Arama sonuçları: *

• Users: Copycat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Eski sistemim ne kadar eder?

Merhaba dostlar. Eski bir masaüstü bilgisayarım var evde yer açmak için satmak istiyorum. Ederi var mıdır varsa nedir? İçini temizleyip windows 7 ye fortmatladım aslında akıcı da çalışıyor ama fikrinizi almak istedim. Win 7 home premium orijinal lisans İ5 650 3.20 ghz 4 gb ddr3 664mhz ram...
  2. C

Ofis için f/p bilgisayar önerisi

Merhaba dostlar. Ofis için olabildiğince ucuz bir sistem dizmem gerekiyor. Monitör ve kasa lazım veya laptop da iş görür. Bütçe 15.000 yazdım ama kasa monitör Bu şekilde 8.5 civarına hallediyorum gibi mantıklı mı sizce?
  3. C

Bu sene kasım indirimleri tırt mı?

Yoksa çok iyi kampanyalar vardı da ben mi görmedim? Geçen sene forumda paylaşılan her şeyi ayrı bir alasım geliyordu şimdi ya dandik ürünlerde indirim var ya da yok. Var mı şu ürünü şu kadar ucuza aldım çok şanslıyım diyebilen?
  4. C

Ders için tablet önerisi

Merhaba dostlar. Sadece video izleyeceğim, belki bir de kalem ile not tutacağım ders çalışmalık bir tablet arıyorum. Bütçe çok önemli değil ama başka bir şey yapmayacağım için olabildiğince ucuz bir şey arıyorum. https://www.mi.com/tr/product/redmi-pad-se-8-7-inch/ 3.300 tl'ye geliyor sizce...
  5. C

Yardım Hangi stüdyo kulaklığını almalıyım?

Merhaba dostlar. 3 kulaklık arasında kaldım. Aslında bütçem 5k ya kadar çıkar ama f/p bir kulaklık almak istiyorum. Yani 5k lık kulaklık 9/10 2.5k lık kulaklık 8/10 sa 2.5klığı alırım. Neyse kulaklıktan anlayan dostlarım şu 3 ü arasından hangisi alınır bana yardımcı olabilir mi? Ekstra stüdyo...
  6. C

Telefon yenileme kampanyaları

Merhaba dostlar. Xiaomi mi 11 lite kullanıyorum. Telefonu yenilemek istiyorum ama bir yandan da telefonun hiç sıkıntısı yok yeni telefon alsam ekstra yapacağım bir şey de yok, ancak güzel kampanya bulursam değişmeyi düşünüyorum. Sorum şu: eski telefonu getir yeniyi götür kampanyalarını kullanan...
  7. C

İkinci el ses kartı mikrofon alınır mı

Merhaba dostlar. İkinci el ses kartı ve mikrofon alacağım. Sizce mantıklı olur mu? Bu ürünler hor kullanılmaya, hata vermeye meyilli midir? Öneri ve görüşlerinizi alabilir miyim?
  8. C

Öneri F/P Stüdyo kulaklık önerisi

Selam dostlar. Müzik prodüksiyonuna başlamak istiyorum. Önerileriniz var mıdır? Şu iki kulaklıktan kullanan var mı? https://amzn.eu/d/eXI3ofk https://m.n11.com/urun/akg-k92-profesyonel-studyo-kulakligi-4969395?magaza=kelvinelektromarket
  9. C

Plakçalar (Pikap) önerisi

Selamlar dostlar. Aranızda pikap kullanan var mı? Babadan yadigar bir pikap var yıllarca güzel çalıştı ama bakımı cartı curtu çok zor olmaya başladı. 40-45 senelik makine. Portatif bir pikaba ihtiyacım var az önce televizyonda dr'da reklam gördüm ama kaçırdım tam göremeden. Önerisi olanlar...
  10. C

Araç içi kamera önerisi

Selam dostlar. Araç içi kamera önerisine ihtiyacım var. İstediğim özellikler şu şekilde: Arkalı önlü kayıt alabilsin Aracı kullanmıyorken kayıt alabilsin (olası sürtme çarpmalara karşı) Fiyatı önemli değil fakat absürt pahalı şeyler almam.
  11. C

