  4. Ozan GÜNER

Cooler Master SickleFlow Edge 360 ARGB Alınır mı ?

Başlıkta belirttiğim fanları buldum. 200 cfm ve 2500 rpm diyor. 200 cfm çok fazla değil mi. Gördüğüm tüm fanlar 50-70 arasıydı :D https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-edge-360-argb-beyaz-uclu-kasa-fani_u28982
  5. Ozan GÜNER

Çözüldü✓ Argb ve fanlar yardım

Arkadaşlar msi center üzerinden argb değiştiremiyorum sadece kasa led düğmesinden değişiyor ve çalışma hızlarını göremiyorum hepsi kasada bu aparata bağlı görselde ki kabloları anakarta mi bağlamaliyim
  6. Ozan GÜNER

Çözüldü✓ Sıvı soğutma soketi yanlış yere mi takılmış

Arkadaşlar bilgisayarı birisine toplattim pump sts soketi boş oraya sıvı soğutma mi takılması lazim aydınlatır mısınız
  7. Ozan GÜNER

Çözüldü✓ Beyaz 3x120mm ARGB fan önerisi yapar mısınız

3x 120mm Beyaz Kasa fanı lazım arkadaşlar alt tarafa koymak için. Direkt olarak anakart argb yerine takarak çalıştırcam. Görselde eklediğim msi fanlar ile görüntü olarak uyumlu olursa güzel olur.
  8. Ozan GÜNER

Msi Mag Pano 100R Pz White fan önerisi

Kasanın alt kısmına takmak için 3 tane 120mm beyaz Kasa fanı önerisi yapar mısınız Kasa: Msi Mag Pano 100R Pz White Gaming Mid-Tower
  9. Ozan GÜNER

Ekran kartı boşta 2505 mhz normal mi ?

Arkadaşla aynı ekran kartına sahibiz ama benim ki boştaykan 2505 sabit arada bir 909 düşüp tekrar 2505'e geliyorken arkadaşta boşta 30 mhz 50 mhz değerler de dolaşıyor. Olması gereken nedir bilen yardımcı olabilir mi
  10. Ozan GÜNER

Samsung odyssey g65b görüntü sorunu

Bannerlord oynuyorum haritayı yakınlaştırıp uzaklastirirken veya bir npc ile diyalog bitiminde kamera odağı değişirken mausun olduğu bölgede suya taş attığında halka şeklinde yuvarlak yayılır yaa o şekilde beyaz dalgalanmalar oluyor. Amd premium Freesync modunu açtım biraz azaldı ama hala var...
  11. Ozan GÜNER

Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF güncelleme

Arkadaşlar monitör güncelleme için aşağıda ss'ini attığım dosyalardan hangisini indirmem gerekiyor.
  12. Ozan GÜNER

Çözüldü✓ Ekran kartı sıcaklığı hangi veri doğru?

Arkadaşlar 9070xt sapphire var sıcaklık değerleri 3 farklı kaynakta farklı 😂 Sapphire kendi uygulamasında 82 diyor msi ve görev yöneticisi 59 diyor. Hangisi gerçek veri nasıl öğrenirim.
  13. Ozan GÜNER

Yeni topladığım sistem ve yapılması gerekenler hakkında

Merhaba arkadaşlar sonunda sistemi topladım. Bios update yaptım, ramleri expo yapıp 6000 mhz yaptım, msi center indirdim, amd software yükledim, ssd için Samsung magican indirdim, Windows update bir kısmını yaptım 😂 başka yapmam gereken kritik birsey varmı bilgilendirirseniz sevinirim. Sistem...
  14. Ozan GÜNER

İzmir'de bilgisayar montajı yardımı lazım

Bilgisayar bileşenlerini aldım hepsi paketli şuan elimde. Montajını ve kablolamasını yapacak birisi lazım. Sistem pahalı olduğu için güvenilir birisi olması lazım. Daha önce İzmir Karşıyaka veya bayraklı çevresinde böyle bir hizmet alan varmı?
  15. Ozan GÜNER

Sistemime 12k bütçe ile 2k monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni dizdiğim sisteme 2k monitör arıyorum 2 model arasında kaldım hangisini seçmeliyim veya daha iyi bir alternatif varmı. Bütçe 13k https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-qhd-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html...
  16. Ozan GÜNER

İnce hesap 9070xt nitro+

Arkadaşlar sistemi dizdim sadece ekran kartı kaldı. 9070xt almayı kesinleştirdim hepsi burada dan 9070xt pure alacaktım ama incehesap gaming gecesine nitro+ geldi. Sistemim beyaz o yüzden pure alacaktım ama şuan pure den ucuz fiyata( pure 36.6k, nitro+ 36k) nitro+ geliyor. Hepsi burada üzerinden...
  17. Ozan GÜNER

10k bütçe ile 2k monitör önerisi

10k TL bütçem var önerme sebenibizle beraber monitör önerilerinizi bekliyorum
  18. Ozan GÜNER

360mm sıvı soğutma önerisi

Bütçe 6k arkadaşla birkaç model beğendik bu modeller arasından veya başka önereceğiniz sıvı soğutma varmı Kasa beyaz ama siyah soğutma da olabilir...
  19. Ozan GÜNER

Ssd ve ram aldım daha iyi seçenekler varmıydı?

Kalite olarak değerlendirin fiyat olarak değil
  20. Ozan GÜNER

Corsair mi Klevv mi?

Bu iki ramden hangisi tercih edilmeli ve neden? Fiyat farkı vs. Onlara takılmayın hangisi daha kaliteli
Geri