Göstermelik beyaz hoparlör veya soundbar önerisi

Selam dostlar. Konusu daha önce açılmış ama hiç cevap gelmemiş. Kullandığım monitörün hoparlörleri gayet yeterli oluyor fakat bembeyaz bir sistem dizdim ve daha çok görüntü amaçlı beyaz bir ses sistemi arıyorum. Kalite beklentim olmadığı için olabildiğince ucuz ve şık bir şeyler biliyorsanız...
  12. C

Kaliteli priz önerisi

Merhaba dostlar. Yakın zamanda akım korumalı priz aldım ama çat çat elektrik sesi geliyor, başka cihaz takarken diğerlerinin elektriğini kesiyor iade edeceğim. Önerdiğiniz kaliteli bir priz var mı? En az 4 yuvalı olmalı. Teşekkürler
  13. C

Sistemin hakkını verecek oyun önerisi

Selam dostlar. Yeni bir sistem dizdim. Sistemin hakkını verecek bir oyun arıyorum. God of war ragnarok aklımda. Haricinde high end sistemde önerebileceğiniz oyun var mı? Çoğu oyunu erittim oynayacak oyun kalmadı elimde. Grafik takıntım hiç yoktur genelde indie oynarım hatta ama böyle bir sistem...
  14. C

Mikrofon-Ses kartı-Stüdyo kulaklığı-Midi klavye önerisi

Selam dostlar. Başlıktaki ürünlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Bütçem 15k. Mikrofon: https://infomusicshop.com/lewitt-lct-240-pro-kondenser-studyo-mikrofonu Kulaklık: https://infomusicshop.com/akg-k92-profesyonel-studyo-referans-kulakligi Bunları düşündüm, ses kartı ve midi klavye hakkında bir...
  15. C

Hangi windows'u hangi ssd'ye kurmalıyım

Merhaba dostlar. 5000/3600 1 tb ve 7000/5000 500 gb ssd'm var. Fakat 500 gb olan haftaya gelecek. Windowsu hangisine kurduğum o kadar fark eder mi? Etmezse direkt elimde bulunana kurmak istiyorum. Eğer çok fark eder diyorsanız diğer ssd' yi bekleyeceğim. İkinci sorum da windows 10 home/pro veya...
  16. C

Ucuz beyaz mouse önerisi

Selam dostlar. Mouse'a çok önem veren bir insan değilim fps oyunları da oynamıyorum. Beyaz renkli önerebileceğiniz mouse var mıdır? Açıkcası özellikleri hiç önemli değil ama fiyatına göre dandik bir şey almak istemem. 100 liralık da önerebilirsiniz 1500 liralık da.
  17. C

Windows'u nereye kurmalıyım

Selam dostlar. Bilgisayarımda Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) bulunuyor. Yeni ssd sipariş ettim o da MLD M500 Ultra 500GB 7000-4700MB NVMe 2280 Gen4X4 SSD. Sorum şu, yeni ssd'nin gelmesini bekleyip ona mı kurayım windows'u? Yoksa o kadar fark etmezse direkt...
  18. C

10k android telefon önerisi

Selam dostlar. Pedere telefon bakıyorum bütçem 10k civarında. Önerebileceğiniz android telefon var mıdır?
  19. C

Sizce hangi monitör daha iyi?

Selam dostlar. Monitörden pek anlamam. Bu iki monitörün farkı nedir hangisini almak daha mantıklı? Biri IPS biri VA, ne farkı olur? https://www.hepsiburada.com/lg-ultragear-24gs50f-b-23-8-inc-fhd-180hz-1ms-amd-freesync-gaming-monitor-p-HBCV00006XHJA8?magaza=GpnTeknoloji...
  20. C

Toplama bilgisayar satıcıları windows kuruyor mu?

Merhaba dostlar. Toplama bilgisayar satan websiteleri işletim sistemsiz bilgisayarlarda deneme sürümü Windows kurup test ediyor mu? İtopya bunu yapıp sürücüleri güncelliyordu ama vatan bilgisayarda gamegarajda ve diğer sitelerde durum nasıl? Kendim de kurarım ama şuan bir pcye erişimim ve...
Geri